Cada día que amanece, el número de tontos crece!

• 28 408
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • E-CLM & CH-VD
Да се оплача и аз  Mr. Green - 2 дни вече ме слагат на системи. Още първия ден развих някаква адски агресивна алергия към нещо, подух се, станах на огромни петна, ужас. Отидох веднаха в спешното, добре че нямаше много хора, и само като ме видяха, директно ми казаха, че съм за система. Дадоха ми рецепта, купих си консумативите от аптеката, и обратно там. Сложиха ми я, 4 вида лекарства + 500 мл банка нещо си. Полежах час и нещо и у нас. На сутринта бяха като нова. Следобяда обаче изби втора алергия, не знаят още дали е остатъчна на първата или различна. Както и да е - вече си знаех - рецепта, аптека, спешно. Този път 2 банки, с конска ударна доза лекарства. 4 часа лежах в спешното. Сега съм си в къщи, още имам петна по краката, не ми дават да ходя на плаж, за да не ги дразня, а аз дори не бях ходила още, егати и късмета. Добре, че единия лекар беше много близък на сестрата, с която се оказа, че бяхме колежки тук, та решиха да ме пратят на алерголог в понеделник, та дори ще ми дадат безплатно направление.Че нали нямаше как, признах си, че не живея вече в Бг. Та ще видим какво ще се случи тогава, и ще разберат ли нещо.

Асто, фалдона е страхотен, малката красавица изглежда чудесно с него!

# 151
Вес и ти си имала да патиш. Sad
Един мой познат имаше такова нещо каквото ти описваш,ходи си до България и там го оправиха.Тука ни в държавна,ни в 9 де октубре му помогнаха.
Така 4е споко,ще те излекуват,ама незнам какво става напоследък,явно вси4ко ве4е е така замърсено и из4ан4ено,много хора,вкл.и аз им се отклю4ват някакви кожни проблеми и алергии,а до този момент не са и сънували дори такива неща.

# 152
Здравеите!Гери дано наистина не се разболява ве4е,4е ми писна ами 6те го празнуваме без татио Cry,нали бабите поне го виждат рядко да му се радват,има много рождени дни 6те празнува с татито.Тои малко ми се сарди ама 6те му минеВие на коя дата 6те го правите?Ами пасавана с три палномо6ни ми излезе кам 40 евро маи newsm78,някаде там.И за превод на испанския акт за раждане о6те 40 лева.Таксата за паспорта е 7 лв,об6то взето толкова пари сам дала.Вес много гадно мила Confused,дано не се повтаря ве4е Peace.И моя малкия бе6е с едни пап4ици ситни,но се оправи така се бях напла6ила,ноп е от ипозтяването нали сме бели.Ами това е целувки и ека но6т на вси4ки

# 153
  • In a surreal moment!
Здравейте , мили мами , обръщам се към вас с въпрос , който касае мой много добър приятел , работещ и живеещ в Мадрид от година и половина. Иска да си легализира дипломата за висше образование и още няколко свидетелства . Документите са при мен в БГ , как да му помогна , какво да направя , къде да отида ? Той ще си дойде в края на август за малко и бих искала максимално да го улесня като придвижа този въпрос . Дайте ми съвет , ако сте правили подобно нещо - благодаря ви предварително !

# 154
Здравейте , мили мами , обръщам се към вас с въпрос , който касае мой много добър приятел , работещ и живеещ в Мадрид от година и половина. Иска да си легализира дипломата за висше образование и още няколко свидетелства . Документите са при мен в БГ , как да му помогна , какво да направя , къде да отида ? Той ще си дойде в края на август за малко и бих искала максимално да го улесня като придвижа този въпрос . Дайте ми съвет , ако сте правили подобно нещо - благодаря ви предварително !

