Отговори
# 225
  • UK
 Ама вие защо си мислите, че трябва да ви питат за всяко нещо когато сте в болницата  #Crazy
 До колкото знам лекаря е специалиста и той е този който трябва да реши дали се налага... Все пак тава въпрос за живота както на бебето така и вашия...  Naughty

# 226
Здравейте, мамчета Hug!

Поли, честит рожден ден! Желая ти леко раждане и една много здрава и красива принцеска! И благодаря за почерпката Wink!

Тук сутринта имаше буря - валя и сега е много по-поносимо.
Трябва багажи да събирам ама още се подмотвам...
Мариетка ,багажа е най-приятното нещо когато отиваш някъде на почивка!Весело изкарване и да се пазиш!Чакаме те после да разказваш!

# 227
Поли, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива мама!    bouquet

Мами, някоя от вас имала ли е проблеми със секса след раждане и в какво точно се е изразявал той?

# 228
ами според мен трябва. защото става въпрос за моето здраве и за здравето на моето бебе. мисля, че трябва да знаеш какво ти правят и защо се налага да го правят и да си съгласен. като си в съзнание де  Grinning
Мариета, приятно изкарване   bouquet

# 229
Мегита за съжаление понякога майките са доста по-информирани и от лекарите... а лекарите се презастраховат за неща, които не са задължителни...понякога противоречащи и на желанието на една майка... Често предизвикват раждане, когато все още не е наложително, а това води до по-бързо разкритие и повече разкъсвания...за някои това е ок, но за други не е. И ако майката знае достатъчно затова как да роди по-безболезнено и по-леко и се налага да изживее голям кошмар в отстояване на исканията си, точно в този момент. Аз не говоря ако има медицински показатели и се налага лекарска намеса, а за масовите епизиотомии, пукани на водите, слагане на системи за по-бързо разкритие и т.н.

Сонита никакви проблеми...щом се почувствах малко по-комфортно и се обичахме без проблем  Heart Eyes

# 230
Ivy, ако ти се случват много разкъсвания или шевове влияе ли? Сигурно има значение и как те шият ....  newsm78

Днес ми е едно такова смотано, та се депресирах сега и на тази тема, побърквам с дискусии и мъжо по чата  Tired

# 231
  • Stavanger,Norway/ Varna
Някъде 4етох, 4е по желание на майката, епизотомията, ако 6те се пражи такажа, може да се изжър6и, не на страни, а надолу, към ануса, което следвало естествения път при евентуално разкъсване и било за предпо4итане. След това и възстановяването било много по- бързо и последствията минимални. Не се се6там оба4е в коя държава правеха това, но аз смятам тук да го попитам дали 6те се съгласят.

# 232
  • Stavanger,Norway/ Varna
сонитка влез в 4ата, таман за сеь си говорим

# 233
  • вкъщи
[move]4естито на рожденичката![/move]
момичета черпя ви,шефа ми се отнесе човешки,ще си взема майчинство като хората,а след 2 години живот и здраве ако има бройка ще си остана,ако ен ще си търся другаде.но така поне ще си ползвам всички привилегии на майка.камък ми падна от сърцето.вече се отдавам на хубави емоции и ще си мисля само за бебо.
аз съм с епиземиотомия от първото раждане,да ви кажа това е най неприятното от раждането,защото боли няколко седмици.сега сигурно пак ще имам,че бебето ми е с голяма глава пак,но ще се търпи няма начин.

# 234
Искам да питам нещо...Нови мамчета ли има в темата, или стари мами са с нови никове????То вярно и аз не съм влизала скоро, но много нови никове виждам....

Желая ви прохлада в тези жежки дни,а уикенда го дават още по-топъл - до 43градуса....

# 235
  • ГОре на черешата...
Марианамама, браво на твоя шеф - рядкост вече станаха такива...айде сега си отдъхни и наистина вече почивай.
Аз съм пък с разкъсване - надолу към ануса - само два външни шева - е боля, поотвори се единия шеф, ама с бани със смрадлика и Вишневски мина и замина.

# 236
  • ГОре на черешата...
Маме, има нови майчета.
Как е Милена Rolling Eyes?

# 237
Маринамама, много се радвам, че така са се развили нещаат при теб

# 238
  • София
Честит Рожден Ден,Поли!
Да си жива,здрава и много щастлива!

И аз да си кажа за епизомията,когато бебето е много голямо се налага да се приложи.Говоря от собствен опит.Дани освен,че беше с много голяма глава,беше и много дебел и благодарение на епизотомията той успя да се появи жив и здрав на бял свят.
Сонитка,и аз не съм имала проблеми със секса след раждането.Първите два-три пъти малко неконфортно ми беше,но след това всичко беше по старому Peace.

# 239
Ами аз раждах секцио все пак и незнам как е ако има шевове, но от операцията нямаше проблем...

Общи условия

Активация на акаунт