Парфюмите- наша страст

• 156 975
  • 2 708
  •   1
Отговори
# 285
Мерси!Той не бил никак скъп,само дето не ми се занимава да поръчвам от ягодката,пък и искам да го помириша пак за всеки случай.Но цената ме интересуваше и видях.
е, то никак не е трудно поръчването от Ягодката, но е по-добре да го помиришеш, ако имаш възможност.

# 286
Кажете нещо за Черната далия на Том Форд, има ли я в БГ?

# 287
аз освен АзюрЕ-то за Ести, друго на Том Форд не съм виждала в БГ

# 288

Черната орхидея ли имаш впредвид?
Не съм я пробвала, но отзивите са възторжени.

# 289

Черната орхидея ли имаш впредвид?
Не съм я пробвала, но отзивите са възторжени.

Blush Съжалявам, абсолютно си е орхидея.

# 290
  • София
Сега съм се влюбила в Шанс - на Шанел, мисля това да е новият ми парфюм Mr. Green

# 291
  • around the world, where the heart belongs
Преди 2 дена пръсках едни хартийки в един магазин, та сега ги изнамерих и се чудя кое какво е :
Funny na Moschino
Hypnotic Poison na Dior
Addict na Dior  newsm78

Това дето мирише на ванилия Hypnotic poison Или Addicted Трябва да е?  newsm78 Тоя addict ми беше много гаден като го пръснах, пък сега всичките ми харесват.

# 292
FUNNY Е ЦИТРУСОВ
АДДИКТ-ВАНИЛИЯТА,КОЯТО СИ УСЕТИЛА
ПОЙЗЪНА -TAM се усещат цветя, сладост и амбра.
За коя оОтрова питаш?

# 293
Да Funny ми хареса още от началото. Иначе питам за Hypnotic poison-a. И той ми хареса , ама сега не мога да го позная, нещо много еднакви ми идват с addict-a, който пък на първо мирисане ме отврати :> Та сега се обърках.

# 294
Ами ако е на хартия, може и само ванилията да е останала от  Pure Poison-a. На хартия може и да са идентични с Адикта, който е по-цветен.

# 295
Някакви отзиви за този
Траен ли е,дали става за по-топло време и прилича ли на L'Air Du Temps,че той ми харесва.

# 296
Ами ако е на хартия, може и само ванилията да е останала от  Pure Poison-a. На хартия може и да са идентични с Адикта, който е по-цветен.

Не, не може да са еднакви и на хартия дори. Аддикта трябва да е по-остър в базата, с повече подправки, а хипнотичния поазон, мек шоколадов. newsm78

# 297

Не, не може да са еднакви и на хартия дори. Аддикта трябва да е по-остър в базата, с повече подправки, а хипнотичния поазон, мек шоколадов. newsm78

нямам представа на хартия какво би останало от тях след 3 дни. Аз не пробвам на картонче по1ти никога.На кожата ми -да, Адикта е по-остър.

# 298

нямам представа на хартия какво би останало от тях след 3 дни. Аз не пробвам на картонче по1ти никога.На кожата ми -да, Адикта е по-остър.

Мда...И аз мога само да предполагам. Да кажем че мога да си направя експеримента с аддикта, но пуазона го нямам за сравнение. Все пак предполагам, че няма начин да не остане разлика в мекотата. Това което е по-меко и шоколадово, трябва да е пуазона. newsm78

# 299
Не знам, не мога да разбера. Те и двата са ориенталски ванилови и вече ми е трудно да преценя наистина кой кой е.  Confused
Иначе са на хартийка , защото не мога да се пръсна на няколко места с различни парфюми и да ходя като смъртоносен облак.   Simple Smile Пък исках много неща да помириша. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт