Споделете 13.9

• 18 380
  • 676
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Бу, с тия надписи под аватара и тия черни лентички ще каже човек, че не на сватба, ами на погребение сте били...И снимки никой не дава, изобщо дискриминация  Crossing Arms
и аз тези надписи ги свързвам с нещо гадно, що не знам. Все едно броите колко дена ще му изтърпи брака 5 ли, 6 ли ...

# 571
Дайте възможност на скръбта им да затихне  Whistling

# 572
споделям, че някаква нормално изглеждаща жена си позволи да вземе екзотичната ми пола от пясъка, да се огледа наоколо и да я окачи на дръжката на количката. Гледах я от упор през това време и й намекнах, че това е моята пола и тя си седи на пясъка. Жената заяви, че изглеждала безстопанствена и нямало да ми я вземе. Аз добавих, че ето, седя си, гледам си полата и тя съвсем не е безстопанствена. Жената изфуча, че можело едно благодаря да й кажа, седна под съседния чадър и започна да обяснява на родителите си - приятни наглед бабка и дядко - нещо, от което чух само три пъти думата "парцал". Ако бях в градския транспорт, щях да направя махленски скандал, но на плажа някак не вървеше  Thinking

# 573
тити, тя ти направила услуга- да не се замърси полата и като я обуеш, да ти скърца на дупето  Laughing Laughing Laughing
ефектът Монк при нея ? newsm78

# 574
буми, много ти се зарадвах тази сутрин на лентичката! Hug даже почти ми мина, т.е. направо ми мина, че не беше с нас. може да пратиш много поздрави на шефа си! Mr. Green

# 575
не гледам Монк, той откачен ли е?
честита лентичка  Wink пипай за късмет сега  Laughing

# 576

не е откачен, но маниите му са в повечко  Wink

# 577

не го намирам за откачен.
колежката ми ме е кръстила монк.

# 578
В пристъп на лудост прочетох темата за Тошо и ВИнетка (ама все така го чета името на тая жена)  Tired

# 579
  • При хората, които обичам
В пристъп на лудост прочетох темата за Тошо и ВИнетка

И аз ooooh! Да кажеш, че си нямам занимавка... Ама и аз си имам своите пристъпи на умопомрачение. Сега остава и да се разпиша там Joy

# 580
буми, много ти се зарадвах тази сутрин на лентичката! Hug даже почти ми мина, т.е. направо ми мина, че не беше с нас.
всяко зло за добро  Hug

може да пратиш много поздрави на шефа си! Mr. Green
не се съмнявай! Mr. Green Mr. Green

# 581
В пристъп на лудост прочетох темата за Тошо и ВИнетка

И аз ooooh! Да кажеш, че си нямам занимавка... Ама и аз си имам своите пристъпи на умопомрачение. Сега остава и да се разпиша там Joy

Виж, виж и неговото име съм сбъркала - Тошо  Joy

# 582
  • София
 Споделям, че седмиците преди и след отпуска най-много ги мразя.
 Имам жестоко много работа да свършя, за да оставя нещата "на чисто". Обаче както винаги когато имам много работа, форумът ме привлича неудържимо и чета неща, които въобще не ме интересуват Sad

# 583
  • При хората, които обичам
Я се стегни! Няма кой знае какво за четене Mr. Green
А моята отпуска е от 01 септември. Далеееече там някъде...

# 584
За разлика от моята, която започва другата седмица  Twisted Evil

Търся нещо в нета и се питам, защо евреите не превеждат сайтовете си на английски.

Общи условия

Активация на акаунт