Страхотна диета за страхотни тела 5

• 14 781
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ето ме и мен с днешния отчет: трети ден, а вече съм -2 кг. Много съм доволна от диетата!
Наистина е страхотна!  Peace
...

Peace  bouquet

# 256
Ето ме и мен с днешния отчет: трети ден, а вече съм -2 кг. Много съм доволна от диетата!
Наистина е страхотна!  Peace
...

Peace  bouquet

bouquet  Браво   bouquet

Аз съм една голяма издънка  Whistling I will be back on Tuesday;)

# 257
  • Sofia
Момичета, стягайте се! Моята съседка след диета 1 и 1 седмица от диета 2 е минус 8кг Peace
ПОдрави.

# 258
Да кажа, че събота и неделя бяха мнооого трудни дни Sick Sick Sick
но поне кантара беше милостив тази сутрин - не съм качила newsm44

# 259
 Къде сте всички  Thinking? Сама ли ме оставихте  Crossing Arms И сега какъв ми е стимула да продължавам  Sad
 А тази сутрин толкова се зарадвах на моредния свален килограм ...

# 260
  • София
mama V да ти е честит сваления килограм!   bouquet
Не си сама и аз дерзая! Днес ми беше седми ден от първа диета и съм -4 кг!

# 261
Ето ме и мен  Crazy

Браво за минусчетата  Peace    bouquet

Щях да съм Бек он тюсдей,но ще да е петък,защото има разни неща(да не влизам в подробности) останали от рождения ден на дечко,които трябва да се изядат  Blush Crazy и трябва да се прежаля...аз,милата,съжалете ме  Joy Joy Joy Joy

Иначе е страхотна диетата 5 дни не спрях да ям какво ли не и доста, и Кока кола, и други неща и ей на пак съм си 76,5   Peace Много се радвам,че се самозадържат,че ако трябваше аз да ги 'държа'  Whistling

Аз хем имам доста за сваляне,хем бавничко свалям,но няма как....не се отказвам  Peace

С булката какво ли стана?Влезе ли в роклята?

Нямамеееееее  Crazy

# 262
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Кала привет от мен!   love001 newsm51  love001 
 Здравейте момичета!  smile3525
Преди близо 4 месеца правих тази диета и съм супер доволна.  smile3508 От петък смятам да я започна отначало.  smile3521 Приемате ли стари-нови попълнения в редиците на заслабващите?  smile3506
Лека нощ   smile3524 и до утре на  kaffeetrmker_2.

# 263
  • София
Babka Jabka приемаме и още как!  Heart Eyes
Самата аз съвсем скоро се присъединих и вече си се чувствам като у дома си!  Wink
Какви бяха резултатите при теб от първата диета?
Белла Кала искрено ти съчувставам за нещата които се налага да изядеш! Wink
Най-важното е че не си качила, това говори много добре за диетата!
Чакаме те утре отново в редиците на диетуващите! Heart Eyes
Mama V как върви, някой свален килограм има ли?
При мен отчета е следния: девети ден все още -4 кг., но има тенденция надолу в грамовете! Днес съм на таратор. Утре е белтъчен ден и ще ям риба - скумрия или лефер!
Успех на всички!  bouquet

# 264
Ето ме и мен днес  Crazy

Бабке Жабке, добре завърнала се  Hug Hug Hug Ти си голямо и редовно стимулче   bouquet ,но най-важното е,че здравословно си ок и можеш пак да започнеш  Peace

Ания, браво   bouquet

Наоколо съм  Crazy

# 265
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Бабке Жабке, добре завърнала се  Hug Hug Hug Ти си голямо и редовно стимулче   bouquet ,но най-важното е,че здравословно си ок и можеш пак да започнеш  Peace

Ето ме в тоз късен час.   bouquet Днес цял ден бях по доктори в Токуда. От 01.11. почвам с диетата и Редуктил.Доктора ми го изписа за 3 месеца, ще го пия само сутрин. В сряда съм на магнитен резунанс на главата и след това ще почна диетката и редуктил-а. Сори ма така се стекоха нещата , че няма да мога да съм с вас на диетката.  Whistling

Babka Jabka приемаме и още как!  Heart Eyes
Самата аз съвсем скоро се присъединих и вече си се чувствам като у дома си!  Wink
Какви бяха резултатите при теб от първата диета?

Резултата ми е страхотен.  smile3521
За 38 дена свалих 16кг.  newsm44 За съжаление за тез 3-4 месеца откакто я направих съм се хранила без ограничения и качих 4кг. Blush Но не унивам и продължавам след седмица.  Naughty
Лека нощ!  newsm46 Ще ви навестявам за контрол, няма да ви оставя.  Mr. Green

# 266
  • София
Леле, babka jabka 16 кг. за 38 дни си е направо умопомрачително!
Пожелавам ти бързо да се справиш със здравословните проблеми и да се присъединиш!  bouquet

# 267
Добро утро и от мен. Аз съм в застой. Crossing Arms От три дни не мърдам. Но аз не се и надявам да сваля. Малко се изложих предните 2 вечери - трябваше да съм на 200гр ориз + зеленчук. Мъжът ми поръча китайско, ядох само ориз, но в умопомрачителни количества Embarassed
Днес и утре трябва да съм на телешко, но понеже нямам вкъщи, а и не ми се занимава да готвя съм решила, че ще си взема готови пилешки филета от близката закусвалня. Mr. Green
Ще се отчета в понеделник.
Успех на всички!

# 268
  • София
Днес ми е 10 ден. И аз задържам от 4 дена все едни и същи кг. Надявам се скоро да има промяна!

# 269
  • София
Къде ни се е забутала темичката на 3-та страница! Ужас! Посещаемостта е под всякаква критика! Wink
На мен утре ми е 13-ден надявам се фатален за наднормените килограми!  Grinning
Не съм се мерила, ще се измеря след края на първата част!
Къде сте момичета?  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт