Парфюмите- наша страст

• 156 966
  • 2 708
  •   1
Отговори
# 1 635
  • постоянно
Не мога да не се похваля, че като се прибера другата седмица, ще ме чакат няколко придобивки Laughing
Guerlain - Aqua Allegoria Pamplelune / толкова го исках за лятото, ама-на..сега  ме огря. /Missoni- Eau De Parfum Prada -PradaVivienne Westwood- Let it rockи поръчания на сляпо Juicy couture, който по описанието на ксения си мисля, че ще ми хареса, а ако не- желаещи за него вече потриват  ръце.
Като ти доиде Мисонито ми кажи какво мислиш- на мен ми деиства като  наркотик.Аква Алегорията си го вземах преди седмица-понася ми  Mr. Green
Вили

# 1 636
Let it rock е много красив на външен вид, хареса ми...но за миризмата незнам  Rolling Eyes

# 1 637
Монда, от къде Мисони?

# 1 638
  • постоянно
Монда, от къде Мисони?
няма ли го в ягодката?
Вили

# 1 639
Няма го Ягодката, а и не съм го видяла някъде с доставка до България, така че и мен ме вълнува откъде го е поръчала Монда.

Вили, дори описанието му ми звучи упойващо на мен:

Missoni by Missoni
This Perfume has a blend of Chocolate, Bitter Orange, Kaki, Amber, Dewy Rose, Bergamot, Medlar Tree, Mandarine, Magnolia, Peony.

# 1 640
  • постоянно
Няма го Ягодката, а и не съм го видяла някъде с доставка до България, така че и мен ме вълнува откъде го е поръчала Монда.

Вили, дори описанието му ми звучи упойващо на мен:

Missoni by Missoni
This Perfume has a blend of Chocolate, Bitter Orange, Kaki, Amber, Dewy Rose, Bergamot, Medlar Tree, Mandarine, Magnolia, Peony.

Котка аз си го купих за 1 път  преди миналата коледа- от  тогава  съм на 3-то шише.Деиства ми като наркотик.Второто шише го вземах от Италия- Милано .няма ли  го изобщо  в Бг??? Не ми се вярва   Thinking
Сега ме  е страх да си взема Аквата за да не би да ми хареса повече от Профуми-то хахаха 
но и тя  е наред  в скоро време.
Вили

# 1 641
Missoni-то си го поръчах от ebay.

# 1 642
  • постоянно
не устоя на изкушението - ибея никак не  е хамалогия веднъж като имаш пълната регистрация.
Вили

# 1 643
не устоя на изкушението - ибея никак не  е хамалогия веднъж като имаш пълната регистрация.
Вили
абе тук, в Априлци ми е много бавна възката и си е направо изнервящо. И ме дразнят скъпите доставки, и отказа на много търговци да доставят до България...

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 21:39 от monda

# 1 644
МисонитУ го има у БГ. На мен също много ми харесва. Следващият обаче ще бъдe  Rose на Пол Смит.

# 1 645
  • постоянно
МисонитУ го има у БГ. На мен също много ми харесва. Следващият обаче ще бъдe  Rose на Пол Смит.
Аз чакам за отзиви от Розата ама никои нищо не казва  Thinking
Звезделина?
Вили

# 1 646
  • София
Вчера тествах Екла Д'аперж- страхотен е Peace Ще си го взема, така или иначе и през есента и зимата ползвам  свежи аромати...

# 1 647
МисонитУ го има у БГ. На мен също много ми харесва.
Къде, в Сф? Във Варна има само зеления!

# 1 648
Не мога да не се похваля, че като се прибера другата седмица, ще ме чакат няколко придобивки Laughing
Guerlain - Aqua Allegoria Pamplelune / толкова го исках за лятото, ама-на..сега  ме огря. /Missoni- Eau De Parfum Prada -PradaVivienne Westwood- Let it rockи поръчания на сляпо Juicy couture, който по описанието на ксения си мисля, че ще ми хареса, а ако не- желаещи за него вече потриват  ръце.
Какъв е аромата на Juicy couture Flutter

# 1 649
Цитат
Какъв е аромата на Juicy couture Flutter

Монда още не го е получила предполагам и се надявам после да разкаже впечатленията си. Монда, дай му време да се разкрие преди да си съставяш мнение. Той наистина е много преливащ се и се видоизменя съществено с времето.

Аз го пробвах Мила. И ще го купя задължително. Много ми прилича на мен на Жадор в средните ноти. Продавачката не се съгласи, каза, че не вижда прилика, но аз специално тествах двата на двете ръце за сравнение и намирам огромна прилика. Но Джуйси е по-хубавия за мен.

Монда, коя Прада купи? Обикновенната или TENDRE? Като че ли се скланям по-скоро към tendre... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт