Да готвим охлюви заедно (игра) - 2

• 23 759
  • 583
  •   1
Отговори
# 510
Значи мен ме подминават.
Ама пък и -50% ме подминават, та не се оплаквам  Laughing
Чакам вируса с 4-те милиона  Crazy

# 511
внимавай какво си пожелаваш.  Grinning

# 512
Я да питам аз, какви офери получавате. Аз най-много до Ваканционни селища стига, другите надолу никога не са ми предлагали Sad

# 513
прежали малко парички и си пусни от най-скъпата реклама
в моите акаунти е различно. в най-печалившия имам предложения по 8 и нещо. в други са ми по 4 и нещо, но като пуснах най-скъпата реклама започнах да получавам оферти от следващата категория клиенти

# 514
Отивам да рекламирам Simple Smile

# 515
Най голямата оферта ми е била 4,90  и то от ресторанти. От ваканционните селиЩа са ми ниски офертите. В4ера продадох на биохрани по 9.10, ама много малко дузини изкупуват  #Cussing out.  Вие преглеждате ли офертите, преди да продавате?

# 516
гледам само цените

# 517
  • София
и аз само цените...понеже не рекламирам, сигурно за това повече от 6 и малко не съм получавала предожение...най-много ми е било от деликатесите...

чудя се следващото , което да купя дали да е по-хубава кухня (третата) или да сменя един от развъдниците със следващ по хубост, те са ми адвансед мисля, че всичките...а къде мога да видя какви са цените на следващите видове?

А да, а какво е това "автоохлюв" и защо е толкова скъпо???

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 16:12 от bubu_to

# 518
аз бих си купила кухята - така можеш да наемеш първокласен готвач

задръж мишката върху кутията с инструментити, за да видиш цените на развъдниците. подробностите, обаче, можеш да видиш едва, след като си продадеш развъдника

автоохлюв е тракторът. автоматично ти събира охлювите от развъдниците и ги храни. не съм сигурна дали събира марули, май не  newsm78

# 519
Ако си вземеш кухня, имаш шанс при състезанията. Ако си вземеш развъдник - увеличаваш реколтата.
Адвансет нали е втория развъдник?
Моят съвет е да подобриш първо развъдниците.

# 520
  • София
хаххаха, е то ако някой автоматично ми събира и храни охлювите ще играя по 30 сек на ден общо Wink така поне имам малка занимавка...а за готвача сега съм с майстор готвач, но пак ми готви с 2 звезди и не знам дали има файда от първокласния, при положение, че и те не всички готвят с 3 звезди...та не знам дали ще има промяна...а на всичко отгоре винаги и храня и готвя само с първо качество..., бях пробвала и с второ качество да готвя, но ми паднаха цените за изкупуване...може и съвпадение да е било не знам...но със сигурност след замръзяването на акаунта са ми по-лоши офертите за изкупуване...дано наваксам.

За цените - мерси - открих ги...ще помисля още ден-две какво да купувам...и без др съм само с 7000 черупки в момента....

Аз това си мисля, ако си ъпгрейдна развъдниците, при по-голяма реколта ще събера по-бързо и за новата кухня, докато ако вложа в кухня ще чакам още незнам колко време за ръзвъдник нов....
А да адвансед е вторият, после е клима 2000...сега от 4 развъдника имам реколта 170-176 охлюва на ден...което е ужасно малко...

# 521
  • Sofia
Искам да ви кажа какво се случи днес с едната ми ферма.
Преди два дни реших, че няма да се стискам и ще започна да пускам реклами, тъй като до сега тази стратегия не съм я прилагала и пуснах от най-скъпата реклама за 10900 черупки. На следващия ден офертите ми за продажба си бяха както обикновенно, като най-високата за справка беше 10 черупки за дузина. Днес влизам, храня, готвя, участвам в състезания и отивам да продавам, и о чудо  Shocked 3 оферти от луксозни ресторанти по 20 и малко черупки за дузина, но като ги цъкнах се оказа, че ще ми изкупят охлювите за по 29,33 черупки за дузина и то по 200 дузини на оферта имах право да продам, а не както обикновенно дават биохраните максимум по 50 дузини.
Останах изненадана и доволна съответно и утре ще видя какви ще са ми офертите, но определено смятам на седмица да пускам по една скъпа реклама, тя за ден си се изплаща, че и с печалба отгоре  Peace

# 522
  • София
Бравос Simple Smile
рекламите са хубаво нещо...ако може да си позволиш най-скъпата - давай Simple Smile
А това, че като отвориш предложението вътре цената е малко по-висока го има и на по-ниските оферти...може би зависи от охлювите - какви са и каква категория...предполагам, че началната цена е за най-евтините и най-ниска категория охлюви, а ако са ти по-хубави дават по-добра цена....не съм сигурна, само предполагам така Wink

# 523
имам въпрос
в одита срещу репутацията имам 3 звезди, но са черно-бели. това какво значи, че ми е 3 звезди репутацията или нула? /в смисъл дали не трябав да са цветни?/
и още колко често пускате одит и с какво ви е най-полезен
аз много рядко пускам и не ми е от полза май. на повечето неща пише, че имало и по-добри от моите и трябав да инвестирам. еми аз това си го знам, нали не сами от най-скъпите нещата, значи ясно, че има и по-добри.

# 524
  • София
ами аз само веднъж пусках и като видях какво пише вътре се отказах, наистина и аз си знам и сама, че трябва много още да купувам по-хубави неща...все пак ей сега ще стане месец от както играя, ясно, че съм си назад Wink

Пък днес за добро гледане получих бонус+50% реколта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт