Прасковки сладки си хрускаме, АВГУСТ ний бебче ще друскаме!

• 11 858
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • Габрово
Здравейте, здравейте!!!!!!!!!!!!Поздравления на семейството за хубавата темичка,големи сладурчета сте сложили,да  поздравя и vasq78 за готиното заглавие!!!!!!!!!!!! beli4ka  какъв е този простак бе мила как въобще има такива хора ???????????????Но важното е че си го взела  -поздравления и успех на държавния.На мен микробиология все още не ми е правена знам newsm78

# 61
  • София
Аз мисля магнерота ако доки не ми го спре сега на 02.07. да си го спря сама!Знам че не е хубаво в 9 месец да се пие Rolling Eyes Той ми спомена че ще ги заменим с други но знам ли с какво?  ме е страх ама аз нали съм с разкритие така че ще трябва да го слушам!

# 62
  • вкъщи
 а за гърдите след раждането,моите бяха ужасно пълни и болезнени и ако не беше помпата щях да стигна до мастит.всички майки се цедяха на ръка,те бебетата са мн малки и не могат да изсучат много кърма и каналите се запушват.аз със сигурност ще си купя или на авент или на калпол.това е най необходимата покупка според мен.някои жени наистина не се цедят,но са малко.чакам отзиви за тази на калпол,дето гита я хвалеше.

# 63
Beli4ka, от мен едно голямо честитоооо за изпита   bouquet

Гита, аз си взех еднократни гащи на Кико, малко скъпички, ама други не намерих тук  Rolling Eyes В пакета са 4 чифта, смятам други да не вземам.

Микробиология на мен не са ми правили, ще ми правят някакви специални изследвания в края на юли, които били месец преди раждането, включват вагинален тампон, така че смятам се касае за същото.

Иви, радвам се, че детенце вече е по-добре, дано и ти се чувстваш по-спокойна  Hug

# 64
  • София
Значи моя док мисли да не ми взима секрет сигурно Rolling Eyes и си мисля дали да не се видгна тази или другата седмица до някоя часна клиника да си ми вземат секрет и да си го занеса в лаборатория да видим какво е положението! Хем и аз ще съм си по спокойна  Rolling Eyes То  поне се плаща ии сигурно той за това и не ми казва,бе проста работа нямам думи #2gunfire

# 65
  • вкъщи
мойта приятелка има момиченце николета!
много е сладка бебата!

# 66
  • Пловдив
Една мама родила преди 4 месеца ми каза че в болницата искали да пише(в картона или не разбрах къде) че нямаш инфекция(т.е ти е правена микробиология)-иначе те слагали сама в някакъв изолатор докато не ти направят изследването.

# 67
  • София
Ми тук не е така! Нито в Шейново нито в Тина Киркова! Е има циганки които са настанени в изолатор ама те са без грам домкумент само една лична карта и това е Laughing Та едва ли а и няколко мои приятелки родиха на скоро и те са без микробиология но със всички др изследвания та те в изолатор не са били Simple Smile 
Да ви питам още нещо вие как смятате да перете дрешките на бебоците? Аз сега се 1удя тези всички които см взела в пералня ли или на ръка? И с какво да ги пера на ръка? Все пак са толкова мънички не вярвам да се затрудня Simple Smile Има един израелски прах САНо и омекотител на тази фирма ама те са си май само за пералня или бъркам newsm78   
Марианамама честито да и е:) и жива и здрава! Много да я радва!   bouquet  bouquet  bouquet

# 68
  • Ланкър, планините Овнерог
мойта приятелка има момиченце николета!
много е сладка бебата!

Да й е честита адашката ми!

Дамяни, аз мисля в пералнята с бебешки прах за пране+омекотител.

Предния път не ми е правена микробиология и не съм била в изолатор.

# 69
  • София
Значи не е пробем да си ги изпера в пералнята! Този прах Сано някой ползвал ли го е!
Гита аз много се чудя за тази микробиология и се шашкам  Rolling Eyes уж секрет и урина чисти ама.....

# 70
  • вкъщи
димяни аз веднъж купих от този сано.не ми хареса,мн трудно се изплаква.а омекотителя му мирише страхотно,но според мен е мн силна тази миризма за бебета.аз пак ще си пера с тео бебе.персил сенситив също е страшен,но малко скъпичък ми идва.аз се чудя какви памперси да взема като за начало в родилния дом.с теди нямах проблеми,но на братов4едка ми детето не се изприщва само от една марка. newsm78

# 71
Да е жива и здрава малката Николета и много да радва мама и татко!!

Аз не съм прала на ръка нищо, всичко си слагах в пералнята, но отделно от нашите дрехи. За Сано съм чувала хубави отзиви, аз ползвах прах Тео-бебе и омекотител sensitive на Бинго и си бях доволна.

А памперси съм ползвала само Pampers и нямам наблюдение върху други марки.

# 72
  • София
Здравейте на всички!
Честито на празнуващите!
Beli4ka - честито и забрави за неприятният "човек". Това, че е професор, незначи ,че е човек. Просто има толкова безпардонни и невъзпитани преподаватели,че някак си като се сблъскаш с тях се шашкаш. Ако беше прост циганин/ не че искам да обидя хората/, нямаше да ти е толкова гадно.
Димяни - и на мен не са ми пуснали микробиология, но не се притеснявам. Нямам бацили в урината а и предишната микробиология беше ОК. А това за тестовете за упойки и мен ме вълнува живо. Но се надявам следващият път като отида  на ЖК да ме пратят някъде, където ги правят, че се оказа, че и в Токуда не се правят.

# 73
  • ГОре на черешата...
Хайде поред, че пак много сте изписали...

Димяни - не са ми вземали микробиология и дума не са продумвали по въпроса.
Сано Максима е най-страхотния прах Peace - мъжът ми го купи някъде преди 2 години /тогава се намираше много трудно/ и оттогава пера само с него или с течен Персил /уточнявам - в пералнята/ - изпира чудесно, ухае приказно, а и е страшно икономичен - опаковката от 1,5 кг/около 9 лв. ми стига най-малко за 3-4 мес, при условие, че вкъщи сме четирима възрастни и едно дете и пера поне през ден.
Има специален бебешки прах Сано сензитив - без да се колебая ще купя от него, а за пране на ръка ще проверя дали имат и сапун. Впрочем и блокчето за тоалетна на Сано ползваме - също най-доброто според мен!

Иви - за водата нито споря, нито налагам мнението си. Аз за себе си така съм решила и така ще правя. Калоян си пиеше вода и си сучеше нормално, даже много - на 10-тия ден му правихме пробно кърмене и акушерката се шашна - за 5-6 мин. изсука 140 гр. Първия месец наддаде 1,5 кг, следващите три - по 1 кг.
Аз сама не мога да си представя ако трябва да пия само мляко - има си всичко, но олганизмът си има нужда от чиста вода. Израсла съм на село и ця живот сме имали животни - още на няколко дни агънцата и яренцата почват да пият вода...

Вася, тогава сме на море. Къде го правят това училище в Търново Rolling Eyes? Кога ще е другата дата Rolling Eyes?

И на мен Найден Максимилиян ми се струва малко дълго, но както си ви хареса Peace...аз още съм в голяма чуденка newsm78. Отдавна си имам подготвено име за момче, но мъжо нещо се дърпа...ще я видим тая работа Twisted Evil.

# 74
Здравейте и от мен мами!!!
Добре сте се постарали-2 теми за 4 дни SickКак успявате да седите толкова на компютрите newsm78
Аз вече едвам се сгъвам.

Не съм ви чела скоро, надявам се всички да сте добре.Добре дошли и на новите мами  bouquet

Аз имам доста нови покупки, ще ви ги кача тази вечер сигурно.
Да ви питам вас не ви ли понаболява под корема, точно на гънката преди триъгълника?Аз като постоя повечко седнала и после-малеееееееееее Tired

Да ви питам, накой беше изпратил снимка на ваничките ОК бейби,една синя с едно мече, доколкото имам спомен.Може ли да ми качите пак снимка или адрес на който да я видя, че не мога да я намеря, а милото иска да я види.И къде в София мога да я купя newsm78

Общи условия

Активация на акаунт