Носиш ги в която и да е агенция за превод и легализация, те ти ги превеждат и легализират.
Може и ти сама да ги завериш в инстанциите, но ще спестиш минимално за сметка на нерви и мноооого чакане.  Blush

# 155
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте моми4ета
гледам пак за здравеопазване се говори
да ви кажа (чак се у4удих) в неделя ми стана много зле, явно ми е паднало кръвното и съм припаднала, бяхме на разходка с приятели, добре 4е не съм ударила корем4ето и беб4о е добре, но ме закарали веднага в спешно, аз там ве4е се свестих, приеха ме на момента, не чаках, хиляди изследвания ми направиха преди да ме пуснат, докато се убедят 4е вси4ко е наред, можело зна4и
сега съм добре, горещините и ниското кръвно си казаха думата, но се държаха с мен много добре и съм доволна, дано имам късмет и с раждането, моля се да нямам проблеми, не мисля за нищо друго (не 4е не ме е страх но не го мисля) само беб4о да е добре и да си го гушкам на есен
имам си диабет, но ми казаха нищо страшно, в много лека форма е, с една определена диета вси4ко Ще е наред, да си пия желязото и да ходя да видя мъжо и да си по4Ина, доки каза 4е смяната на климата Щяла да ми се оптрази добре, но много да внимавам и да се пазя
така 4е съм много доволна утре ве4ер най накрая Ще сме при нашия тати, как ми липсва
а за заместни4ка пак нямам последната реши, 4е искала август отпуска и то платена, а по4ва едва сега и шефа и каза 4е няма да стане, та си тръгна и от утре са без моми4е, но не мога да ги мисля, те не се сетиха толкова време да си намерят 4овек, а и ми платиха само заплатата, казаха 4е болни4ните нямало да ми ги платят, т.е. тия 20 дена да съм си седяла по добре в къЩи
няма зна4ение, важното е 4е приклу4их с работата, поне докато не порасне мал4о

# 156
Момичета, трябва ми съвет   Sad Моята кукла всяка вечер след като я изкъпем се "съдира" от рев-винаги по едно и също време и винаги след баня, пробвахме да променим времето за къпане,  но резултата е същия. Докато я къпем не плаче изобщо даже и харесва, много внимаваме да не и влиза вода в ушите, шампоанчето което ползваме е на Чико и лосиончето за тяло също, направо вече не знам какво да мисля. Тази вечер сме решили да пропуснем къпането за 1 ден да видим дали пак ще плаче.
Имали ли сте такива проблеми, дайте някое съветче  Praynig

# 157
Вес, надявам се вече да си добре, да са изчезнали обривите и да можеш да се насладиш на ваканцията  Hug

Анет, пази се мила, не излизай сама никъде. Според мен припадането е от анемията, на мен ми се е случвало навремето, хем бях с лека анемийка. Причерняваше ми редовно... Работата не я мисли, по важни в момента сте вие с бебчо  Heart Eyes Приятно изкарване с мъжо и да си починеш хубаво  Hug

Мен днеска ме изненадаха със заместничка  Mr. Green и аз се чудех какво се мотат и какви ще ги тръшкат като се махна, ама явно се усетиха, че малко време остана. Сега 1 месец ще трябва да обучавам, ама поне не е сложно това, което правя, а и мацката изглежда интелигентна... надявам се, че бързо ще влезе в час  Simple Smile

Рали, може да не иска да излиза от водата и затова да плаче  Wink
Аз се шегувам, ама на теб сигурно хич не ти е до това. Гушки и много целувки на малката принцеса, дано разберете защо плаче  Hug

# 158
добро утро на вси4ки
Rali_80 не се притесниаваи, ако сте пробвали да смените 4аса на къпането и пак пла4е то4но след къпане не е нисто стра6но, и моаиата пониакога се садира, но е от глад, ниама нисто стра6но, се пак са бебета и триабва да пла4ат, опитаи се например незнам на колко 4аса иа храни6, но да не е то3но например на 3тиа 4ас, например ако не спи да е на 2.30мин, или на 2 за да не е толкова гладна, пробваи, но се пак ако казва6 4е сте пробвали да смените 4аса на купането и пак го прави, не мислиа да е нисто важно.

мене пък не ме развеселиават ниакои хора тук ами ме амаргат, стото разли4ното им виждане винаги се свежда до едно и състо, да вземат да си смениат лентата 4и ве4е е надраскана.
права си 4е една баба от село има по малко болки и пове4е акъл от ниакои маики, само 4е и бабите ве4е си смениха цвета на 4арвилото.....
опитва6се да потбие6 ниакого и да се прави6 на гражданка ли???? кои та знае от кое пловдивско село си, ама голиам го раздава6....... съдеики по облеклото ти, и по гримъти(без да ти съдиа бедниа ре4ник) сте е ниакое иужно пловдивско селце, тъи 4е забрави северните градове стото от там е произлиазал правилниа език на които се опитва6 да говори6, наре4ен български.
пи6и каквото 4увства6, макар 4е със сигурност несто пак те заболиа докато писа, само 4е този път болката е не ле4има в твоиа слу4аи, залагам си главата 4е е в таванската стаиа.
и извиниаваи 4е не схванах сиака една от двете държави имала предимства и недостатъци?????? алелуиа¡¡¡¡¡ кога го отгки бе булка????? стото ти за едната от тиах освен за оплиуване в здравеопазването за друго не знае6 да говори6¡¡¡¡¡¡¡¡¡ пък и не ми е странно 4е не ти обръстат внимание в болниците, ти със сигурност от там не излиза6. имала си вика6 реален поглед за разлика от ниакои девоики????? хах твоиата реалност иа знаем 99% от форумките тука, докториа, лекарства мед помост.
разли4на си????? ха добре до6ла, голиамо откритие направи ти след толкова времеМ ти не си разли4на ти си уника в твоита раса, коиато не е на интелигентните развити хора, твоита е инфериор, доказва6го всеки път като докосне6 текладото.
и извиниаваи ама какви то4ки вика6??? баста ли???? говори на български 4е ние не сме доктори, тъи като предполагам 4е само с тиах се опитва6 да искара6 ниакоиа дума не на български, и акъл аз ли4но и да искам не мога да ти дам, аз те прастах повтариамти в бг там докторите сте те оправиат от това твоито болесно састоиание от лиубов в родината, стои си там, 4е само като си помислиа със каква злоба прави6 секи ден хлиаб на хората, да не съм валенсианец да ти иам хлиаба на тебе.
справиала са добре сас вси4ко...... ми земи се излекуваи тогава от таиа твоита единствена в света болест, 4е ни поболиа тука си4ките. пък и кои те пита дали се справиа6 със си4ко¿¿¿¿ или ти си помисли 4е аз те питах да ли си добре в живота, или гузен негонен биага, кажими с какво се хвали6 за да ти кажа какво ти липсва.
незнам дали да ти препоръ4ам пове4е секс, стото те виждам толкова амаргада, а пък секса е здраве мила. вместо да ходи6 по доктори кажи на мъжъти да ти тресне един ама добър, да ти доиде акъла, кои знае, може и да е от това....  Laughing
ади 4е стана късно да са занимавам с тебе и дететоми има нужда от расходка.
поздрави на вси4ки и до скоро, съжалиавам 4е пак го обърнахме на боино поле тва ама то неиното краи ниама, аман от неините болести.

# 159
  • ES
Здравейте,

Рали, едното както ти е казала Асто е да я храниш малко преди къпане, например 30 минути преди да я изкъпеш й дай адаптето. Другото нещо, което съм чувала за рева след баня е навличането. Не я обличай много в жегите. След всяко къпане детето прави асоциации за повиването и обличането и може би за това плаче. Митето беше новороден и спеше само по пампа и тензухена пеленка. Майка направо беше в потрес, как една малка мръвчица няма да се повие, да му се стегнели крачетата и кръста. Ами не го пових. Не виждам до сега проблеми с устойчивостта му, даже е напът да проходи. Нашият пък плачеше много от водата, чак след първия месец малко се поуспокои, а сега е една малка жаба, дай му само вода.

Рози, кръщенето ще го правим на 05.08, а рождения ден си е на 24.07. Ще пусна снимки и ще разкажа после.

Пепи Чачева, моимичетата са ти отговорили напред как се превеждат и легализират документи (диплома). Вече тука работата по признаването й става по-сложна. В предните теми сме го обсъждали, но това вече касае твоя познат, ти от БГ не можеш повече да направиш.

Вес, дано вече се чувстваш по-добре. откриха ли поне от какво е алергията?

Анетт, да се пазиш момиче! Пий повече течности и плодове си хапвай. Сега излизат сандиите, супер са охладени. И сега какво нямаш болнични, така ли? Можеш да ги вземеш от СС, но после това време ти се приспада от времето за паро, смятай как ти е най-изгодно. Ще видиш, че всичко ще свърши нормално и ще си родиш един малак юнак. Мисли ли сте за име? Това е лошото на есенното бебе, че изкарваш жегите с тумбака. Ходете да плувате. Аз до като родих ходих на плаж, матроната ми каза, че няма нищо опасно, нямах никакви бактерии нито в урината,  нито във влагалищния секрет. Във водата забравяш за тумбата, толкова е приятно.

Хайде до скоро.

# 160
...... нямах никакви бактерии нито в урината,  нито във влагалищния секрет.

Направо ти завидях за това  Blush Аз пък съм бъкана с бактерии  Tired Док казва, че било нормално, ама аз не се чувствам комфортно. Ще му звъня днеска, че някви гъби ме нападнаха  Tired ама предварително знам какво ще ми изпише  Tired

# 161
  • ES
...... нямах никакви бактерии нито в урината,  нито във влагалищния секрет.

Направо ти завидях за това  Blush Аз пък съм бъкана с бактерии  Tired Док казва, че било нормално, ама аз не се чувствам комфортно. Ще му звъня днеска, че някви гъби ме нападнаха  Tired ама предварително знам какво ще ми изпише  Tired

Да, и аз се учудих на резултата си. Преди колкото пъти ходех на гинеколог все бях с хламиди. Но и аз чувам, че е нещо доста срещано при бременните. Питай пък дали не става с плаж. Ако си намерите чисто плажче, солената вода може да ти помогне. Но не е болка за умиралка де.

# 162
Здравейте испански мацки, извинявам се че ви нахлувам в темичката, но искам малко информация от вас.
Става въпрос за един шезлонг на Фишър прайз, който искам да си купя, но тук в Бг са с двойни цени. Сестра ми в момента е в Испания, та евентуално исках да попитам има ли възможност за поръчка в някой сайт /от типа на иБей/ и съответно тя да ми го донесе, или да ме насочите от къде може да се намери този продукт.
Благодаря предварително на отговорилите.  Hug

# 163
  • La casa de Mickey Mouse
за кои шезлонг то4но става въпрос, за да ти кажа тук колко струва и от къде да си го търсиш, заЩото аз си харесах няколко техни продукти и им проу4их цените, а моми4ета във форума ми помогнаха къде да ги търся
но за по евтино тук не мисля, то4но фишер прайз тук е по скъпо заЩото съм проверявала и в бг, но проблема е 4е в бг има ограни4ен избор от страна на артикули
гери вашето малко мом4енце ве4е става на годинка??? да нови снимки, голямо ми е сладур4е, един такъв ухилен, пу пу, да не му е уруки
и аз съм решила така да се пазя пове4е а работата няма да избяга има за целия китайски народ
клари4 водата я препоръ4вта много освен това солената вода убива бактериите и аз имам някъкви гадинки, но оЩе не са решили какви са и какво да пия за тях
да ви се похваля, моето тумба4е на накрая поодрасна, ве4е не изглеждам дебела, а бременна и болките поотшумяха, сега се появяват само от време на време, много съм доволна

# 164
Здравеите!Мини езлонгите на Фи6ар Праис варвят някаде обикновения по 50 евро,с пове4е екстри кам 75,85 евро.Зна4и на6ата игра4ка над леглото бе6е са6тата марка и много си я харесвах с дистанционо после става и за но6на лампа.Анет радвам се 4е вси4ко е наред Peace.Клара не се тревожи мила от тези бактерии аз кто раждах и на една от маиките преди да роди и дадоха не6то като пяна,да про4исти каналите newsm78.Наи добре 6те ти кажат маиките раждали нормално.Гери ние  двата празника 6те ги правим на 29.07.Целувки и лек ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт