Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 317
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 390
Вие сте луди - 20 стр. за един ден  #Crazy Няма да ви чета  Stop

Мине, да ти е жива и здрава голямата щерка  Hug Изпуснала съм и РД, но ще ме извиниш  Embarassed

Скъсаха ме на изпита, по пътя пред мен стана катастрофа, а след това един ТИР щеше да ме помете.
Здравейте Tired

# 391
Вие сте луди - 20 стр. за един ден  #Crazy Няма да ви чета  Stop

Мине, да ти е жива и здрава голямата щерка  Hug Изпуснала съм и РД, но ще ме извиниш  Embarassed

Скъсаха ме на изпита, по пътя пред мен стана катастрофа, а след това един ТИР щеше да ме помете.
Здравейте Tired

Здрасти Хапливке,съжалявам да чуя такива кофти вести за теб. SadНали си добре все пак Hug Heart Eyes

# 392

Здравейте Tired
О милата ми тя CryМного съжалявам Cry

# 393
 Hug Добре съм да, това е най-важното  Peace
Нямам търпение да изчезна на почивка вече, чувствам се скапана. Вие как сте?

# 394

Е и той сега ще дойде....ама при мене Joy Joy
Да го цунеш тогава от мене Flutter
Нещо ми обеща днес, ама май си забравила Whistling

Ок,ша го цунем силно....с цомба Wink Joy
Не съм забравила ма,чакам те да цъфнеш Wink
Удари го силно с две цомби Crazy

# 395
Мани,че как си мечтае за една работа тука,отекохме..... Wink Joy

# 396
Hug Добре съм да, това е най-важното  Peace

Да, наистина това е най-важното Peace
Радвам се, че си добре Heart Eyes Hug
Аз съм добре, като се изключи дупката в която съм попаднала....но след утре ще се оправя Crazy

# 397
Ади де....осъществи мечтите му Twisted Evil Joy

# 398
Весела и ползотворна седмица на всички  Hug http://www.vbox7.com/play:cb04e872
Липсва ми Лео, когИ се прибира  Thinking

Дамаянти слънце, как можа да пуснеш възможно най-любимата ми песен? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Голема веселба цари, как сте сладурчета. Петицио, кат се редиш за цици, говори за двама. Mr. Green Joy Joy Много ти е готин албума, щерката е прелест, а и ти си миньон-бомбон! Heart Eyes Hug Джъст те ловим, как вика Карамфила-Акациева! Joy  Joy

Целувки на всички, отивам да спрятам нящо. Днес каталясах, толко работа свърших, че и на преглед минах, умориф се от тичане. Grinning
Ще метна само поглед на купоня назад, кви сте ги дробили! Crazy Mr. Green Joy Joy

# 399
И аз съм добре като се изключи дупката,в която тепърва ще изпадам.... Confused Rolling Eyes Joy

# 400
Кви дупки  Thinking

# 401

Aйде сега резили,и без това всички вече си представят цветно как пишем от един комп,та сега и бюрото вкарай.... Wink Joy

# 402
О, молиФ, идете в подфорум ХОБИ да гласувате за фотошопския конкурс  Praynig Praynig Praynig
Има четири категории - моя милост учавства и в четирите  Mr. Green  bowuu  Blush

Пу първа, заминавам! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Heart Eyes

Извиниете ме, ама после ша ви чета, тая работа е мноуууууу фажна! Heart Eyes

# 403

Ми черни.....трапове разни,Цомба Сатурнова,мойта не и знам името още,ще видя как ще я кръщавам newsm78

# 404
Сатурнови Crazy

Aйде сега резили,и без това всички вече си представят цветно как пишем от един комп,та сега и бюрото вкарай.... Wink Joy

Направо ти завиждам Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт