Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните идеи в новата тема?
-
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
-
Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?

ама неприятна/правихме 19 години на бащами откато почина/, понеже гробищата са далеч и реших пешком да отидем с щерката. Заради подаването и РХ се наложи да го наруша, но днес вече всичко е наред.
но понеже приготвеното стана доста гъстичко, та го преименува на /името е от мен де/
. Свърших си работата за днес, обаче, и сега мога да се подпирам спокойно и да си "отспивам".
, да имахме проблеми, но сега горе-долу сме закрепили положението. Майчето как е? Честито за кг-четата! Какво значение има как са свалени, важен е резултата
.
. Добре,че тази седмица не шофирам, че от въженцето, с което взех да подскачам прасците ми пак са схванати.
на всички и някои, които ги няма да знаят, че ми липсват
.
Дано не се обади при теб 

, че моята Тера както ги обича...
Много се притеснявам времето да не ни провали почивката на морето , като гледам прогнозата за времето ,но каквото дойде.Решила съм да си взема лененото семе и доколкото мога ще гледам да спазвам РХ , но естествено ще има отклонения.
И от тогава вече 4 години и 8 месеца не пуша.Не знам дали от бременността или от отказването на цигарите , но качих доста кг, с които продължавам да се боря.Цигарите вече не ми липсват и не ми пречи , ако някой около мен пуши.Стискам палци на всеки решил да ги откаже.
.
Но това сега ми е последна грижа.