На мен от вчера нещо почна да ми причернява когато се изправям Аз да си призная... не се храня особено добре, често и здравословно /основно ям кисело мляко с бисквити и плодове /
Чувствам, когато не съм яла добре - педиатъра на детето изрично ме предупреди за качествена храна и витамини по време на кърменето. След като в началото бях стигнала до ситуация да не мога да си вдигна ръката (все едно е схваната) се постреснах и сега гледам да се храня добре (даже по-добре от бременността). Витамини пия пренатал. А колкото до кризата на растежа - те са няколко такива (на 10 ден, на 3 седмица и още няколко по-натам). на бебето рязко му се увеличава нуждата от храна, ако е кърмаче иска да суче непрекъснато и често майките си мислят, че нямат достатъчно кърма, дори се стига до захранване с АМ. Това, което препоръчват майките от кърмаческия е бебето да се слага в тези периоди на гърда толкова, колкото поиска - това било естествен начин да се увеличи кърмата според нуждите му

Рокси, а кажи кое е по-добре...и после "няма нищо по-лесно от кърменето"...

Ками, Никола последните дни няма колики, та не мисля, че е от това. Освен това аз го познавам, че е гладен по това, че отваря устенца, примлясква, яде юмруче. Когато го сложа да суче, яде с такова настървение, сякаш не е ял от дни (а всъщност е един час)...та такива ми ти работи...дано влезем малко в час с реима на папкане...
Днес направихме една хубава покупка - люлка на фишер прайс. така и не успях да разбера за каква възраст е подходяща - едната продавачка каза за след един месец, дугата за след три, третата, че ги водят 0 плюс, но все пак не било хубаво малко бебе да се слага вътре. ..

и само ми крещи и обижда и аз съм му сърдита пък
. ама в края на седмицата отиват с каката на палатка, та ще си почина

То сигурно аз пак не съм разбрала.. ама не трябваше ли да го боли няколко часа и да му мине и то следобедните часове, а не цяла нощ