ОКТОМВРИйче палаво расте и разсмива мама от сърце-2

• 11 596
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
gudza, мерси ама ще го отрепем от път до там..аз иначе знам на Девин приказкаа, че има и бунгала тъкмо и той няма да смущисва никого

# 211
  • Варна
Здравейте!
КОТЕ и ние обмисляме да отидем за няколко дни малко на планина . Това за Рила е много хубаво , нали сме си ппланинари , ама от Варна нашето диване няма да издържи толкова път  . Не може да седи в кола повече от 3 часа , пощурява . Смятаме да ходим около Трявна , виж в интернет има много обяви за разни вили . Цените за доста добри , а си е за къща с кухня и е тишина . На нас ни препоръчаха тази  , http://journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=3708 , но още не сме решили , чакаме едни приятели дали ще дойдат с нас . Някъде имаше и снимки , ама сега не мога да ги намеря  newsm78

# 212
Момичета Лови ми се обади и ми каза че довечера е трябвало да участва в БТВ където ще говорят за майчинските и за детските градини и всички проблеми около тях.Но тя в момента е в Мездра и няма възможност да участва в предаването. ConfusedЗа това ме помоли ако някой от вас има желания да подкрепи тази инициатива и да говори довечера в 19.00 да й се обади на телефона 0887722522.
Аз нещо не умея да се изявявам медийно  Embarassed Mr. Green и освен това мъж ми довечера е рожденник и имаме резервация в едно заведение и няма да мога да отида.
Моля ви мами от София обадете й се ако имате желание да отидете.
А сега ви черпя за рожденния ден на мъж ми.

# 213
Честито на всички, които са празнували рожден ден, кръщене и прощъпулник!
mira sm да е жив и здрав мъжа ти и все така да се разбирате Peace
При нас е пълна лудница, Ема е станала многооо лоша, само се изправя и започва да крещи, не иска да си играе с нищо, нямам никакво време дори да си почина Tired
Разпънала съм сгъваемата кошара, че в леглото само си блъскаше главата и ревеше. Сега вече само там спи и леглото не го ползваме Rolling Eyes Обикаля я и се мята като чувал с картофи Mr. Green Взех и обувки за прохождане, ама нямам още амбиции да ходим, ще ми се колкото мога да отложа момента с търчането след нея Mr. Green
Заспиването ни е просто ужас... Вечерното кърмене също, изчаквам да заспи и тогава иначе с тези 8 зъба захапката е смъртоносна Grinning
evelinar ами аз толкова питах за мами около НДК ама никой не се обажда Simple Smile Често ходя при нашите особено около жегите и не познавам майчета в района, ще се радвам да се видим Hug

# 214
Здравейте момичета!
Мира, честит рожденик! Да ти е жив и здрав и да те слуша! Wink  bouquet
Барабана, не само аз, но и Ангелинка е наблизо, пък и други мами се обаждат като минават.  Hug
Ангелинка, то тази дума дето я знаеш е по-важна от всички останали  Wink Laughing.  Пази се и Благун чака принцеса Ния за разходки, че тя съвсем го забрави, тук някакво сватосване със Сашето става, ама и аз съм си я харесала за снаха  Wink  Hug.
Аз днес имам с какво да ви се похваля - Нина ме заведе на ФМ и видях бебочето. Развива се много добре, отговаря си напълно на седмиците, всичко му изглежда наред. Много беше малко за да се види пол, но пък другият път - в 16-17г.с. Марков ми каза, че ще ми го каже. Беше страшно внимателен и много хубаво ми обясни всичко. Поне си отдъхнах, че не съм затрила бебочето покрай вдигането на тежко и гадният вирус. Laughing
Лек ден и  Hug!

# 215
А ето и обещаните снимки от Несебър и нашата почивка.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&view=1&photo=225
Евелинка много се радвам за хубавини новини за бебчо.. Hug

# 216
  • София
Здравейте!
Честит рожден ден на мъжа на Мирето - много да те слуша и обича! Hug
evelinar, хубава новина - пожелавам ти момиченце, освен ако не искаш да си мъжка майка!
Аз да се оплача - вчера вечерта Венци ми спретна такъв рев, не се беше случвало отдавна. След вечерното кърмене започна да реве и аз заподозрях, че е останал гладен. По време на кърменето нещо все се въртеше, сядаше... Направих му 60 мл АМ и ги изпи почти на един дъх. Направих му още, но не го пожела. След 15 минути започна кански рев - изпоти се целия от напъване, захласна се. Ужас ви казвам. След 1 час носене му дадох 1 лъжичка панадол и започнах да го нося в поза самолетче, така че ръката ми да топли коремчето. Заспа точно за 5 минути.
Дали е било от АМ? Имам чувството, че го боля коремчето, но не съм 100% сигурна. И без това си мисля вече да го отбивам септември, така че лека-полека трябва да свиква с АМ.
Ставам, че се събуди - после пак!

# 217
Момичета, страхотни снимки!

Евелинка
, това са чудни новини. С радост си спомням за трепетите от миналата година.

Честит рожден ден на мъжът на Мира! Да й е жив и здрав и много да слуша нея и Калоянчо.

Тедито, голям герой е твоя Влади, щом вече и кътни зъбки вадите..., а аз вече съм се притеснила, че още сме с 2.

От вчера в устичката на Криско се белее нещо и като, че ли скоро ще имаме 3-ти зъб. Най-новото при нас е, че от снощи човека пълзи из цялата къща и сега лудвам-има достъп до всичко. Преди се мъчеше да пълзи, но май го мързеше. Другото е, че от няколко дни повтаря мама, мамо - съвсем осъзнато и Гоги-го на баща си Embarassedразбирате, че умираме от кеф...

Оставям ви сега, че нещо е ядосан и крив.

# 218
Здравейте пак!

Евелинка, много се радвам за резултата от прегледа!  HugДругия път стискам палци да кажат ,че е девойка. Wink Макар, че мисля, че пак ще е момче. Peace А, Ния не си забравя нито Благо, нито Сашето, ама да не вземат те да я разлюбят, че това най-често се случва-от 2 стола, та на земята!! hahaha

Барабана, за първи път чувам, че се разхождаш в НДК. newsm78 Ние с Евелина сме редовно там. А за Ема и кошарата-все едно си описала Ния. Ужасна мрънла е ,всичко хвърля и рита и само пищи и се тръшка.

Мира, да е жив и здрав мъжа ти и дълги години да сте заедно и да се обичате!!  bouquet Много сте хубави на снимките, изглеждате щастливи! Peace

Хърт, май Диди се беше оплакала, че Митето има пак колики. Може и при вас да е така, де да знам...

Ели, много ме изкефи, Гоги-то на Криско! Hug

Ния има вече 2 пробили зъба. Първият се показа на 22.07, почти на 10 месечна възраст. Тъкмо бях решила, че ще имам беззъба мома и никой ерген няма да я иска! Joy Joy

# 219
  • София
Не съм в София и се включвам за малко.
Мира, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОЛОВИНКАТА ТИ baloni bdbaloni baloni! Бъдете много щастливи и задружни.
Днес ме изненадаха от БТВ, но се намери се начин да се справят. Една позната отсрами родителите. Лошо е, че съобщиха в последният момент и няма как да реагира човек. Извинявам се за неудобството  Embarassed. Ако бях в Сф щях да участвам, защото това са неща, които касаят всички нас. Още е рано, но проблемът с детските градини е голям и трябва да накараме власт имащите да помислят за нас и децата ни. Както и за майчинските, които доста закъсняват. На мен лично не ми е проблем, но има жени, които разчитат на тях и е голям стрес да останат без този и без това мизерен доход. Хубаво е да знаем какво искаме и да се борим заедно за правата си.
Още веднъж се извинявам за неудобството, особено на Мира! ( само твоите координати имах и благодаря за съдействието. По това време нямаше как и съобщение във Форума да напиша. )
Иначе сме добре. Тук има много деца и Косето е в стихията си, а аз успявам да си почина. Целувки на всички. Не съм чела но ще наваксам.

# 220
  • Виена
Здравейте пак  Hug
 Днес Влади беше много кисел цял ден,направо ме побърка.И лошото е,че не знае какво иска.Нито на ръце,нито в паяка абе въобще беше ужасен.Дано да е от смяната на обстановката,че направо не се издържа така  ooooh!.Той също вече се мъчи да ходи.Започна и да пълзи.Минлия ден направи и 3 крачки сам  Heart Eyes.
 Ангелинка писах ти на лични,но незнам дали си го получила,защото не ми отговори.Ще се радвам да се видим,само кажи какъв ти е графика,кога си свободна и ще измислим нещо.Незнам какво си разглеждала тук,но ще се радвам,ако мога да ти покажа нещо интересно,някоя забележителност... Hug
 Ели направо е голям герой наистина.Единия кътник направо му разказа играта,досега нямахме проблеми със зъбките,но този много го измъчи  ooooh!.Беше почервенял венеца,посинял после,направо зъбчето излизаше едно такова кърваво.Ходихме и на лекар и ни изписаха някакво гелче да му мажа венците.
 Абе мами направо се шашнах от цени в БГ.Едно плодово пюре на Хипп което тука струва 80 цента,в Севлиево беше 3 лв. Shocked,а менютата на Хипп бяха по 3 и нещо,а тука са 1.15 евро.АМ на Хипп в нашият град нямаше,но Милупата беше 21 лв.,а тука е 7 евро.Голяма скъпотия,направо нямам думи!И то като се има впредвид какви са заплатите там и какви тук.Да не говорим пък за майчинството и детските.Опасна работа.
 Ето и малко снимки от мен http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161685
  Hug Hug Hug

# 221
Мира,да му е честито на рожденника.Много здраве,щастие и сбъднати мечти.
Теди,моята приятелка,която до вчера ми беше на гости тук направи същия извод за цените.Само детските играчки и се сториха по скъпи.
Евелинар,какви хубави спомени ми навяваш с твойте разкази за развитието на бременноста.Да е живо и здраво малкото човече,пък каквото и да е.
Мойте приятели вчера си тръгнаха и сега ми е криво Cry,къщата ми се струва празна.Много си ги обичам,а заради тези километри се виждаме толкова рядко.Беше много весело с двата бебока и големия сладък батко.Тя е само два месеца по голяма от Андрес,но вече знаеше да го гали Mr. Green,говореха си на техния си език,дърпаха си играчките,крещяха.Правихме прощъпулник и рожден ден на малката мадама.Много емоций и за бебо и за мен.Сега ми е тъжно,тъжно.

# 222
Добро утро!!

Теди, отговорих ти. Peace

Фрики, много хубаво е било. Те за колко време бяха, струва ми се към месец? newsm78 Нищо ,пак ще дойдат, тъкмо Андрес съвсем ще е овладял тайните на флирта. Hug

За пюретата на Хип- нямам думи.  Ама за какви 3 лв говорите?При нас  в София са по 3.50 3.60, че и до 3.90 лв. стигат понякога. Тук ги купувам по 1.29 евро. На маймуни ни правят, ама като си мълчим...

# 223
Добро утро и от мен и Благун!
Много ви благодаря за топлите думи!  Hug
Като чета за цените на пюретата и направо побеснявам. Това май ми е най-големият разход около Благовест. Старая се да му готвя, но не винаги смогвам и хоп - 3-4 лв. пюренце.
Фрики, най-добрата ми приятелка живее в Тулуза. От 2 години се каня да и ходя на гости, но все съм бременна. Много ми липсва, а се виждаме два пъти в годината. Най-странното е, че дори когато не сме се виждали много дълго, между нас все едно нищо не се е променило. Всеки път сме все по-пораснали, но топлината на взаимоотношенията не изчезва, а става по-силна. Е, да си призная, чуваме си се по телефона, пък и си пишем мейли. За сегашното бебоче разбра една от първите, само като ми чу гласа и ми заяви, че няма какво да ми задава въпроси.
Благун вече знае цял куп маймунщини и сега ги демонстрира на всички наред. Баща му сдържано се е наакал от кеф, докато малкият го целува и после пляска с ръчички или му маха с ръчичка. А най-сладки са като ритат топка. Вече знае да пляска като вкара гол.
Лек ден и  Hug!

# 224
Здравейте и от мен,
Вчера направих малко беля на корабчето Sick Mr. Green ама какво да направя като то в кола ми става лошо та камо ли на това лашкане.Ужас.Днес времето е много задушно и облачно и се разхождахме малко и сега съм на хладно във фоайето.Нямам търпение да се прибера да си видя моя хубавец.Той миличкия грам зъб няма вие за кътници  започнахте да говорите Crazy
Ангелинка-ти май ще обиколиш на всякъде и ще се видиш с почти всички мами от форума   car003
Мира-да ти е жив и здрав и да те слуша много.
Верчиту-къде хукна?
Харт-и на мен ми прилича на колики от смесеното хранене,щом до сега е само на кърма.

Общи условия

Активация на акаунт