Обичате ли да се гримирате-5 част

• 21 399
  • 524
  •   1
Отговори
# 165
Djesmin много добре ти стоят, а и късата коса и цвета много ти ходят  newsm10  Със сините по ми харесваш, стоят по-естествено, ама ти си си хубавица, всичко ти стои добре   Hug

мерси  bouquet  bouquet  bouquet

# 166

Глос сигурно викате на червилото newsm78 Червилото е Glam Shine  No112, а сенките днес си ги взех от китайския магазин и е най-сполучиливата ми покупка от там, странни са на пипане, едни мазни такива, но са супер ефектни. Колко скъпи изпонакупих и нищо не представляват в сравнение с тези.
Кармен, аз те виждах в старите теми с къс бретон... супер беше Heart Eyes Черна коса ще ти ходи предполагам особено на тия зелени очи Peace

Валка,какви са тези китайски магазини при вас с такива сенки?страшно ми харесват тези новите ти.това близо до миглите молив ли е или по-тъмни сенки?
мацки,я кажете скоро имам рожден ден и искам да си купя ,тоест да ми подарят,някакъв сет с много сенки.днес гледах при нас обаче на по-известните марки не се продават по много в едно и освен това не са никак седефени/блестящи.препоръчайте ми нещо please.

Преди време гледах в един магазин -на Deborah сенки -бяха мн красиви-като се отвореше цялата палитра ставаше като морско дъно-с рибки Simple Smile и бяха само сенки(по-летни цветове) ,а отстрани-ружове,но продавачката каза ,че и те ставали като сенки,ако не се лъжа имаше и молив и спирала-бяха 48 лв.в сайта им ги има/

# 167
По въпроса за лещите,това което сте показали стои наистина добре, аз по принцип не харесвам лещи,но трябва да се удари средното положение, за да не изглежда вапирско. djesmin, много ми хареса втората рокличка, както повечето са писали много ще е добре с червен гланц /на теб червено ти отива много/ и очна линия. Ще чакам снимки.
И тук да кажа, че съм много приятно изненадана от големият брой участнички, на всички пожелавам успех Laughing 

# 168
sugarcandy,къде са на сайта им тези сенки?намирам само сенки от по 2 и 3 цвята най-много,но цяла палитра няма.

# 169
sugarcandy,къде са на сайта им тези сенки?намирам само сенки от по 2 и 3 цвята най-много,но цяла палитра няма.

само да го намеря къде беше
на англииската версия-products-trousse-deborah stories-това е Simple Smile

# 170

Това ли?

# 171
За малко да изпусна срока за конкурса и да не успея да си подкрепя фаворитката ... хиххи Джес , грима ти много ми допадна . Златистите сенки какви са - марка , номер ?
Онзи ден трябваше да излезна спешно - поглеждам се в огледалото и ужасссс ... не приличах на нищо . След 30 мин вече коренна промяна и се сетих за темата ... от последната темичка прилагам част от триковете на Тайра Банкс . Слагането на бял молив от вътрешната страна на окото , настина го отваря - само се притеснявам , че на някой може да му седи неестествено .
Очертаването на горната арка над клепача по начина на Тайра също много ми харесва как стои .
Фенка съм на такива клипчета , доста може да научи човек .
А и нещо друго - нослето ми е по широко в основата , от един друг клип видях как да си го коригирам - с два цвята фон дьо тен - преливам ги . По основата на коста слагам светлия тон , а самата основа на носа покривам с тъмно отстрани - после преливам . Уви не е добре за дневен грим , защото леко се забелязва на силна светлина . Но за вечерен е просто перфектно - нослето ми веднага изтъня .  Mr. Green

# 172

Това ли?

да Simple Smile

# 173
Нещо не се ориентирам къде да гласувам  Blush

# 174
# 175
Мерси   bouquet

# 176
  • СОФИЯ
запис  Hug

# 177
  • София
Шуши стига се записва само ми турни некоя снимка Wink Hug.

# 178
Лек побут, че конкурса свършва...

# 179
  • Габрово
Лек побут, че конкурса свършва...

Ай да свършва, че емоциите ми дойдоха в повече и за следващият конкурс ще почина малко и ще съм само зрител Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт