Умопобъркваници и мистерии - 13

• 35 597
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 1 005
Странно но на мен не ми дава нищо от корниза. В едно от чекмаджетата е дървеното. А тези номерца къде ще се редът? И тази кутия с кода винаги като кликна на нея ми показва надписа ОК. ooooh!

# 1 006
Странно но на мен не ми дава нищо от корниза. В едно от чекмаджетата е дървеното. А тези номерца къде ще се редът? И тази кутия с кода винаги като кликна на нея ми показва надписа ОК. ooooh!

и на мен при корниза нищо не ми дава,
а за кутията - там се вписва кода от клавиатурата

# 1 007
Момичета, вижте перцето дали не е отгоре на закачалката. Ако е така, извинете ме за подвеждането, но не пиша веднага, а след като съм направила нещо.

# 1 008
  • Плевен
От чекмеджето под огледалото взех едно нещо с червена течност вътре. Може и да не е течност де newsm78

# 1 009
да, да, там е  Peace

имам 2 ключа - жълт и сив?! някой да знае нещо по въпроса?

# 1 010
Каква клавиатура? От къде този код на нея?

# 1 011
Каква клавиатура? От къде този код на нея?

не, имах предвид, че ние си въвеждаме кода за кутията от нашата клавиатура, а не както беше на предната игра само да нагласяме с мишката цифрите

# 1 012
да, да, там е  Peace

имам 2 ключа - жълт и сив?! някой да знае нещо по въпроса?
Единия е за чекмеджето под огледалото май беше, а другия -за чекмеджето над котето, като го пратиш да яде.
Ама не съм много сигурна пак...
Аха, ясно.

# 1 013
  • Плевен
Жълтият е за чекмеджето под огледалото

# 1 014
Закачалката е друго нещо вече. Взех си и 5. Кода за кутията е сигурно във файла на компа. Обаче пустия китайски. Има само първите 3 букви ли са какво са. На мен ми приличат като на t u/c e/9. Пробвах с тази комбинация ама нищо

# 1 015
A аз мисля, че числата се подреждат по реда на цветовете, като е образувана дъгата и следваме цветовете на буквите в надписа.
Аз имам 6, а според цветовете-май трябва да са 7?!

# 1 016
Имате ли кофа за боклук като в предиШната игра?

# 1 017
Имате ли кофа за боклук като в предиШната игра?
Не, има тоалетна  котешка, Бонита.

# 1 018
кАК събра 6. Аз имам 3,5,8,4 и2

# 1 019
На мен ми липсват 2 неща от инвентара - на втория ред - първото и на последния - третото. някой има ли там нещо?

кАК събра 6. Аз имам 3,5,8,4 и2
като вземеш перцето от закачалката, после с него взимаш една плочка изпод хладилника и на тази плочка слагаш запалената свещ и ти дава цифричка

Общи условия

Активация на акаунт