Една вечер, чакайки мъжИ да се прибере, съвсем импровизирано постлах на пода розова олекотена завивка /не се сетих за друго в момента/, избрах романтична музика, намерих някакви свещички, облякох си секси нощничка и го зачаках. Той тогава доста се забави и ми беше поминал вече мерака
. И до днес ме бъзика, че тогава съм го омагьосала с тези свещи За един Св. Валентин закачих на едно въженце през стаята много сърца от червена хартия на конец. На всяко имаше послание, даже и в рими
А на пердето сложих по-голям размер сърца. Той много се зарадва и прочете всичките послания, даже си ги искаше и на следващия Св. Валентин и да ги закача на пердето На годишнината ни през Октомври /понеже живеем в 2 стаи и с 2 деца
.... Не ми се искаше да свършва този момент, но децата бързо те приземяват И така... Аз се радвам на много дребнички нещица, нямам големи очаквания и определено разбирам, когато един подарък е избиран с голямо желание, било то и плюшена играчка /когато бях бременна с първото, той ми подари плюшено бебе със сърце раничка на гърба, обиколил цяла София да търси нещо подходящо/.
няма да оправям преди да дойде
Отварям аз и там намирам една кутия във формата на сърце и вътре секси бельо 

...после само ме бъзикаше ,че съм щала да си глътна годежния пръстен,а заедно с него и предложениато за брак
...прекрасна тема само дано се наема да изпробвам нещо от вашите идеи
Обаче не мисля, че винаги е така. А и ако се постараем малко сивото ни ежедневие може да се промени.