Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните идеи в новата тема?
-
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
-
Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?

Май повечето са на почивка. На мен още малко ми остава и хайде на море. 
- никакви идеи не ми идват. Чета готварския всеки ден и пак не мога да го измисля. Споделете какво хапвате напоследък.

, но темата е супер
Сега мисля да се взема в ръце, че имам да свалям 17кг след раждането на сина ми
Благодаря предварително
.Верче ,права си, повечето са на почивка или навън и рядко сядат пред компютъра ,/голяма си скица с това огледало
. Ели Цанова ,добре дошла при нас
. Ще разказвам после как е минало всичко .На вас желая прекрасен и успешен ден !Целувки
.Чао . 
. Май никъде няма да заминем да почиваме, пък и като не заминахме досега вече и на мен ми мина желанието. Е, не че ми се ходи на работа, така поне се наспивам сутрин.
.Днес времето при нас е доста прохладно вали дъжд,но съвсем спокойно без гръмотевици,че много ги мразя.Днес съм на диня мисля да изкарам до събота на разтоварващи храни,че ми се събират поводи,довечера на рожден ден,а в събота на сватба,така че трябва да изглеждам добре-поне с 2 кг. по лекичка
.Ели Цановадобре дошла при нас 

А някой да знае нещо за биричката?
, а колкото до кг. най-вероятно нямаш проблем именно заради РХ.
Успех с 2та кг. и приятен празник.
. Но за сметка на това съм стриктна с режима си - след 18 ч. само плодове. От днес започнах и с каланетика. Дано утре да нямам мускулна треска. На кантара не смея да се кача, че знам ли нагоре ли надолу ли...
Но пък към 20.07. ще ходим на планина и мъжът ми обеща като идем там той основно да гледа бебо, а аз да събирам билки за чайче за зимата
и да мога повече да спортувам. За перфектната ми фигура той е съгласен на всякакви условия. Ей, нямам търпение...
Къде си изгуби ведрото настроение?