Отговори
# 15
И аз имам и по ръцете.Направо ми изглежда страшно, ама не знам има ли нещо подходящо за бременни с което мога да се мажа, хайде на краката го скривам с панталоните, ама на ръцете и в тази жега, доста е грозно  Rolling Eyes

# 16
Искам да ви питам къде се намира този м-н Пигис Хаус? И също има ли някъде в БГ от тези чорапки, които са с гумени надписи или фигурки отдолу, но за новородено? Също някакви подобни буйки http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5469679 Аз като обикалях по магазините никъде не видях такива неща. Дори като попитам за тениска за новородено ме гледат като  Shocked  А как може в чужбина да е пълно с тези неща. Само разглеждам чужди сайтове и се нервирам.
Аз много се чудя какво да правя с помпата за кърма, понеже в Walmart в САЩ съм си харесала една електрическа (не помня марката) за около 80$. Но ще ми я донесат евентуално началото на Август, а както ми излиза по-рано термина нз какво да правя. Май ще си купя някоя обикновена докато дойде тази или...ох и аз незнам вече.
Аз също си търся ваничка вече. Само тя ни остана от големите покупки. Искам анатомична със стойка, но на ОК ми се струват скъпички (май около 80лв излиза комплекта). Тя свеки ще я купува и ми е неудобно да и искам толкова пари. Ако аз си я плащах май щях да ги дам. Но ако не харесам друго ще и кажа да даде колкото иска пък ние ще си я доплатим.

# 17
Абе, моми4ета, като се обръ6тате към sirenna, със Сиренка, ме побърквате. Така ми се яде сиренка с боза, а от тук няма откъде да си купя. ИМАЙТЕ МИЛОСТ  Praynig Mr. Green.

Браво бе Бобченка,ти там ли слагаш ударението на моето заглавие?Направо ме изкара такова сиренце,че нямам думи!Ни тъ е срам!

Ха сега здравейте и от мен в новата тема!

# 18
  • ГОре на черешата...
Теди, вчера гледах такива чорапки - с кучешки лапички отдолу, гумирани. Май бяха 1,40 лв. Щом в провинцията ги има, няма начин да ги няма в София. Аз не взех, защото имаше жълти и розови бебешки, а сините и зелените бяха по-големички.

# 19
  • Пловдив
Темичката и заглавието са страхотни!  bouquet
Мариетка приятно изкарване на морето HugНие ще ходим живот и здраве на 6 юли-но само за 3 дни Sad

# 20
Теди, вчера гледах такива чорапки - с кучешки лапички отдолу, гумирани. Май бяха 1,40 лв. Щом в провинцията ги има, няма начин да ги няма в София. Аз не взех, защото имаше жълти и розови бебешки, а сините и зелените бяха по-големички.

Благодаря ти! Значи ще трябва пак да потърся, пък и дано някоя от Софийските мами помогне.   bouquet

# 21
Шишетата на Be free  си ги купих от Пигиса.Взех едно от 160 и едно от 300 мл.Не са скъпи, горе -долу колкото Чикото.Вие взелили сте залъгалки за новородени?Гледам, че има и каучукови и силиконови.Бибероните на шишетата са ми силиконови, та не знам дали ще иска кучукова залъгалка, след силиконов биберон. newsm78А и друго-в кой месеци се сменя големината на дупките на бибероните,хич не ми е ясно newsm78

# 22
  • ГОре на черешата...
Меги, благодаря Hug!

# 23
Здравейте тумбаци! Днес ще ходя на ЖК , но моя лекар е толкова смотан , че въобще не ми се ходи. Вместо да ми каже как е бебка колко тежи и как се развива той ме започва с килограмите още от вратата. УЖАС. Искам да ви питам мед. картони в вас ли са или при лекарят ви?

# 24
Здравейте, момичета, включвам се за малко....Ние сме на морето от 11 дни и ще сме тук до средата на юли.Морето ми се отразява мнооооооооого добре!
Първо се настанихме в резиденция Евксиноград, но тук се видях с една приятелка, която са си наели вила в затворен комплекс над Варна и се преместихме и ние при тях, наехме си къща за 1 месец.Комплакса е много приятен, нов е с 8 къщи и басейн.Къщите са напълно оборудвани и си имаме всичко.Къщата ние на 3 етажа, всеки от които си има баня и тоалетна и терасата с уникалната гледка към морето. Само дето детето е болно от събота(има адска диария), но се надявам днес да се оправи, поне така изглежда.
Страшен купон е тука-готвим си заедно, пием кафе, веселим се и т.н. барбекюта, глезотийки едно друго....общо взето все едно не съм бременна само дето малката рита много яко.

Гита, моите поздравления за темичките-уникални са!

Аз съм до никъде с пазара за беба.Купила съм много малко неща, но като се приберем в София се почва големия пазар.Трябва да си поръчам мебелите от Премама, дрешки имам малко, но съм се запалила яко на тази тема и май ще поръчвам повечето неща от чужбина и нет-а.Количката все още не съм я избрала-чудя се дали да е за породени или не.
От шишетата на БиФрий аз съм много доволна,и до сега сина ми пие от тях вечерното си мляко.Първо бях купила авентски, но още като излезнах от болницата ги смених с тях.
За беба ще купувам от тези
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_45_158&products_id=3217

Аз купувам само силиконови залъгалки и биберони и мисля да не взимам каучукови и сега.

Ами това от мен за сега ...като мога пак ще пиша
Целувки на всичките тумбаци

# 25
 Ех Констанс живот си живееш ти  Party Party Party
Мариетката и тя скоро тръгва.....
Топнете се в морето заради всички, които няма да ходим  Crossing Arms

# 26
Момичета, някой случайно да знае каде в София има сервиз на Чико.На една приятелка и се е счупила количката и сега не могат да я сгъват, пък от магазина от кадето са я взели са и казали, че Чико нямали сервиз в България.Че тогава защо ги дават гаранционните карти newsm78Много ще съм ви благодарна, ако ми кажете адрес и телефон, малко съм нахална и 2-те търся Heart Eyes

# 27
  • UK
 Ей мацки я кажете може ли да си напълня ваната да се покисна малко или  newsm78 не е хубаво... много ми се иска  newsm78

и още нещо... някой може ли да ми даде сайт с френски имена, че не мога да намеря  newsm78

# 28
teddy преди време бях гледала такива чорапки с гумени фигурки в нагазина за бременни под колоните на Графа, но не мога да ти кажа дали още има. newsm78  Иначе и аз като бях в Щатите имаше уникални неща за бебоци.. и много евтино излизаше. Ако имаше как да се метнем до там само да напазарим и да се приберем щеше да е много добре, нали?  Thinking

tedy_eneva аз ходя на платена консултация в Шейножо и картона си ми стои там... Ама знам, че вече към края на бременността, ако тръгнеш някъде на път трябва да си го вземеш с теб, че не дай си боже тръгнеш да раждаш по-рано ...

adriana на гаранционната карта БИ ТРЯБВАЛО да пише адрес и телефон на сервиз.... Ама то- българска работа...

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 13:15 от baby_illy

# 29
 Мегита - не виждам защо да не може. Блазе ти, че ще се покиснеш. Аз се потя като прасе пред кланица. Добре, че е любимата ми Рексона да спасява положението.
Адрина - щом дават гаранционна карта значи трябва да има и сервиз някъде.Нещо не ми се връзват нещата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт