МНОГОДЕТНИ МАМИ 21

• 18 686
  • 364
  •   1
Отговори
# 195
Мили мамчета, съжалявам, че влизам по-рядко тук, но сега съм повече в отчетните, при бремелинките. Включвам се за Криско и ще пиша и на момичетата в другия форум за него.

Може ли да пуснете някак на първа страница за срещата на 02.08, че много ми се иска да дойдем и ние. Нали с децата ще е, не само с мамите, по женски? Поздравявам ви всички.   bouquet

# 196

ЧеСтИт 14-ти РоЖдЕн ДеН на Кристиян на JuliS!

newsm59    newsm59    newsm59    newsm59    newsm59    newsm59    newsm59

Мило момче, бъди здрав, силен, умен, красив и чаровен - за радост и гордост на мама и тати!  Hug

Мила Джули, бъди все така лъчезарна, обичана и всеотдайна майка и нека всичките ти мечти станат реалност  предполагам, че повечето са свързани с децата    bouquet  bouquet  bouquet

Весело и незабравимо изкарване!

Мамо Цоцоланке, радвам се, че си открила компютър с нет наблизо, да ни наглеждаш, че като гледам Габи много меко го раздава - само черпи, без да порицава  Hug Hug Hug

Hella, прочетох преди няколко дни, че и ти кърмиш вече порасналото бебе  Grinning
А колко пъти на денонощие?
И каква друга храна приема?
Мони е основно на кърма, не ще друга храна и това е...
Аз не го насилвам, де, ама като виждам как е пристрастен към маминото мляко и започвам да се притеснявам дали изобщо скоро ще прояде твърда храна...

Галче, честита първа подстижка на малкото симпатично човече  Hug
Пак ще го бъркат за момиче, ще видиш, не е от дългата коса, а защото е много хубав (от опит говоря  Wink)  - и е одрал кожата на майка си, между другото  Hug Hug Hug

И ние ще водим утре рано сутринта момчетата на подстрижка - Галче, и за Мони първа.
Аз сама съм му рязала 2 пъти бретончето и косицата над ушетата - това обаче не го броя -  ама сега за сватбата - да се намали малко косата.
Дано да не плаче, че ще ми се свие сърцето, Дани беше много уплашен на първата професионална подстрижка  Sad
Ще разказвам в неделя или понеделник...

Момичета, няма да ви "видя" този уикенд - утре отиваме в провинцията, официално ще се сдобием с вуйна за децата  Wink и снаха за нас, "старите"  Grinning
Вярвам, че ще съм от добричките зълви - не знам защо, но зълва ми звучи като "зла жена", а бе не баш като свекървите, ама нещо подобно  Wink  Laughing
Ще се опитам да преместя режимите на децата назад, така че да можем всички заедно да сме на празненството (сватбата ще е вечерна).

Габи и Феичката - определено ще ми липсват вашите кофеинови произведения  Heart Eyes

Момичета, ако имате възможност влизайте и в други теми от форума, за да може повече мами да видят линка за Криси и Лилибон в подписите...
Дадох вече информация за линковете, където се пише за тях, и на съпруга ми, за да пусне e-mail до всички служители в работата му(дано успее още утре), пуснала съм и e-mail-и до приятели...
Колкото повече хора научат, толкова по-добре, нали?
Моля се за малкото човече и Ели непрекъснато...

Приятен последен работен ден и весел уикенд на всички ви!   bouquet
На отпускарите - незабравими забавления  Hug

# 197
Не мога да не ви видя преди да легна Hug

HugГалче,миличкият къдрокоско...той как се чувства.Моят Стоян беше много къдрав като малък и винаги ми е било жал да го подстригвам.Той все си дърпаше къдриците,да се изпъват.Да не го мислели за момиче и него.Тук,на тази снимчица са Стоян на 3 години и Гого на 5  Heart Eyes

Ани,приятно пътуване!Тони да слуша много по време на път.Да си починете хубаво !Ще чакаме снимки! Hug

мама3,да оздравяват бебките и  да тръгнете за Балкана! Hug

Каишка,как ти се видя синчето след толкова дни. Hug

Hug Албена,съчувствам ти...аз като видя кашони...все за пренасяне се сещам...Дойдохме с три куфара в Испания,а сега ни трябва малък прицеп за да се пренасяме ooooh! Но пък подреждането винаги е удоволствие!

HugСтела Мария,как си в тези ужасни жеги...А срещата на 2 август е за Морето...Нали не се лъжа,момичета. newsm78Ако бъркам казвайте .Но мисля,че ще е добре дошъл всеки,който иска да се разходи до Бургас.

Маминка,сега видях,че си писала Hug Весела сватба да изкарате и да разказваш в понеделник...и снимки искаме.

Все се каня да се захващам с испанската граматика и все си лягам с книжките.Нямам  вече книжки за четене обаче.Прочетох и всичкото фентъзи дето го събирал Гого.Момичета,препоръчайте някоя интересна книга,че да кажа на децата да я търсят в България.

Лека нощ и приятни сънища!

Julis,не можа ли да ги "докараш" на една дата децата.Весел празник у дома !Бъдете много щастливи!

# 198
честит  рожен ден на Криси на Джулис  newsm59 . а за мама Джулис   newsm51.  притеснявах се ,че пак ще съм първа и трябва да ви правя кафе, но ще се оправдая, че бързам за работа и затова-........ но не мога да не ви пожелая приятен ден- при нас поне е  супер.Габи  , направо не мога да му се нарадвам на Митака-пораснал е поне с 10 см. и е почернял-ходили на плаж.... и е..... някак си пораснал ,само ме гушка и вика-дано не е сън, удари ме за да видя дали сънувам  Joy и аз- ШЛЯП по вртлето и той за първи път се радва на това  newsm62- щом не го събужда..... и така .  мама3 да оздравявате бързо.  bouquet  СтелаМария погали коремче от мен и се пази по жегите.  целувки за всички и спорен ден   love001

# 199
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
       bouquet    Кристиян     на JuliS
                                            bouquet      Надежда    на sbanjo
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕЦА   да сте живи и здрави и много щастливи  Hug
Честито и на вчерашните рожденници   bouquet Heart Eyes  bouquet от здраве и късмет в живота да не се отървете Flutter
От днес съм спряла Павел от градина,нищо ,че чак от 1 август излизат ваканция,ходи само след мене и пита...утре ли тръгваме за Варна  ooooh! Сега неможем да намерим поясите и възглавничките за ръце Mr. Green голям проблем ! Ох,отима да плащам сметките,че като заминем във Варна моят мъж нищо няма да плати,аз съм по тая част и въобще съм по всички такива делови работи в семейството....той е по изкарването на парите! В тия жеги милият много работа има в работилницата..жега..радиаторите на колите задръстени...за ремонта,чукнати брони ....бързат да им се направят веднага  Sick а не питат как се работи при 40 градуса температура ...
Желая ви хубав ден на всички .......не съм чела кой какво е писал  Sick че исках да не съм от непишещите ,разписвам се набързо

# 200
                  ДОБРО УТРО!

# 201
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН! НА МАМА ДЖУЛИС МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ С ПОРАСТНАЛОТО МОМЧЕ!

Ние също заминаваме за уикенда по инициатива на моят мъж Laughing Отиваме във Велинград.
Маминка, приятно изкарване на сватбата и много да се разбирате с новият член на семейството smile3525
Ани, весело изкарване и на вас и много да си починете.
каишка, мда такива ми ти работи се случват вече с децата Laughing, растат ли, растат, а пък ние... Thinking
Габи, много е бил сладичък синът ти като малък. Е, и сега е хубаво момче, но съм сигурна, че не би искал да го наричат вече сладичък Wink Той, Криси още не разбира и може би му е даже по-добре с късата косичка, че да не му е топло.

# 202
Здравейте.
М-м-м-много вкусно кафенце, Габи, благодаря ти.

Ето и нещо за разхлаждане:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН И НАДЕЖДА!
Бъдете весели и усмихнати.

# 203
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН И НАДЕЖДА!МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ В ЖИВОТА! smile3525 newsm51 newsm59
Дано този път ми се запази поста,че преди това бях написала мноооого дълъг и ми се изтри всичко..
Весело изкарване на всички почиващи,ние заминаваме след една седмица - нямам търпение вече!
Каишка,много хубаво е как ти се радва момчето....дано и моите да са така-само това мога да си пожелая,като го прочетох.
Габи,големи сладури са на снимката.И моя Сашко така прави- опъва си къдриците,защото не искал да е къдрав.Бил грозен!От къде му е щукнало не знам!?!
Вчера явно е бил ден за подстрижки,защото и аз водих Виктор да го подстрижат,че много му беше пораснала косата.Преди тази процедура я правех аз,ама той не ми е с толкова къдрава коса и си личат "малките грешки"  Mr. Green Виж Сашо и баща им ги стрижа наред,че и малката,ама на нея й махах само веднъж връхчетата,че нали я чакаме много тая дълга коса....
Феичка,имай милост!Какви са тези чудесии дето си ги сложила тук?За нас сладкохолиците не мислиш ли? Laughing
Айде ставам и дано този път няма проблеми,защото трети път няма да пиша..
Поздрави на всички - присъстващи и отсъстващи! Heart Eyes Hug  bouquet

# 204
Олееее,какви са тези големи букви Shocked
Извинявам се,че така се е получило,ама поне се публикува!

# 205
благодаря мили мамчета за паздравите за рожденият ден на Къци! Hug
Дааа...ставаме на 14 години. Вече сме мъже! Hug
по този повод искам да почерпя:
  бира с цацащото е време за море  Mr. Green или поне на мен вече ми мирише на такова!!!
Днес се надявам да ни е последен работен ден и от понеделник в отпуска! Peace
пък от четвъртък на моренцетоооооо!!!!!
Ето и по прилична почерпка , за работещите от вас. Mr. GreenЩото шефът няма да ви се зарадва на порция обедна бира!!! Joy
тортата е Гараш - защото това е любимата торта на Къци - такавва му поръчахме за днес! Hug

и естествено чаша студен сок
за намаляване на стреса

# 206
  Hug Галче,приятен уикенд...Така го обичам този Велинград Heart Eyes
 Hug Феичке,винаги знаеш какво да сложиш  за разхлаждане    bouquet И аз благодаря !         
 Hug Дидка,и ти ли си по сметките .Какво да правим,колкото можем улесняваме работещите мъже  . Heart Eyes
 Hug Ива,и вие ли заминавате.Ще ни се опразни темата.Затова пък като се върнете всички ще пълните страниците със снимки и разкази. Heart Eyes
 Hug Каишка,мило ми стана като разказваш за посрещането. Heart Eyes
Май наистина вчера всички сте се подстригвали...само аз не мога да подстрижа Давид...много е трудно...само Деси ще ме разбере.То са писъци,чудесии... ooooh!

Моя средния син от днес е във Варна,на гости на леля си.Ще имам снимки и от там

Целувам ви!  bouquet

Юлка,страшна почерпка!Благодаря!

# 207
Габи,споко,ние ще сме само да 2-3 дена.Какво да правя,като не сме спестовници и не си правим сметка...Всяка година си казваме,че ще заделяме от по-рано средства,за да направим хубава почивка,ама не се получава.То няма и как да стане само на една заплата,тъй че за нас и  2-3 дена си е почивка....
Снимки и аз искам да гледам после от другите разпускащи! Peace

# 208
Джули, страхотна почерпка. Обожавам цаца с биричка. Ама "истинска" цаца, от морето, а не "умряла" като тази дето я продават по заведенията в София. Сега ще си хапна и пийна с кеф - шефът отиде на обяд с едни чужденци и със сигурност няма да пропусне бирата  Mr. Green
А за десерт тортичката ще ми дойде много добре - и на мен "Гараш" ми е любимата.  Hug

Иве, няма проблем със сладоледа - от този не се трупат калории  
Laughing

# 209
Цитат
Иве, няма проблем със сладоледа - от този не се трупат калории   
Абе то не се трупат,ама питаш ли ме,че сега ще осверипея за сладко,а и тортичката от Джули......Аз без майтап съм като наркоман за сладко,а в момента в къщи такова нямаааааа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт