Ний сме мами дебеланки, АВГУСТОВСКИ сладуранки

• 10 718
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
  • Златна Добруджа
Здравейте  Hug

Честит рожден ден на мъжкия Крокодил - да е жив и здрав и  да се радва август на здраво бебе   bouquet

Стискам палци за Бели4ка  Peace Моля ви, някоя от вас ако има новини по-късно от нея нека ги сподели тук с нас, да не се тревожим.

Това е засега - после пак ще намина  Flutter

# 106
Беличка-надявам се всичко да е наред!

Ребус
-не им обръщай внимание! Аз особено последните няколко седмици се правя на разсеяна и много не им се впечатлявам!

# 107
  • ГОре на черешата...
Здравейте, мамчета  bouquet!

Беличка, с теб сме Peace! Надявам се вече всичко да е под контрол и бебка да си поседи още някой друг ден на топличко Praynig!

Кроки
, честит ти рожденник    bouquet! Много здраве, творчески успехи и най-вече - любов и семейно щастие!
[/b]

Едно подаръче и от мен:

Тук е ветровито и хладно, ходихме на разходка и сега ще мързелувам, а може и да поспя, че тази нощ пак ме бяха хванали братята и обикалях от тераса на тераса...

# 108
Привет!
аз след малко отивам на лекар, че снощи ми изтече май част от тапата-едно гадно желе.........и ще докладвам

Кроки, Честит ти рожденик, да ти е жив и здрав!

Ребусче, я им тегли една майна на тея и си вземи болничен.  bouquetНе са длъжни да се отнасят с разбиране, ама чак пък толкова...........бъди спокойна, не се ядосвай заради някакви тъпаци и си почини, работа винаги ще има, сега се радвай на коремчето и не си трови нервите, заради това, че на някой му е хрумнало нещо си!Ааааааааааа сиктир  #Cussing out

Беличка, миличка, прегръщаме те и стискаме всички палците да си добре Hug

# 109
относно новините за БЕЛИЧКА, не ми вдига... ще опитам пак по-късно, сутринта като се случи тоз ужас ми каза че е ходила да пишка и видяла че прокървила и било слузесто newsm09, много се шашна милата...
мислеше си че може и тапата да е паднала, ох дано всичко е наред Praynig Praynig Praynig, ще пиша ако имам новини

# 110
ето какво получих от БЕЛИчКА  току що:
"ивке приеха ме, за сега всичко е под контрол, но ще ме наблюдават...дано е фалшива тревога"

# 111
В такъв случай, стискам палци всичко да  е наред newsm17

# 112
на Беличка стискам палци всичко да е наред  Praynig
Кроки , честит ти рожденник!
аз да се оплача набързо, че точно 2-3 дни преди болничния ми се завихриха едни задачки на работа и е пълна лудница.  ooooh!

# 113
Човек да не легне да поспи- за два часа колко честитки събрах за мъжо ,сууууперlove001
Страхотни сте!
newsm10 Благодаря ви много за пожеланията!Няма как - ще сте размекне от кеф крокодилската му кожа и ве4е ще гледа с по-добро око на форума! smile3521 Хихихи!
Муна33 ,Мариета, специални благодарности за возилата!Надявам се не ви е излязло много скъпо! Joy Тъкмо се ослушваме за закупуване на транспортно средство! newsm53 Като гледам и двамата се уредихме! Laughing
Хайде още малко почерпка ,4е то много благопожелатели ,не може да стигне за всички :
 Tada  dazzler1  beer beer3 beer cook cheers party023 newsm24  food002 Drunk Popcorn  newsm38 Wine Glass
Отивам за още  newsm55
Стискам палци Беличка и бебка да са добре и да са 2в1 поне още 3 седмици! newsm17
Шоши_84 ,пращай снимки на коридора!Тапетите ,за които говориш са ми мноооого любими!Изглеждат много фиешън! Party
rebus ,я се поинтересувай по-сериозно за болничен!Твоите висшестоящи е крайно време да те пускат или поне да ти дават някакви компенсации,но както виждам май не им прави впечатление ,4е носиш още един живот! #Cussing out

# 114
Дано всичко е наред с Беличка  Praynig
Кроки честито ти рожденик   bouquet

# 115
Днес, ходихме на тонове и този път така хълцахме, че това което го поставят на корема се тресеше цялото  Laughing
Да ви показа нашето легло, че иначе нямам идея как се качват снимки, но тези дни обещавам да се науча
http://avmebeli.com/aleksl.htm Simple Smile

# 116
Крокодил4е, весел празник, да ти е жив и здрав рожденника.Дьлги години така да си танцувате - усмихнати и влюбени и още корем4ета да се появяват Hug
Бели4ка, кураж и дано вси4ко да е било фалшива тревога  bouquet
4естито на вси4ки които са имали повод за по4ерпка - сватби(хапнах си аз виртуално от приказната торта на ман4ева Heart Eyes), други рожденници и сьбития.Добре дошли на новите бьдещи мами.

Моми4ета, как ще си пазите новородените бебета от нашествието на комарите това лято newsm78

# 117
  • ГОре на черешата...
Моми4ета, как ще си пазите новородените бебета от нашествието на комарите това лято newsm78

С машинка на Райд с течност в контакта Peace.
За сега при нас няма комари. Ми то с тая суша...

# 118
Мегита, от снощи се чудя. Писала си, че Миа-Миа има момиченце. Ама това за нея ли става дума, за нейна дружка ли, за друга Миа ли? newsm78
Аз усещам кога беб се обръща с краката надолу. То става такова невероятно неприятно ритане по пикочопроводните пътища. После се кротва и не е чак така неприятно. В резултат на тези неясни сигнали за раждането ме хвана шубето за самото раждане. Тъкмо се подготва за едно и то - друго. И като ми е такъв Топчо сигурно се е разбързал???
Дано Беличка се стабилизиа и да разбберат от какво е.
Констасн, такова желе на мен ми е изтичало към 5-ти месец. Ако е същото де. Бяхме го обсъждали тук, че става след датата на цикъл. Разкажи после за прегледа

# 119

С машинка на Райд с течност в контакта Peace.
За сега при нас няма комари. Ми то с тая суша...

А изпаренията от те4ността не вредят ли на бебетата?Евентуални алергии и пр?

Общи условия

Активация на акаунт