Посред жегата голяма скоро АВГУСТинче ще си гушне мама!

• 10 288
  • 244
  •   1
Отговори
# 90
да си живи и здрави новите бебоци  Hug
Иви нещо не им вярвам на ехографите вече. вече са големи бебоците и не могат да ги мерят точно - дават вече доста големи отклонения.
Ребусче, аз стола го напуснах тая седмица, сега се гърбя на един в къщи. имам страхотни болки в гърба и направо място не мога да си намеря  ooooh!
kiki2kiki от магазина зад операта - делфин май беше - взех камизолки, които се закопчават отпред, 2,30 струва едната. тия дето се вързват по-ми приличат на жилетчици. аз сямтам да нося в болницата само от тези камизолки и ританки. бодита мисля да не вземам. вие какво сте приготвили?

# 91
Теди, Марианамама честити бебчета на приятелките ви! Да са живи и здрави!!!!
Иви , защо мислиш че Балев няма да те вземе? А той Давидков, просто е малко по странен, ама иначе няма какво да се страхуваш - ще ти каже нещата така както са за момента. То нали знаеш, много баби....хилаво дете.Дано всичко да е наред!
Херелинка, аз точно се превивам вече...направо гърба ми е като на пирони, ама ще си ходя днеска де. няма да кажа че ти завиждам че си си напуснала стола, щото аз заместник още нямам....а в понеделник ми започва болничния.... Sad

# 92
само бодита - камизолките са ми супер неудобни и кръста е вечно гол

След малко Иво се прибира, но подозирам, че за днес е късно...Що така се притесних  Rolling Eyes

# 93
ребус много ми е мъчно за тебе, че толкова работиш
на мене преди малко една колежка ми се оплаква как имали проблеми с организацията на едно доста важно събитие, викам и" Да дойде кита с голямото шкембе да ги оправи набързо хленчещите" Joy hahaha
та ако се наложи ще дойдем с подкрепление да те извадим от там, да си намират който искат

# 94
Честсити бебоци на приятелките ви! Смели младежи!
Благодаря за инфоро за памперсите!
Още се борим със стаята

# 95
Е, да са здрави Бебоците. Днес числото на живота им излиза 2 - т.е. ще завърщват всичко с успех! Да са ви живи и здрави!
Боби на Гита, много ми допада изгледът на тоя сайт. Аз дори не схванах, че го правиш и си мислех, че трябва нещо да си харесаме. Браво! Може да отделиш секции за дечковците и за техните родители, защото предполагам, че двете категории ги занимават различни неща. Ама аз не разбирам де.
Иви, забелязала съм, че лекарите се ръководят по мерките на завършена седмица и ако отидеш по средата на някоя твоя те се объркват и ти викат, че вървиш напред. Аз например бях в болницата в последния ден на 33 седмица. Тия се скъсаха да се чудят, защо съм отговаряла на 34 завършена и ме водеха 2 седмици напред, а то со беше дефакто 1. Да са ни здрави дупетата с тия големи глави. Явно ботевски чела имат жабките:)))
Имам една статия за дишането при контракции, но е от  една книжка сканирана. Ще я сложа при снимките и ще ви пусна линк

# 96
Ето и трите страници на статията за дишането, контракциите, хормоните и раждането. Сложила съм ги в моята папка като три последователни снимки (доста се чудех как да ви я пратя -  Embarassedдете социалистическо). Надявам се да ви казва нещо ново и полезно практически. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141917&photo=6

Ей за пръв път от месеци усещам корема си мек. Ама то било готино. Боли ме повече от риткането на обърнато бебче, но..... е по-добре от корубата, която иначе ми образува.

# 97
На всички мами, родили днес - да са им живи и здрави бебчовците!  newsm18Някоя от вас знае ли какво точно искат да се носи в Майчин дом за раждането? Аз все чета и все се притеснявам нещо да не забравя. Надявам се с някоя мама да се срещнем там и заедно да си чакаме бебоците. pregnant baby

# 98
Смайли, djeni, pivanov, baby_illy, PimKie, коя ли ще е първа? baby Включвам и себе си тук. Дали с някоя от вас няма да се срещнем в Майчин дом, а? На вас записват ли ви тоновете на бебето всяка седмица? Желая лека бременност на всички!!!

# 99
Велева, моя доктор е Асен Николов, мисля че се води завеждащ родилно, или нещо такова. Но името му е след това на професор Димитров, а и той си каза, че ще го замества докато е в отпуска.

# 100
  • София
Я,  забравих да се похваля !  От днес съм в 9-тия  ukliam1  И да взема да родя , вече не е страшно Simple Smile))))))) 

# 101
Здравейте отново!
Теди Енева и Марианамама,честито на приятелките ви,да са живи и здрави бебоците и да носят само радост на мама и тати!!!
Ребусче,редно е вече и ти да приключиш с работата,тя нито ще свърши някога,нито някой ще ти даде медал за това ,че още стоиш в офиса и работиш,помисли повече за теб и за бебо-трябва да си почиваш сега!
ОХХХ,искам и аз да се похваля-поръчахме най-накрая кошарката за нашия сладурчо,направо не мога да повярвам,че се наклатихме с моя мъж да отидем и да я поръчаме,а магазина ни е на 1 крачка,Но Naughty срокът за доставка е 30 дни ,което си е доста и дано да стане по-рано ,та ако мирише да се измирише тази миризма на мебели!!!

# 102
sirenna радвам се, че най-накрая сте я поръчали кошарката   Grinning

# 103
ОХХХ,искам и аз да се похваля-поръчахме най-накрая кошарката за нашия сладурчо,направо не мога да повярвам,че се наклатихме с моя мъж да отидем и да я поръчаме,а магазина ни е на 1 крачка,Но Naughty срокът за доставка е 30 дни ,което си е доста и дано да стане по-рано ,та ако мирише да се измирише тази миризма на мебели!!!
Браво мацка, по-рано ще я докарат споко.
А бургаските мами, какво ще кажете за магазин Делфин, къде се намира точно и заслужава ли си да ходя до там ,голям ли е? Не че търся нещо специално, просто да разгледам...

# 104
А бургаските мами, какво ще кажете за магазин Делфин, къде се намира точно и заслужава ли си да ходя до там ,голям ли е? Не че търся нещо специално, просто да разгледам...
според мен си заслужава да разгледаш. от там си взехме количката, някои дрешки и козметика. не че ги няма и по другите магазини, но зависи какво търсиш.
тръгваш от спирката на операта нагоре към операта /минаваш покрай мострената зала на ейвън/ и ще го видиш магазина - той е в един червен блок. има доста неща. направи ми впематление, че има сторчета за хранене, които май не ги бях мяркала другаде. абе има какво дасе позяпа  Laughing

сега си правя ревизия на покупките - като съм навзела едни бодита с къс ръкав  ooooh! то септември кога ли ще ги слага  ooooh! вие бебешките дрешки сортирахте ли ги на бяло и цветно като ги перете?

Общи условия

Активация на акаунт