ЯНУАРСКОТО дете се стяга за море

• 15 340
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Благодаря Ви момичета за подкрепата:hug: smile3525 newsm51
БОДЛИВКАЧестит рожден денБъди много много здрава и щастлива и нека всички хора около теб само да те радват.
Честито и весело изкарване  bouquet  bigdance2 newsm59 Tada bdbaloni hbday happy bd baloni baloni baloni

# 241
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден,
БОДЛИВКА!
Бъди глезена , обичана, много щастлива
 и заобиколена от тези, на които държиш!
И още-
здраве, любов, пари и достатъчно  време ,
 за да се радваш на всичко това!
И понеже нищо не е
 трънката  без  острите БОДЛИ !!!!!
Нека никоя житейска буря
да не ти ги притъпи! Hug

Весел празник!

# 242
ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН БЪДИ ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА БОДЛИВКАЖелая ти горещо,
любов, любов без край!
Мигове блестящи
в един не свършващ рай!

Пролет да си вечна,
цъфтяща и красива!
Мъжът да е обречен,
щом с устни го опиваш.

Вулкан от страст бъди!
Горска Самодива.
Нощните звезди,
с оргазма си да скриваш!

Не спирай с твойта лава,
сърцата да изгаряш.
Всичко отминава,
спомени остават...

За туй, бъди желана,
ласкава и силна,
винаги засмяна
и любвеобилна!

# 243
Честит Рожден Ден, БОДЛИВКА!Много здраве и семейно щастие и хубав празник днес!

# 244
Честит Рожден Ден,БОДЛИВКА!Желая ти от сърце сбъднати мечти и крепко здраве!

# 245
  • София/Овча купел 2
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БОДЛИВКЕ!!!
ВСИЧКО НАЙ-НАЙ ТИ ЖЕЛАЯ!

# 246
Mомичета,благодаря ви от сърце за хубавите пожелания!Да ви се връщат!   bouquet  Hug

VIVKA това ситничкото не успях да го разшифровам.. Rolling Eyes

Исках да почерпя,но още сутринта се изстреляхме тримата и се прибрахме късно баш в няй-големия дъжд.. travel Мъж ми подари един шопинг,за него остана удоволствието да разхожда Дари на конче.. Mr. Green

Ето почерпете се за мое здраве:

# 247
БОДЛИВКА, НА РЪБА НА НОВИЯ ДЕН ДА ТИ ПОЖЕЛАЯ И АЗ ЩАСТЛИВ ДЕН РОЖДЕН!
  bouquet   bouquet   bouquet
Да си жива и здрава и много, много обичана! И черпиш с любимата ми марка шоколадови удоволствия, мммм....  Hug А от Бейлис-а ще се въздържа, че ще опия дребното. Joy Аз и тук си имам у нас, ама само гледам с влажен поглед как домашните ми си пийват сладко-сладко... Cry
Момичета, какво става в София бе? Гръмове падат, порои се изливат... Rolling Eyes Пратете малко дъждец и насам, че умираме от задух тука! На всичкото отгоре сега се изпарява водата от големия дъжд и е въздухът е толкова лепнещ, че все едно си нон-стоп потен!  Sick
Хайде, около мен нищо ново, така че - лека нощ и весели празници на празнуващите!  Heart Eyes

# 248
Хайде и аз да се разпиша малко да дръпнем напред,че с тази моркса тема май до зимата ще откараме Joy

БОДЛИВКА,мерси за почерпката и я не се стискай ами се похвали с новите придобивки Grinning
БОН ТОНИ,как е Ванко сладуранко?

Ние вчера бяхме у свеки на РД на племенника и преспахме там.За ужас мой забрвих бибероната на ВЯра,но реших вече КРАЙ,аз повече така залъгалки не купувам (защото колкото пъти забравя толкова купувам) време е да се откаже.И съответно обясних и че няма "цоца",тя не възропта,обаче като започна да бърбори,да измисля разни нещя,пя ми,прегръща ме целува ме,приказки разказвахме и така приспиване над 1 час (това следобяда).За вечерта същата история,ама там май и почвече откарахме.
Днес се прибрахме и стана късничко ,ама към 2 без нещо я сложих и нашта хоп измъкна една биба забравена в креватчето и Mr. Green,аз веднага я дръпнах и и казах че баб Меца я е дала на мечетата и тя започна да си бърбори нещо,не плака.Еейййй тая уста не се затвори 2 часа ви казвам,ама как не я заболя накрая се обърна и заспа.Та смятам вече въпреки трудностите,че биберонът залъгалка вече е история в нейния живот,дай боже да свикне бързичко,че такова приспиване ми коства малко повечко нерви Wink

Това е от мен засега,целувки на всички Hug

# 249
Бодливка, Честит рожден ден!!! Макар и на патерици  Embarassed Нека злото да те забрави, а от добро и щастие да не се отървеш   bouquet

Ние сме на село и сега трябва да стягам багажа за обратния път, та нямам много време да пиша. Утре ще се отчета подобаващо  Mr. Green

# 250
  • София
Здравейте Hug
Ние вече сме горе долу добре.Ванюшчето взе да свиква колкото се може.Пълзи и се влачи по гъз.Не иска въобще да  стъпва ,ама то и няма как лявото краче е с гипс до горе и е свито в коляното,а дясното е под коляното ,но неможе да стъпва.Надявам се като свалим гипса вече всичко да е наред и бързо да забрави и проходи newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17
Десголяма бърборанка е тази Вяра,то не че ние ви отстъпваме.Сега сме на тема приказки .Най-любима ни е Снежанка,е за Ваньо тя се казва Анка ,а котаракът в чизми е мацето.Въобще такива бисери измисля.Мислех си преди време,че няма да го разбирам като почне с неговите си неща,но не е така .Незнам как ,но когато повтаря дори и не цялата дума ,а само първите срички или тези който са му лесни аз го разбирам ,а баща му не .Затова аз правя "превод в ефир".Ей много са забавни тези мъници.
Иначе ние биберона го махнахме веднага щом спряхме да се кърмим, когато свършиха и последните запаси от кърма на един път махнах и шишето и биберона и не сме имали проблем.Обаче май с гърнето ще се позабавим,че с тези гипсове...
Е стига толкова от мен
Приятна вечер newsm51 smile3525

# 251
  • Варна
След няколко дни отсъствие, едно здравейте и то нас.

Бяхме 3 дни на вилата, защото нашите отидоха на Кръстова гора. Кръстниците ни са на гости и купонът е в разгара си. Чувствам се много изморена. Сашко си искаше неговото и това, че не си е вкъщи си пролича. Крив колкото си искаш. Малко Т, заради зъби. Походихме на плаж 3-ти дни, беше си направо сървайвърско приключение. Та така. У дома си е най-добре!!! Rolling Eyes

Качвам снимки в албумчето.

На БОДЛИВКА много щастие, здраве и радост с хората, които обича!!!

# 252
Деси, Вяра поне бърбори, като няма биберон. Еееела да видиш моя Стефан - реееев ти казвам! Whistling Няма да спре, докато не му дадам "мамбо"-то (така казва на биберона, както и на яденето).
С гърнето също пълен провал. Embarassed Бе аз ли съм най-некадърната майка тука? Confused Обещала съм си в Бургас да махаме всичко, да реве, да пищи, да пикае на пода, каквото иска - но да бъда твърда. Щото тука не смеем много - все пак сме доста хора, а пък за опикаване на къщата и дума не може да става. Naughty
Ох, и аз май вече искам да се прибираме в Бс, вчера ми подариха maxi-cosi за Максим, така че и двете деца вече са оборудвани за път, пък и нещо си мисля да ги заведем и двамата на плаж за час-два, да видя Стефан дали ще го е страх от водата, че уж свикна и на почивката е бил като жаба, ама там е басейн, не знам в морето дали няма да го е страх.
Хайде спокойна вечер и новата седмица - с нови сили!

# 253
  • Варна
Ооо, mom_an, нали и Сашко се притесняваше  имного страхуваше от водата в началото, че и на пясъка не искаше изобщо да стъпи. Ела да го видиш сега. Само към морето тегли. Слагаме лодката с вода да се топли, не може да изтрае и едва го залъгваме 20-на минути или колкото успеем, да се постопли, че в последните дни нещо не е много топла.
За бибите-ние не ползваме такъв инструмент.
За памперсите-продължаваме с тях. Няма да го махам това лято. Макар да пишка по-малко (баща му отчете количеството днес  Laughing), като му дойде времето. Светлин за 3 дни се научи, а беше вече на 2 и половина.
За гърнето-пълен провал, писах скоро. Ще се опитам да го сложа на детската седалка в тоалетната, ако има позиви за по-големи нужди.

Дес, много ми е сладка Вяра с тази нейна бъбривост!!! Пу-пу-пу!!! Аз напатена малко от баткото с интерес и възторг се радвам на всяка нова дува в речника на малкия. Последно бях "кака", онзиден чул баща си, че ме вика и дочувам и аз: "Бииии-та, Биии-та" (Биистра...) hahaha

# 254
Ееххххх Бииии-та,Биии-та Joy Joy,много сладко е това,браво на Саши.Те са като попивателни тия мъници ей Hug А как сте с температурата?
За памперситя вече твърдо сме по цял ден без и определенео забелязвам,че знае какво се иска от нея що се отнася до пишкането,казва си,но за голямата работа чак като вече има нещо в гащите тогава казва "пика" и я виждам как се пъне,докато сваля гащите и гърнето се оказва ненужно вече Sick Надявам се да свикне и с това докато е още топло времето.Иначе се радвам много за напредъка макар и главно с пишкането Grinning

Оохххх а пък с тая биба ми идваше преди малко вече да и запупша устат с нея,то не беше приспиване не беше чудо - пях 100 пъти една песен под нейна команда,няколко пъти и се припи вода (нещо което никога не се е случвало при приспиване),накрая и обърнах гръб,тя се блъска насам натам,приказва и благополучно заспа.
А пък каква "екстра измислих за спането да не ви разправям...........Вече ми писан да е вечно между нас и да ни рит я мен,я баща и по главите.Свалих решетката на нейното легло и го прилепих до спалнята,то идва малко по високо от нея,но няма опасност да се удари ако се преметне.Преди малко се връщам от банята и що да видя,изпаднала между спалнята и нейното легло,ама си спи и баща и хем долепен до нея хич и не я усетил,оххх незнам кога ще се спи една вечер като хората ooooh!

Лека и мека на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт