Кой какво сервира вчера, кой какво ще готви днес?

• 15 471
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
Днес: супа топчета, кюфтета с доматен сос.

# 181
вчера нещо като огретен, но беше на пластове( картофки, кремвиршче, пак картофки и отгоре сиренце и кашкавал) стана много вкусно! Естествено и салата имаше, то сега ако няма, кога?  newsm78
А днес...или спагети на фурна или нещо с яйца, но още не съм го решила.А може и нещо от вас да "препиша"  Rolling Eyes

# 182
  chef
Диня, пилешка яхния, шоколадов крем,зелена салата.

# 183
снощи мусакичка,таратор и шопскасалата! Simple Smileза довечера кюфтенца,пържени картофки +чушки бюрек!десерта-сладолед Crazy

# 184
  • София
Снощи пица и диня, днес диня има още, но за основно нямам идея.

# 185
t_ilieva, честито   bouquet

аз вчера така и не сготвих планирания миш-маш - ядохме доматки със сиренце, а за десерт пъпеш, пълнен със сладолед  Heart Eyes

днес съм решила да правя месо с лук, десертът най-вероятно ще е сладолед, но аз съм на едно събиране, така че по-вероятно е мъжът ми да хапва сам  Blush

# 186
Снощи бяхме на кюфтета,пържени картофи и салата домати.Днес мисля да опържа едни тиквички.

# 187
вчера - миш-маш
днес - ПИЦА с  beer

# 188
  • варненка от София
Пиле с ориз ще правя за вечеря, вчера бяхме на мусака.

# 189
  • Mediterraneo
Пържен дроб, салата.

# 190
  • София
На обед отново завъртях млина на денис_д, много е приятен и бърз, добавих му малко чубрица. И салатка.
И..и ще вечеряме "десерт"  Laughing - макарони на фурна и ягодово сладко. Това ми се е прияло  Mr. Green

# 191
обяд: таратор; печени картофки с тънка наденичка; диня и праскови
вечеря: салатка и печено пиле

# 192
Вчера-таратор и една измислена яхния със свинско месо, днес ще изпека кърначета и ще наблегнем на салатка  Simple Smile

# 193
тази вечер- скумрия на фурна с домати и лук

# 194
днес пиле фрикасе и тараторче

Общи условия

Активация на акаунт