Отговори
# 150
magesta, имах предвид само, че е типично за някои Риби да се затварят като мида в черупката си за по-безопасно. Имам брат Риби и приятелка, която постоянно ми обяснява кое било рибешко...

EASpirirt, много мило ми стана, че питаш за мен  Heart Eyes Шаменет по принцип е нещо като "шемет невероятен", само че по-хаотично  Joy - шегувам се. Всъщност означава съвсем друго, ама като се видим, ще ви кажа  Crazy

# 151
  • Русе
Честит рожден ден, Крисс!

Днес и аз имам една малка рожденничка- Вайана става на 6 месеца!!!
айде да ви пусна една сничица, как баща й я къпе на село в легена със слънчева вода  Laughing  и новият й любим начин да се вози в количката си
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=118472&photo=6
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=118472&photo=7

май сега успях да пусна линк...  newsm78

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 09:12 от Адриана Здравкова

# 152
  • Русе
Здравейте,момичета!

Честит Рожден ден на kriss' !

Вчера получих sms от mam21.Праща ви много поздрави от северното черноморие.

EASpirit ,имам чувството ,че неволно  забравяш да ме включиш в  уговарянето на русенската среща.Вече в два твои поста споменаваш пониково някои съфорумки,но моя ник липсва.Но аз не се сърдя и ще дойда на организираната някой ден среща.Разбира се,ако ми се обадите.

Верджи,мерси за тела.

И накрая да ви се оплача.Елито е болна.Има гнойна ангина от сряда.Вече два дни поддържа 38 градуса температура.Първо ни изписаха Класид,но от него получи разстройство през един час.Вторият път,когато й го дадох  повърна и решихме с докторката да й бием инжекции.А те са толкова болезнени много плачка.

# 153
maiche моля те не се сърди,не те пропускам даже напротив- за теб и mam 21 съм сигурна,че ще дойдете понеже вече сте се срещали,а другите мами ги споменах,защото не са оттук.Но дори и да не дойдат аз си броя така-4 мами сме засега от Русе в тоя подфорум,така че пак няма да сме малко,ще си заформим супер мини среща.
Не съм искала да те засегна умишлено,извинявай.Дано малката Ели да се оправи по-скоро,стискам ти палци  Praynig
Добре ще се разберем така-като си дойде mam 21 от морето ще се обадим и на другите и ще се разберем да се видим,ама сериозни ще сме защото така можем да се уговаряме до другата година  Wink

# 154
Адриана не се виждат снимките Sad

# 155
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН KRISS'  newsm59 само хубави неща да те съпътстват  Peace

# 156
  • Русе
EASpirit ,благодаря ти за бързия отговор.

За спора - всички мамчета,които писаха са прави.Само, на Пешеходката мненията бяха малко остри,но в тях прочетох думичката ИЗВИНЯВАЙ и мисля,че така трябва да завършват споровете помежду ни.

# 157
Честит рожден ден Крисс   Tada

Аз да ви покажа сайта за какво се борим във Варна, току виж има някоя варненка дето вече не живее тук, но милее какво се случва във града. http://www.iproduct.info/zadecata/?page_id=6

# 158
добро утро,момичета!аз също съм се замисляла,като Magesta,че не е лошо да поотменяме Ники в правенето на темите!стига тя да иска ,разбира се!ама,аз нищо не разбирам от това.но... човек се учи.видях,обаче,че и други предлагат помощта си,та ще отложа да се уча... Thinking
Соня също много връща храна,като е права или седнала.бях чела,че това ще е така до 10-12 месечна възраст и затова не се притеснявам.
Soceress,дано се оправи свекър ти!!!искрено му пожелавам здраве! Praynig и в тази връзка да кажа,че нещата с моето майче се подредиха.сега да видим как ще понесе диализите и да и заздравее раната от слагането на катетъра!!!но,всичко е на добро!!! Praynig
благодаря за честитките!нашето момиче става на половин година!почерпете се за нейно здраве! newsm38
честито на всички празнуващи-малки и големи!!!  newsm67 Gift

# 159
Честит Рожден Ден Крис - желая ти много здраве, голямо щастие, радост и много любов! 

newsm59  bigdance2 txtloves

Били хлапето радвам се за майка ти, много хубаво е,че всичко е ОК!  newsm10
Soseress дано и при вас всико е ОК!  newsm17

# 160
Здравейте!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН KRISS!!!Много здраве щастие и любов ти желая!!!  bouquet
Честито и на всички бебоци ставащи на половин годинка!
Аз да се оплача:(....Когато четях за паданията на бебчетата ви,  ми беше много жално за мъниците, но винаги съм си мислила, че на мен няма да ми се случи.Уви!!!Моята мома от вчера най- после започна да се завърта доста сериозно и докато и приготвях дрешките за излизане чух само "туп".....и направо ми се преобърна всичко...беше паднала от нашето легло по гръб.Малко си поплака и нищо и няма, но на мен ми е още на топка корема....Извинявайте, че ви занимавам......ама имах нужда да споделя.

# 161
Здравейте момичета, мнага ме у бавен кампютъра през телефона, вече съм във Варна и още се оправяме тук.
Няма да мога да ви изчета. Целувки на всички ви.
Имам едно питане тъй като сега ще захранвам Габи с зеленчуково пюре, един вид ще замествам хранене, някой ще може ли пак да каже как става, може и на лични да ми пишете, много ще съм ви благодарна, а и мисля и с каша-бананова да замествам от раз ли да я давам или постепенно. По принцип съм давала плодово пюре от банан.
За варненските мамчета ще ви звънна да се видим тия дни,като сте свободни.

# 162
Ей, нямате спирка бре, писали, писали....  Crossing Arms Mr. Green

Mуун, как Дева бе - ауу...  Shocked Crazy

Да, и аз знам, че за минуи се променя асцедента. За Кало са ми казвали, че философ щял да бъде:) хехехе... та и сега, като се впери в една точка, мисли, сякаш световни въпроси нищи, страшна работа   Grinning

Честито на празнуващите слаТки и бонбонки!

# 163
Лия, със или без мляко? Пюрето, де! Картофа се приема май най добре ( с малки изключения). Сваряваш го на пара или във вода, пасираш със млякото или кърмата и даваш. Първия ден 2-3 лъжички или съвсем малко парченце (примерно една осминка) - ако ще го пиете. На втория увеличаваш и така за 3-4 дни достигаш дозата. После добавяш и друг зеленчук, морков, тиквичка, карфиол. Като започваш със малко количество, към вече установената доза картоф.... Картофа, моркова запичат, тиквичката разхлабва - да не се шашкаш. Ако се запече - може по малко авокадо да включиш, едно резенче. Ще се справиш, не бой се!
Невменте, никакво оставяне без да е обезопасено бебчето! Жалко, че така се учите, но пък слава Богу, че всичко е наред... Повишено внимание! Дивна сама е само в нейното легло, или на пода върху одеало. Ама почна да бяга от там - маймунето му неедно!
Крис, честит празник! По мъдра и по успешна година ти желая!
Понтес, не се съмнявам, че нарочно си потъмнила снимките - да не видя как прегръщаш чуждите моми! Записана си ми в черния тефтер, ще знаеш! Уж обеща нещо, пък се полакоми за богатството....А, пък как ти отива девойка! Ще чакаме да се сецнеш и да ни зарадваш пак! Този път с момиченце!

# 164
Една от вас мамчета каза, че се хранят разделно. Коя беше? newsm78 Щото и ние така и искам и малката така да я храня, ама дали ще стане....хм....

Колкото до изчисленията по хороскопите, няколко майчета ми писаха на лични, да не спамим. Сори на Анче Мамче, че го публикувах публично. Embarassed

Дива ирландска пешеходка, ти сега не я гледай Понтес, ама давай следващото Mr. Green Че да се паднат близнаци, ей на това му викам весело семейство аз....Ми те големите ще гледат малките....
Все си мечтая аз за голямо семейство...ей така като си представя например как се събираме на обяд след....30 години например. Ехааааа, че весело!

Общи условия

Активация на акаунт