Елате при нас! Играйте в Prizze.com :)

• 32 028
  • 836
  •   1
Отговори
# 540
А аз за трети път на якадо отворих тайният въпрос и съм +2000 точки само от него!!!  Crazy Mr. Green

# 541
а как го отваряш

# 542
  • в реалността
Здравейте да ви се оплача вече доста време чакам да получа зарчето.В сайта пише че е изпратено на 05.07, него никакво го няма. Ще0 помоля някой, който вече се е разправял с тях по въпроса  за неполучените подаръци да ми напише какво им пишете в такива ситуации.Благодаря.Пък да не говоря че малкия ще ме изяде вече за него,всеки ден ме кара да ходя до пощата.

# 543

Ами той си е късметлийски, на играта с въпросите, и си пише, че си активирал куест на Тайният въпрос ( в зелено)? Трябва само да отбележиш първият отговор - той е верният! И готово! Но се отваря съвсем случайно, аз за това във българския форум на прайзи бях писала, дори да не разбирате френски пак си цъкайте там, като излезе този въпрос  ти падат 2000 точки на готово! Simple Smile

Рени,
при мен винаги за пристигали подаръците, но можеш да им напишеш на френски или английски, че си спечелила еди каква си награда на еди коя си дата и, че още не си я получила, дали имат инфо какво се е случило и дали са я изпратили все пак!?! А, ако трябва превод пиши на лични! Ако някой има друга идея какво да им пишеш, нека сподели!  Hug

# 544
Само на мен ли не ми се зареждат игрите? newsm78

# 545
Не се ядосвай, не си само ти  Laughing И при мен е така.
Steli_Meli   ти си направо късметлийка  Hug Все така да ти върви   bouquet
Аз вече сктивирах 4 пъти от техните кодове, но не ми се е отворил. Но не губя надежда  Mr. Green

# 546
  • Ботевград
Днес си получих плюшеното зайче и плюшената рибка Hug Peace Heart Eyes
Много са хубави Grinning Grinning Grinning
Сега чакам чадърчетооооооо и искам да играя за Beach game set, но трябва да посъбера 26 бубсчета Rolling Eyes Shocked

# 547
аз се наредих на опашката и на следващия ден (днес) игрите ми се активираха  Peace , а по- нататък ще прекратя тази опашка и ще се наредя за това което искам Wink

# 548
Спечелих от скратчинга това Някой знае ли за какво точно служи?Иначе за 1ви път печеля от там. Grinning

# 549
  • Русе
USB вентилаторче. Включваш го в USB-то да ти подухва Simple Smile по принцип е удобно да се ползва за лап-топ, а и повече работа ще върши там.
Честито!  Grinning

# 550
Мерси,ще му намерим мястото. Grinning

# 551
  • в стаята
Днес пак не ми се зареждат игрите   #2gunfire

# 552
  • Ботевград
Може ли да помоля някой да ми потвърждава опашките от 4 до 14 септември?  Praynig Praynig Praynig

# 553
 Чочка,пратиха ли ти кода от  packbarre.Вече прескочих 50%,само дето моята половинка от няколко дена ми разправя, че не били редовни. Май се  опитва се да ме дразни. Та ми се ще да го опровергая.

# 554
В акаунта ми там ми пише това: En cours de commande.Пуснах тема в испанския форум на Призе и ми казаха,че бил в процес на приготвяне.Също така кодовете ги раздавали в края на месеца.Ще видим какво ще стане. Rolling EyesМоя пакбар продължава да работи и ще изчакам още няколко дни,ако не ми го пратят ще ви кажа. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт