Форумски цветарки- вече отпускарки. 12

• 37 182
  • 580
  •   1
Отговори
# 375
еми аз мисля този способ да използвам докато ме няма пък да видим  Rolling Eyes

по някои листенца на единия ми лимон има светли петънца  newsm78 на какво може да се дължи newsm78

# 376
Момичета вижте докато бях на почивка как е нацафтяло Каменното ми цвете http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163176

# 377
Момичета вижте докато бях на почивка как е нацафтяло Каменното ми цвете http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163176
Много ти е хубаво.
Много е кичесто.
Гледам ,че и на моето е започнало да излиза нов цвят.Дано е като първите ,които изкара.

# 378
аз имам два цвята на моето и много им се радвам, но твоето е направо за образец   bouquet (и моето не е от кичестите  #Cussing out)

# 379
И ако ви кажа че точно това Каменно миналото лято си го откраднах - всъщност скъсах си едно листенце от едно заведение където беше нацафтяло и нямах много надежди да се хване, но даже и цъфна и сега много му се радвам

# 380
 Peace нали хората казват, че трябва да си краднеш цвете, за да ти се хване  Blush ама аз две съм си откраднала до сега и само едното се хвана Mr. Green

# 381
  • гр.Добрич
Каменното цвете и аз много го харесвам. Имах от това стандартното червено, но само 2 години издържа. Миналата година си купих тъмно лилава , но така и е тръга, грудката беше твърда като камък.

Най-накрая ми цъфна едно Абутилонче и бързам да ви го покажа. Колко пъти ми даваха преди от оранжевия и все не можех да го захвана и така го намразих. Тази година си купих семена. Колко пъти сях и тъкмо тръгнат и нещо им ставаше. Само 2 оцеляха, едно от които е розово и съм много щастлива. Дано и другия да не е оранжев.

# 382
  • Карлово
Я първо и вас да почерпя за ИД...

Таша, много ти е хубаво каменното цвете, казвай от кое заведение го кадна, нали беше писала, че от Сопот си го взела
Спинки, много приятно розов е цвета, аз имах розов преди време, ама по-червен стоеше.

# 383
микки мъжът ми е парапланерист и често ходим до Сопот да лети и там където тръгва лифта има едно заведение с дървени масички, че там по земята ги бяха наслагали тези Каменни цветя и така хубаво бяха нацъфтели че се изкуших. Тази година като ходихме началото на лятото беше още рано и ги нямаше, но ти може да се завъртиш да видиш

# 384
  • Карлово
О, непременно ще мина, ние отскачаме често натам, а и работя в училището, покрай което минавате на път за лифта, така че ми е в района. Ще крадна непременно

# 385
Ооо, микки, адашке... Wink

# 386
еми да ви е честит именният ден - много здраве, щастие, любов, деца и да ви цъфтят още повече китките!   bouquet  bouquet  bouquet

# 387
Извинявам се ако това не е мястото да си задам въпроса, но някой знае ли как се пресажда орхидея?

# 388
   Аз само да се похваля. Laughing

Бях чела при вас ,че може да се хване бегония от листо и реших да опитам.Резултата днес вече е на лице-две малки листенца избиха,след дълго 2 месечно чакане.

Не пиша тук,но редовно ви чета.Благодарна съм за съветите ви   bouquet.Сега трупам опит и някои ден ще се обезстраша да покажа и мойте цветенца.

# 389
сега, да питам, като счупя бенджамина направо във вода и на хубаво място нали и той ще хване коренче или в пръстта newsm78 нали имам лош опит с един и сега първо питам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт