Рекламата! - поредния фото и шопски конкурс

• 9 106
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
искам само да похваля Дяволина, която ме отмени в изготвянето на наградните лентички ! всичките са страхотни!

# 226
Моля организаторите за се изкажат по въпроса!!!

# 227
  • Карлово
Мадмама, никовете ще бъдат съобщени само на Мира и Деситка, останалите няма да ги знаем. А съм дала един ден срок, защото всеки има достъп до нет в различно време. Така след приключване на гласуването на 4-ти, на 5-ти директно ще се обявяват никове. Той така или иначе народът е нетърпелив и кисне във форума до 2-3 часа само и само да разбере имената и класирането Mr. Green

# 228
  • София
Мадмама, никовете ще бъдат съобщени само на Мира и Деситка, останалите няма да ги знаем. А съм дала един ден срок, защото всеки има достъп до нет в различно време. Така след приключване на гласуването на 4-ти, на 5-ти директно ще се обявяват никове. Той така или иначе народът е нетърпелив и кисне във форума до 2-3 часа само и само да разбере имената и класирането Mr. Green
'бсолютно  Mr. Green

# 229
искам само да похваля Дяволина, която ме отмени в изготвянето на наградните лентички ! всичките са страхотни!
Ти пък кога ги видя? Ааааааа, не е честно, само едни да ги знаят.
За моята анкета ще почакате Mr. Green, нали съм по СЕТ Joy

# 230
  • Карлово
Следващия път в Правилата ще пише изрично: "Анкетите приключват по БЪЛГАРСКО време"  Mr. GreenЩе ни държиш в напрежение още цял час, нали Grinning

# 231
Ти пък кога ги видя? Ааааааа, не е честно, само едни да ги знаят.
За моята анкета ще почакате Mr. Green, нали съм по СЕТ Joy
по принцип аз изявих желание да ги направя, но заради служебните задължения ми е трудно, даже невъзможно. затова помолих за помощ, като обменихме малко идеи с Дяволина, тя е направила страхотни неща и чак ме доядя защо не участвах!

# 232
Следващия път в Правилата ще пише изрично: "Анкетите приключват по БЪЛГАРСКО време"  Mr. GreenЩе ни държиш в напрежение още цял час, нали Grinning
Ми като ми е така нагласен компа  Embarassed
Хич няма да променяш правилата. Следващия път ме включи по друга линия просто Laughing

# 233
  • София
Дяволина, този път ще има ли "недооценен талант"  Mr. Green

# 234
Ех, много ми се иска да видя наградите. Като си представя, че Дяволина ги е правила, започвам да съжалявам, че не вложих повече услилия по конкурса, ама пусто време .... Може ли и тоя път да мина за дебютант  Mr. Green Дяволке, няма ли поне малко да повдигнеш завестата?  newsm17

# 235
Aз искам да попитам чисто процедурно.
Може ли да мина като дебютант за колажите в реклама на козметичен продукт?
Правя си разни илюзии  Whistling

И между другото да вметна, че вече имам идея за следващ конкурс. Mr. Green

# 236
  • Вече в моята си приказка...

Сподели! Hug

# 237

Сподели! Hug
На 15 август е Успение Богородично. За мен всъщност истинския празник на майката. Затова ми се прищя да си направим конкурса за Майката - как я виждаме ние. Дори ми се върти в главата и да има подтема за кърменето.
Не знам обаче дали ще ви допадне? Thinking

# 238
Дяволина, този път ще има ли "недооценен талант"  Mr. Green

Може ли аз да се класирам там, че то май, за друго няма да се класирам  Blush. Но поне за стимул  Laughing.

# 239
  • Вече в моята си приказка...

Сподели! Hug
На 15 август е Успение Богородично. За мен всъщност истинския празник на майката. Затова ми се прищя да си направим конкурса за Майката - как я виждаме ние. Дори ми се върти в главата и да има подтема за кърменето.
Не знам обаче дали ще ви допадне? Thinking

На мен ми допада като идея...

Общи условия

Активация на акаунт