Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо не се препоръчва даването на вода на бебета в ранна възраст?
Каква декларация трябва да се изпрати заедно с болничния?
Каква е продължителността на направлението за хоспитализация и може ли да бъде удължено?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо не се препоръчва даването на вода на бебета в ранна възраст?
-
Каква декларация трябва да се изпрати заедно с болничния?
-
Каква е продължителността на направлението за хоспитализация и може ли да бъде удължено?
-
Какво представляват тоновете и записите?
-
Какво е значението на направлението за хоспитализация и какво представлява то?
Но и в спешното като ходих преди 2 седмици, пак нищо не усетих 

Хем звучи стряскащо, хем ми е някакво такова сантиментално - представям си мамата как е гушнала бебока веднага наголо и е почувствала топличкото му тяло с кожата си ... еххххх
Пък и нямам никакви контракции и симптоми. Пък и той до сега не ме е бъркал, та не вярвам сега го направи.
.Сигурно ако на мен се слу4и ще се притесня много 

главата на беба и слязла надолу, но не ме притиска толкова силно, както беше точно преди да родя Марти, та се надявам. Прегледът днес не беше толкова неприятен - но наистина е добре да сте отпуснати, иначе е по-гадно и болезнено!

Изкарахме си супер и той днес замина пак за Елена за една вечер (за щастие) и съм самичка с булдочето
Раждането явно се отдалечава в моя случай, а не обратното. Доки ме вика на 30 юли за преглед пак.
Поне се успокоявам, че няма да стигне 4 кила, както ме плаши акушерката
времето и детето ще си покажат най-добре