Да ви питам нещо някой успяли да си вземе акта за раждане?След колко дни и може ли таткото да отиде в общината с двете лични карти,а дали трябва още нещо да носи?
На неродилите още стискам палци

направо незнам.Ама аз нямам време да ям ,да спя, и да се окъпя.Направо съм заприличала на плашило.Добре че вечер мъжа ми я гледа за 20 мин да си взема бърз душ.Вчера реших да хапна и Ивайла пък реши ,че иска на ръце,след това реши да ака и така.Кам 11 се тропясах умряла.
Моята Ивайла взе само по един път и то вечер ама много стабилно. 

А се оказа, че е невъзможно да мина през подлез сама
Нека ви е живи и здрав юнака, да расте все така силен, здрав и борбен и само радост и щастие да ви носи!
като отъпкала пътечката вече 
.

а за къпането ами така е краси малките мишки докато не са тежки така се къпят и им се мият дупетата!galerida пудрата служи за подсушаване!Albena9
добре дошла в редиците ни!Мамчета моя дребния почна коликите да ви се оплача и понеже го боли си мисли че ще му мине като ми виси на цицата ама не! Намерих от една приятелка инфакол и днес го почнах проблема е че не знам колкло често да давам капки от него!Някой има ли идея по колко се дава! или като го боли тогава да му давам
m_a_y_a няма да слизаш по рампите а със задните гуми по стъпалата! Моята приятелка с 3-ката такава прави виж пробвай, но гледай да не си сама защото ако не ти е стабилна количката може да стане беля и да се обърне!
Моята Ивайла взе само по един път и то вечер ама много стабилно.
Отивам да си почина
и успех на тези, на които им остава съвсем малкоооооо!
....та прочетох, че така се получава мастит, абцес и дрън дрън...
.

Бебето яде точно толкова, отколкото има нужда. Аз какво да доизцеждам? Чела ли си, че доизцеждането води до хиперлактация
, а хиперлактацията + неядене от страна на бебето (примерно при една кърмаческа стачка) - води точно тогава до мастит, запушвания и т.н?
. ТАзи жена явно скоро книга за кърмене, хранене на бебето и т.н. не е отваряла
( ей тая порода компетенции най ги обичам)! Дано поне в някои отрасли на медицината е добра си заслужава да е лична докторка на твоето бебе
.
Да ти е жив и здрав юнака и много радост и щастие да ви носи! Отивам да му впиша мерките!
Албена9 добре дошла при нас.