ПЕДИКЮР- 2

• 77 784
  • 535
  •   1
Отговори
# 420
Ето нещо от мен...
http://www.foto.bg/data/500/medium/2273.JPG
Много много не си личи, но само тази снимка имам.

# 421
Намерих си , но за съжаление не съм така доволна , както от моята .
Бях в същия салон , който си ходя , но при друго момиче ...
С ноктите се справи , но петите не са така , както след посещение при моята си педикюристка .
Въпреки , че е много зле положението след процедура при нея няма нито една пукнатина , нито една неравност , а тази явно не смее да маха толкова много кожа и си остана едно проблемно място .  Sad
Ще трябва да излизам веднъж в месеца по рано от работа под някакъв предтекст , за да ходя при нея .  Crossing Arms

# 422
  • София
Незнам дали тук е мястото да попитам -специалистките да ми препоръчат крем за проблеми ходила,цепят ми се  големите пръстите на краката отстрани..Препоръчаха ми един крам на Стар найлс-но няма ефект от него,сега поръчах един на Gehwolmed-но нямам представа дали е добър  Rolling Eyes?!
аз ходих на дерматолог, че имах същия проблем. изписа ми кремове със съдържание на урея вътре. KERATOLIN 30% на Биотрейд или XERIAL на SVN пак 30%. копитцата се мажат 2 пъти дневно 30-40 дни. аз се мажа вече 5 дни и има супер ефект. другото, което ми каза да правя (защото аз си бях прежулила единия палец с пилата, опитвайки се да изстържа напуканата кожа) е 1 път седмично да си кисна краката за 10-15 мин в хладка вода с шампоан и сода (содата е задължителна за да не гъбясат м/у пръстите) и после с пилата да изстържа само и едиствено побелялата кожа. пробвай при мен имаше бърз ефект, но ще мажа поне още месец.
п.с. кремовете са от щандовете за мед. козметика на по-заредените аптеки.

# 423
С ноктите се справи , но петите не са така , както след посещение при моята си педикюристка .
Въпреки , че е много зле положението след процедура при нея няма нито една пукнатина , нито една неравност , а тази явно не смее да маха толкова много кожа и си остана едно проблемно място .  Sad
Ще трябва да излизам веднъж в месеца по рано от работа под някакъв предтекст , за да ходя при нея .  Crossing Arms
Можеш ли да обясниш какво точно ти  прави твоята си педикюристка ?

# 424
Можеш ли да обясниш какво точно ти  прави твоята си педикюристка ?

Тя не прави нищо специално , но техниката и на работа е друга .
Дори начина по , който използва кюрето - движенията и накрая ефекта е коренно различен .
Не е само до това какви продукти се използват , всичко си е въпрос на техника и на умения .
И тази използва кюре и ел . пила , но накрая си останах с пукнатини .
А при другата последния път отидох в много по лошо състояние от този път и тя дори се усъмни , че ще успее да ме оправи , но накрая краката бяха неузнаваеми , като на бебе - гладки .
И кожичките ми изрязва по - добре , а и самата декорация накрая е в пъти по хубава - абе умирам от яд , че не мога да ходя при нея - съвпадат ни графиците на работа .  ooooh!

Иначе прави следното :
- накисване във ваничка , слага соли
- после с кюрето маха излишната  кожа
- пръска с един препарат - мисля , че е противовъзпалителен - и заглажда всичко с ел . пила
- после се заема с ноктите - маха кожичките , маже ги с нещо и после със един инструмент довършва
- подрязва ноктите и ги оформя в права линия
- самия нокът го полира
- маже ме с крем и слага две найлончета , а отгоре чорапки от плат
така седя 10 тина минути
- после с памуче натопено в лакочистител  минава ноктите , за да отстрани крема
- нанася лака на два пласта  - аз използвам  ОPI
- накрая прави декорация на двата палеца , каквато аз си избера - обикновенно нещо нежно , цветенце и т.н.
- завършва с  топ лак и изсушител

# 425
Момичета, кажете някоя добра педикюристка в НАдежда Praynig Praynig Praynig

# 426
Nepukistka благодаря ти за изчерпателния отговор,дано да намериш начин да си ходиш при нея  Hug

# 427
Джени, Чери мога да ти препоръчам педикюристката ми в Зона Б-5, на ъгъла на Опълченска и Стамболййски до НОИ...когато съм си в Бг, винаги първо отивам там при нея, даже и от тук си запазвам час - ходих и тук в Германия, но изобщо не съм доволна, само дето платих толкова скъпо - а резултат никакъв.

# 428
# 429
  • Бургас
Само за протокола да отбележа-казва се кюрета, а не кюре, както и кюретата, а не кюрето  Peace

# 430
pepitta_84  много ми допаднаха цветчетата ти,но няма да се справя самааа.Вие сте професионалисти-издайте някоя хитринка newsm03

# 431
Много интересно направени цветчета.   bouquet

# 432
Благодаря момичета , но не съм професионалистка , правя си ги самам в къщи.Няма особена тайна цветчетата се правят на мокра основа и горе долу станаха, надявам се с времето да се справям по - добре.

# 433
Роди    newsm03  ти май ме позабрави  Grinning

# 434
Непукиска, а къде ти е педикюристката? Защото аз имам наблизо, но не съм особено доволна от резултата Rolling Eyes
А искам преди раждането крачетата ми да са в добър вид. Персоналът винаги се впечатлява от добре поддържани крака Wink
Предния път ме оглеждаха и разпитваха дали е в тяхна чест Wink
Пък сама вече много трудно се справям Confused

Общи условия

Активация на акаунт