Посред жегата голяма скоро АВГУСТинче ще си гушне мама!

• 10 288
  • 244
  •   1
Отговори
# 120
  • ГОре на черешата...
Мамчета, я кажете към каква марка памперси сте се ориентирали, че аз знам отпреди 7 години, но сега newsm78...

# 121
  • вкъщи
здравейте и от мен!
едвам се движа ве4е,контракциите са ми постоянни,особено ве4ер,но са крати4ки.днес видях една познта ,дето е раждала секцио.показа ми белега ,ами то по4ти не си ли4и.
аз усещам,4е скоро ще раждам,ве4е се чувствам супер тежка,придърпва ме,боли ме,но да изтраем до понеделник,4е тогава съм на преглед и ще видим как е бебока.а ве4ер как се схващам,не е истина.спи ми се,а не мога от всякакви болежки.сега разбирам бабите....поне днес краката не ми се надуха.
димяни ,аз моя зъб го отложих за след като родя,сега много кърви и не може да се работи по него ,и лекарката ми сложи временно лекарство,да не се възпалява.а имам и още 2 за умъртвяване.дано след раждането съм добре,та да имам желание да се занимавам със зъби.много сладурски покупки имате вси4ки.аз се 4удя какво ще ги правя нашите дрешки,ами то лятото по4ти мина.....а те все едни с къси ръкавки или без...

# 122
jananest аз ще раждам в Шейново, така че едва ли ще се засечем. Пък и се надявам да родя малко по-рано! Praynig
За мамите, които питат за памперсите: информацията ми е от онзи ден от ЖК-то в Шейново: искат два неотворени пакета памперси и мокри кърпички. За това каква марка да са - за болницата няма особен смисъл да вземате нещо супер скъпо, чух че там отварят пакет и повиват бебоците наред, не гледат кой памперс на кого е. А за след изписването, чух от един познат дето се занимава със зареждане на магазини с памперси за някакви израелски че били много качествени, ама не разбрах марката! Мисля да ги пробвам.

# 123
Аз мисля на Памперс да взема, от новородените бях супер доволна...ако се обрине нещо ще взема Хъджис. Либеро за лятото са ужасно дебели и Елито се спарваше.

И аз имам проблем с един зъб, но като родя...Няма да изтърпя сега без упойка  Rolling Eyes

Сонита нямам идея  newsm78

# 124
  • ГОре на черешата...
Иви, защо ако се обрине Хъджис - те хипоалергенни ли са Rolling Eyes?
И какви килограми - днес гледах, че за новородени има различни - от 2-5 кг. и от 3-6 кг. май...

# 125
  • София
Честито на мамите родили днеси здрави бебоци!  bouquet
Марианамама мен ме измъчиха с този зъб,днес го ръчка яко и сега си ме наболява а не мисля че трябва защото уж му извадиха нервите и в победелник ще ходя да пълнят каналите с някаква паста и след това само ще го затвори с някакъв цимент че иначе трябва да се прави щифт и не знам си още какво за да се изгради! ooooh!
За памперсите в ТК искат 20 бр. неотваряни! Peace
За памперсите за болницата съм взела Хъджис тъй като имат пакети по 20 бр. а за вкъщи не знам  newsm78 на първо време ще вземем един пакет 98 бр. на Памперс и ако не ми харесат ще сменим и така Simple Smile че моите приятелки нещо не са доволни от тях! Повечето ползват Хъджис,Либеро и Молфикс както и още една марка .... newsm78 ама CAM ли да беше не знам ще ви излъжа и казват че са много по доволни от Памперс! Peace
Аз днес гладих близо 2   часа без да спирам и много се уморих,уж седнала ама пак ми дотежа.... ooooh!остана малко поне и утре смятам да съм готова! Party
И май е време вече са стягам и сакчето за болницата  Mr. Green утре влизам в 9 месец Simple Smile Но още не съм си купила нощница а искам да си имам моя с мен и да си взема 1,2 сутиена по големички ли не знам ....?  newsm78Дайте съвет?  

# 126
# 127
  • София
Сладкишче,много са сладки Simple Smile А и тумбата ти за 2 свдмици е пораснала много Simple Smile 

# 128
Няма голямо значение плацентата. Може да си родиш и с напълно здрава, ако други фактори са налице  Peace
Сега питах личната, а също и моя док.
Памперси- Памперс сенситив, жълтата опаковка, за бебета от 2 до 4 кг, аз смятам с тези да започна, тук и в болниците дават от тях, за после ще видим  Crazy

# 129
Аууууу, Сладкишче, ама ваничката много хубава!!! Браво браво! Peace А и ти каква сладка мама си Hug.. пу-пу-пу! Имам същите чехлички като твоите, даже и сега съм с тях... аз по принцип много финно и тясно краченце имам, ама сега като се подуят и малко със зор ги обувам.

И аз съм взела от тези жълтите за болницата на Памперс.

# 130
Само се отчитам, много ме мързииии!!!!!!!!!!!!!!
 Честито на родилите ви приятелки!!!! Скоро ще започнат и нашите бебоци да излизат!!!!!!!!
 Целувкииии

# 131
Мариета просто Памперс ги промениха, откакто Елито се роди, а за Хъджис не съм чувала. Каката понасяше добре и двата вида. Бях изключително доволна от Хъджис и тъй като съм ги изпробвала първо с тях ще опитам, ако Памперс ни правят проблем. Размера на памперса се сменя, когато бебето стане 1кг под посоченото. Примерно ако е 2-5 кг, когато бебето стане 4 кг или малко над 4 кг почват да пропускат. По-малкия размер се ползва много за кратко и аз си бях взела само мъничък пакет 20 или 40 бяха не помня. След което минахме на 2-ри размер от 3-6 кг. Ако бебето не се чака под 3 кг-ма може направо 2-ри размер да се вземе. Умаляват, когато бебето стане около 5 кг.

Дими много зависи откъде са купени. Аз бях купила някакви, които се оказаха пълен фалшификат и пропускаха...на външен вид абсолютно същите! После започнахме да пазаруваме от гаражите варненките знаят за къде говоря и там са си качествени. Просто на Памперс има много фалшиви. А Либеро за зимата си бяха супер, при тях единствено, че са доста плътни и спарват в топлото. По-добре си вземи по-малък пакет, ако не си доволна няма да те е яд, че са останли толкова много. Като видиш кои ви понасят вече големите пакети наистина са най-удобни!

Сладкишче не само, че се виждат ами са и много сладки, както и ти  Heart Eyes

# 132
  • София
Да Иви може и така да направим с по малки пакети за да видим кой ще ни понесе! Peace
Сега ви оставям и отивам да слагам да вечеряме Simple Smile ЛЕка вечер на всички и до утре! Hug
Ади как си мила? Сега видях че си на линия? 

# 133
здравейте
за болницата съм взела памперс, а за в къщи ще взема хъджис, но от 3до 6кг, те много бързо израстват, и ако е лакомо като първото ми бебче за седмица ще му са малки и ще ми останат ако взема от 2-4кг,
радвам се че още няма родили от нашия отбор, така да стискате още мъничко
днес бях на консултация, бебо си е наред 2700кг, плацента втора към трета степен, правиха ми запис и ще ми правят всяка седмица, докито каза че за сега всичко е наред, утре трябва да си нося изследвания във някакъв център ЛОЛА,
сладкишче много сладки покупки,
май ми откраднаха личната карта, в понеделник ще подавам документи за експресна, дано не тръгна да раждам че нямам документи, така ме е яд, всички документи, банкови сметки и други такива нещица, трябва доста да тичам да ги вадя отново, а точно сега имам други задачи и не знам как ще смогна,

# 134
за памперсите ще взема хъджис

сладкиш4е много хубави покупки Peace

Последна редакция: пт, 13 юли 2007, 22:36 от Franito(Валентина)

Общи условия

Активация на акаунт