Стара Загора - 34 - Спиралата на успеха

• 13 278
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Давам я на баба й и тъй-исках на ясла,но съм изтървала сроковете.

# 61
Здравейте на всички!
Къде ходите по разходки следобед?Или всички излизате по семейно тогава?Аз ходя в градската градинка, но нещо не успявам да ви засека. Ще ми бъде приятно някой път да поизляза с вас.

# 62
# 63
Ей това можеш ли да ми обясниш защо е? Нали вече имаш публикации в темата така или иначе и ще ти излиза в "нови отговори на мои публикации"  newsm78

Зайко, като изляза в отпуск, ще ти се обадя, за да излизаме следобяд.

# 64
  • Стара Загора
Ми зайко ти кой търсиш в градинката Rolling Eyes аз съм там...ама явно не ме виждаш...дали да не кача още 10-20 кила та да съм виждаща отдалече Mr. Green Незнам на срещата в болницата дали ме помниш...аз съм оная дебелата дето пушеше цигари Crazy
Днес със Дони972 бяхме в градинката и по обед и малко следобед също.

# 65
  • Стара Загора/Бургас
,искам да ви се похваля:от есен съм студентка!Приеха ме във Великотърновския университет,специалност "Психология",задочно.Това беше единственото ми желание и съм много доволна.Дони,нали ще помагаш?

Aко трябва и на изпити вместо теб ще се явявам Simple Smile

Разбира се , че може да разчиташ на моята особа , било за учебници , лекции и всячески материали свързани с обучението ти .
Честито и леко студентство! Simple Smile
  bouquet
Честито и на другите мами поели пътя на учението и успешно следване!  bouquet

Експрес , добре завърнали се на родна почва !!! Hug
Ми зайко ти кой търсиш в градинката Rolling Eyes аз съм там...ама явно не ме виждаш...дали да не кача още 10-20 кила та да съм виждаща отдалече Mr. Green Незнам на срещата в болницата дали ме помниш...аз съм оная дебелата дето пушеше цигари Crazy
Днес със Дони972 бяхме в градинката и по обед и малко следобед също.

Оф  #Crazyи аз не съм за пренебрегване с тия кила  Mr. Green

# 66
Иха колко сте изписали  Wink
Добре завърнали се на семейство Експрес  Grinning
Злати, честито студентство  Hug И много успехи  Peace
Зайко, ами ние тази седмица ще сме семейно на следобедните разходки  Crazy Любимия  Wink е 1-ва смяна

# 67
Това запис е да знам до къде съм стигнала да ви чета щото отивах да я къпя малката и да мога по лесно да открия до къде съм стигнала.
Ние днес бяхме на Амадеус после в градската и после и на Куклите  #Crazy Голямо обикаляне пак. Joy

# 68
  • Стара Загора
Зайко, ами ние тази седмица ще сме семейно на следобедните разходки  Crazy Любимия  Wink е 1-ва смяна
Ти за това ли незвъниш? Или има друга причина. Ако има казвай да я унищожа  Mr. Green

# 69
  • Стара Загора
Това запис е да знам до къде съм стигнала да ви чета щото отивах да я къпя малката и да мога по лесно да открия до къде съм стигнала.
Ами оставяш просто страницата си на компа и готово.

# 70
  • Стара Загора

Аз пък следващия такъв "запис" ще ти го изтрия...
Като отвориш подфорум "По градове"...
И има нови публикации в интересуващата те тема (в случая Стара Загора)...
Публикации, които ти не си чела...
Отдясно има една мъничка картинка-линк - ...
Когато кликнеш върху картинката...
Директно отиваш на първата публикация, която не си чела...

П.С. Или пък е много трудно да запомниш, че си до 4-та страница, 61-во мнение...

П.П.С. Не ми обръщайте внимание, тази вечер съм нещо кисел... След първи работен ден съм, все пак...

# 71
  • Стара Загора
Ха добър вечер Експри  Mr. Green

# 72
ИЗВИНЕТО НО ТЕЗИ ЕКСТРИ не ги знаех и явно трябва да се отегля от тази тема явно съм излишна.Благодаря ви за МИЛИТЕ думи.Мисля че не съм обидила някой тук или където и да е .
Приатно бъбрене на всички. Embarassed
ИЗВИНЕТЕ че ви досаждах ще си пиша с други на който си мисля че не им досаждам.

# 73
Здравейте на всички!
Къде ходите по разходки следобед?Или всички излизате по семейно тогава?Аз ходя в градската градинка, но нещо не успявам да ви засека. Ще ми бъде приятно някой път да поизляза с вас.

Ами аз излизам също след обед когато Ави се събуди-може да излизаме заедно-гледам,че децата са почти на една възраст и ще им е интересно да играят двете.

# 74
  • Стара Загора
Абе какво ви става бе Shocked Много тънкообидни станахте Shocked Rolling Eyes Незнам какви емотиконки да слагам вече за да се разбере колко съм шокирана Sick
Ти незнаеш...ние ти казваме.
Но щом си решила пиши си с приятни за теб хора...
Баси и вечерта...

Общи условия

Активация на акаунт