31 арабско -отпускарско-бебешка/пак с контрол на входа/

• 15 085
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
оле навалицата дойде за Катето,
Виж Много си готина две мнения за това няма!А тази усмивка е трепач!Хаиде не се услушвай ами се жени иедно момиченце със същите трапчинки за Атли, май все още не е зает!
  bouquet

# 136
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Кате, много добре изглеждаш, не знам за колиграмите ти, но си си много добре.
Надявам се живот и здраве да се видим и на живо на есен.
да бе да!!! Като сваля още поне 10-15 /не знамкога и как Joy Joy/  ще ти напиша колко бях и колко съм на тази снимка!!!! Добре,  че не ми личат, че цифрата е много колоритна!!

# 137
Не ми е за друго ама сега като се изреди цялото домочадие да ми замазва очите с моята красота и ще изпишем темата и после АЗ трябва да пускам нова,

Както винаги за скромността си можеш да говориш с часове Joy hahaha Heart Eyes

И то какви Laughing Последното никога не съм го отричала Mr. Green, мисля, че е време да им направим гипсова отливка в Алеята на славата Joy Heart Eyes Heart Eyes

# 138
  • O.A.E./ Пазарджик
Joy Joy Joy

Миме, недей така ни заплашва де, че няма да се явиш, минавай на консултация да те разпишем само колко сте  1 или 2-ма Wink

готово Пепи, имаш поща... Embarassed не знам дали ще ти хареса, но за 15 минути откраднато време - толкова!!!

Ще покажа снимки обещавам от довечера, а аз чакам снимки на голите глави и процеса на инквизицията...  Joy

Ели
, половинката ти нИкаква не се вясва... притеснявам се вече...

мислиш ли , че ви заплашвам Joy
настроението си ви върви на шест и без мен.
 и за да не ми излизат повече херписи за първи път на дърти години или да ме боли корема по цяла нощ ще се въздържа да влизам поне докато съм бременна. така и вълка сит и агнето цяло, дето викат. ще видиш , живот и здраве, като забременееш какво е да искаш , ама да няма.

Пепи, не се притеснявай мила, не беше лично към теб. Peace
опитах се да не звучи като протест или да не ме изкарат злобна пак, но видях, че с меко натякване не става.
всеки си знае некси.
лека от мен!

# 139
Имаме честа  Мимето да посети темата!
А като гледам вече е сигурно че Зайед ще си има сестричка!Оле че готино!
Две малки красавици ще си имаме много скоро!
Кате не се ослушвай ами мятай палатките и тренирай за женско!:)

# 140
оле навалицата дойде за Катето,
Виж Много си готина две мнения за това няма!А тази усмивка е трепач!Хаиде не се услушвай ами се жени иедно момиченце със същите трапчинки за Атли, май все още не е зает!
  bouquet
хаиде Кате 4акаме такива снимки

# 141
Миме,  wavey  Hug

# 142
Миме недей така!  bouquet
Вие с Милена сте тези които ме накарахте да пиша в темата, ти с увлекателните си разкази, а милена сас снимиите на Дима и Кхалид!
А и снимките на Зайед когато пускаше редовно бяха култови!Как ти изяжда слатата, как позира,липсва ни макия в темата!не ни лишавай от хубавит ему тръпчинки!  bouquet  bouquet  bouquet

# 143
Деси, мерно ще еса такива, Марин е с подобна униформа!!
Само не знам как ще ме вдигне!!!!! Joy Joy Joy
Динче, от сега резервирам АТЛИИИ!!! ЩЕ търся мъж със зестра, характер и силна схватка за моята не зачената дъщеря!!! Hug Започва да ми харесва идеята, а като гледам как съм се засилиа беб едаправя.... ще поотрасне АТли.. нищо тъкмо!!!

# 144

Динче, от сега резервирам АТЛИИИ!!! ЩЕ търся мъж със зестра, характер и силна схватка за моята не зачената дъщеря!!! Hug

Нещо си се объркала, но сигурно е от джина Joy Първо, снахата дава зестра, за справка питай Ели колко камили паркира в обора. Laughing Ама хайде, да речем ако е като с динчиците на мама, може да мине за 1/16 от зестрата, второ Атли е Голямата Хапка и ще ви изяде ушите, така че затваряй буркани от сега. Joy hahaha hahaha За другото ще се споразумеем. Twisted Evil Twisted Evil

# 145
ей как съм уцелила newsm78.МИМЕ  да изпушим по една лула на мира и да си останеш при нас

дано да не ти се припуши защото и с 3те нищо не ми се е прияждало но пък как ми се пушеше

# 146
Кате камили ще ти е трудно да набавите, ама виж акули и медужи от черно море бол!така че да не му мислите за голямата Хапка!
Със тъща като Катето не вярвам гладен да ходи! Joy Joy Joy

# 147
КРЕМИ защо ограни4аваш избора само до  акули и медузи,толкова риба за готвене има в морето  chef

# 148
КРЕМИ защо ограни4аваш избора само до  акули и медузи,толкова риба за готвене има в морето  chef
smile3525 smile3525 smile3525 smile3521 smile3521 smile3521

# 149
малииии малииии, милото от два месеца е на шопски салати с мен!! една манджа не съм завъртяла!! Embarassed
Отивам да затварям буркани, ще варя на нощната, е тука от 3 дена и тока скъп, а и пари а зестра събирам вече....  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт