Отговори
# 120

Хера кажи някакви подробности за Русалка моля те!
Хера съм но съм на гости на приятелката си Mr. Green
Русалка...тук можеш да видиш...аз не съм ходила никога там. На нас от 01,09- 07,09 олинклузив ни излиза 588лв.
588 в на човек ли?

# 121
  • Стара Загора/Бургас

Хера кажи някакви подробности за Русалка моля те!
Хера съм но съм на гости на приятелката си Mr. Green
Русалка...тук можеш да видиш...аз не съм ходила никога там. На нас от 01,09- 07,09 олинклузив ни излиза 588лв.
588 в на човек ли?
Не...за двамата със сержи...Слави е безплатно.
Лалка не ми е сестра...приятелка от форума е

# 122
Идвааамеее  и нии там Mr. Green

# 123
  • Стара Загора/Бургас
Идвааамеее  и нии там Mr. Green
Този пакет е за след 01,09..за седем нощувки. Айде чакаме ви Mr. Green

П.П Хера съм пак Crazy

# 124
Здравейте момичета!
Херка, ужасно е това, което се е случило.  #Cussing out Жалко за труда на майка ти!
Мира, много неприятно е така да ви пришпорват. Дано направите ремонта и успеете да се пренесете. За пребасянето мога да ти дам съвет - купи си големи чували за боклук и ги надписвай с цветни листчета кое откъде е. Аз така си изпразних шкафовете и после директно нещата си отидоха по местата. По-тежките работи слагах в кашони и пак надписвах.
vembi, голяма скица е сестра ти,  аз имам подобни случки с моя брат - на 22  Crazy. Последно се бяха скарали с гаджето му, защото се виждали всеки ден, а според нея трябвало по-често  Laughing. Като забременях им подарих презервативите ни, няколко кутийки, които имахме в къщи - да ги ползват. Едната кутийка беше отваряна и сме използвали един или два презерватива. Та брат ми ми звънна една вечер в 11 - да дам обяснения за липсващите презервативи, че гаджето го обвинило в изневяра  hahaha Joy Пиши как е сестра ти след прегледа!  Hug
Илианка, много се радвам, че така добре ви се е отразила почивката!
Херка, я не спорете кой е по-див, че ви пращам Благун  Mr. Green!
Мише, права си била, вземи я сложи на място свекърва ти, ти си майка и ти решаваш.
Аз днес успях да сготвя и да изчистя, но сега съм скапана. Дано Митко си дойде по-рано, че да му връча синчето, а аз да подремна.  Tired
Лек ден и  Hug!

# 125
Добър вечер и от мен Mr. Green!

Аз половин ден нямах нет и невлизам - тук големи сериали стават... newsm12Какво ще да е като ме няма сега 2-3 дена.

Херке, думи нямам за това което ви се е случило Twisted Evil #Cussing outНай-вече съжалявам за майка ти - горката жена как го е преживяла... Cry
И стига вече с класации за най-голям дивак, щото Криско въобще не изостава от първенците Mr. Greenи като прибавя и това как яде и не се спира, как троши наред- да не стане достоен претендент за 1-во място ThinkingЧовека дори вече знае кое е забранено да прави и го прави напук Twisted Evil
Въпрос: Какво ли ще стане, ако ги съберем терминаторите? newsm78Някой има ли на някого зъб, да ги пратим Joy

Вемби, бива си я малката... Аз отдавна забравих какво ме е вълнувало на 20 год., въпреки че не е било преди 100, амааа. Като клюкарка и аз чакам новините от прегледа и стискам палци всичко да е наред.

В случай, че не успея утре да се включа, не ни мислете  Grinningще ходим за няколко дни във Велинград-тази седмица се измъкнах от работа Mr. Green

Hug Heart Eyes

# 126
Мики,от януари до юни съм го оставяла с бабите всеки ден и нямаше никакви проблеми.Сега обаче незнам какво му става и нито биберона,нито пюрета,нито нищо различно от гърдата не са на почит Confused
Вемби,добре де.Аз не разбрах как само от една целувка може да е станала белята newsm78,нещо друго има там,за да е толкова спечена.
Илиана,много си ги обичаме дечковците,но си е друго и да се почувстваме двамка понякога все пак Wink
Хера,много неприятна случка.Не толкова от материялна гледна точка а колкото това,че ти разбиват интимността.Мен от това най ме е страх.Успокоявай я майка ти колкото можеш Sad
Ми6ка,я въобще не се заслушвай в свекърва ти,само си хабиш нервите.Кисело мляко преди годинка не се препоръчва.Най хубаво е да си намериш педиатър с подобно на твоето виждане за развитието на детето и да й казваш на свеки ,че доки е казал това или онова.
На мен например мъжлето ми подхвърли веднъж да сме взели проходилка,но изнамерих една статия където говорят колко вредни могат да бъдат,как педиатрите не ги препоръчват,и как дори в Канада са забранени по закон и с глоба от 76 000 долара,прочетох му я и си реших проблема Mr. GreenПовече не чух да ми го е повторил Mr. GreenНаправи си някаква такава тактика със свеки Mr. Green
Днес взехме личната карта и паспорта на младши,ще се снимаме и ще пусна снимка да ни видите вече документирани.

# 127
vembi не мога да ти пиша на лични , трябва да изчистиш кутията си с входящи съобщения!

# 128
  • София
Здравейте, напоследък съм на въртележката. Добре, че Косето прояде и вече не се притеснявам за това. Обикаля с паяка и сваля всичко около него. Вече ходи самостоятелно, но с паяка ограничавам малко достъпа до някои ценни вещи. Обаче се научи да излиза от него и ми предстои цялостно пренареждане.
Хера, ужасно е. Представям си какво и е на жената. Все пак това е дом, който е градила с много любов...
Венди, такива ги измислят понякога  ooooh!, че да се чудиш. Дано всичко е наред при прегледа.
За бибите, Дани си цокаше ( само, че шишето) до 2 години. Накрая просто една вечер се ядосах и го изхвърлихме заедно. Казах му, че вече е голям и той с гордост прие. Даже сам си я изхвърли.
 Мире, за съжаление има такива хора, които мислят само за собствените си интереси.
Мише, ти си тази, която поставя границите. Аз вече не правя компромиси, но ми трябваше време да се науча.
Евелинка, много се смях с брат ти и гаджето му  Grinning.
Ето да си похваля чедото как пере http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160581&photo=27. Няма само херка да се фръцка  Whistling.

# 129
Здравейте от мен сладурки.
Много ви благодаря на всички за загрижеността. Днес прегледа мина много добре - систъра не е бременна  newsm44
friki тя е целунала бившия онзи ден, а иначе се съмняваше, че е бременна от сегашния - Дързост и красота 2973 епизот направо   smile3511
mira sm мен ако ме питаш точно бебче й трябва, та да вземе да си седне на задника най-после
Lovi може ли да го пратя моя синковец на уроци по простиране при твоя, че моя за сега знае само да вади прането от пералнята и да мете пода с него  smile3514
eli_gu абе да ти кажа и аз съм била на 20 ама такова чудо не е било. По скоро неговите вени щях да прережа, а не моите
Didi81 миличка изпразних си пощата и чакам да ми пишеш  Hug

# 130
  • Откъм Варната
Да ви напомня мами, който може да дойде

Варненки покана за среща, копирам я от варненската тема

Форумска среща
17.30 часа, 23.08.07 г. Четвъртък
Пицарела на Проектантска

Ето и малко снимки от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160581&photo=33

# 131
Привет и от нас.Гледам доста сте изписали,но аз редовно си ви чета да знаете.Ние сме добре,вече започна да прави доста белички,ама няма начин деца са и им се лудува.Незнам за вашите дечица ама мойта доста започна да разбира и да хитрее. Mr. GreenИначе сме добре,здравички сме и си хапваме и спиме подобаващо-дай боже всички дечица да са така.
Добре дошли на новите мами welcome
Хера аз мисля,че трябва да потърсите съдействието на органите на реда без да му мислите.Не трябва да остават ненаказани винивниците. fight
Тези дни ходихме на Доспат и беше много касиво и приятно като изключим малките неприятности около спането ни.Оказа се че са помаци и се птитваха да ни вземат повече пари и да ни изгонят по бързо-абе дребни душици,гадни човечета.Иначе всичко останало  беше супер.
Ето и малко снимки за тези които са ни позабравили.http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=162260

# 132
Привет и от мен, майчета!
Ние не можем да се похвалим с голям апетит на Никълчето - с охота и по всяко време налита на цицата - иначе се мръщи на всичко, даже на плодовите пюрета. Пък пиенето си остава мисия невъзможна...кой ме лъжеше, че второто дете се гледа по-лесно  newsm78 Само на цицата ми иска да виси...
Хера, стискам палци да хванат тия мизерници!
Евелинка, добре, че не е станало нещо по-сериозно при произшествието.
Вемби, ние сме съседи - живея в Кокаляне, може някой път да се видим по селски с дечицата  Joy Радвам се, че със сестра ти всичко е наред.
Мише, права е Лови - ти решаваш, това е твоето дете. Вярно е, обаче, че едва с второто дете смея да съм по-категорична и да действам, слушайки собствената си интуиция.
Лови, Косето е страхотен - мамина отмяна!
Я споделете какво бърборят вашите отрочете? Че ние май само при зор мамосваме съзнателно...
Пазете сенките днес, че ще е пак голяма жега.

# 133
  • София
Здравейте и от нас!

Нямахме нет около седмица и толкова много сте написали!!! Всички бебоци са много сладки на снимките. И аз ще кача скоро, сега седнах да готвя нещо, че това занимание доста съм го занемарила.... Laughing

Кали пълзи като буболече из цялата къща и най вкусни са джапанките на тати. Любимо занимание е да затваря вратите и слагам нещо отгоре, за да не си затисне пръстите. Е, често се удря, но така е, няма вече спокойствие!  Още не казва мама, а само тата и да. Опитва се да се изправя, но не й стигат силите. Скоро бяхме на консултация и сме 68 см и половина и 6900!!! Толкова е дребничка, че нямам думи!!!

По-късно ще ви пратя снимки!

Хубав ден!

# 134
Привет и от нас..
ето първо снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160581&photo=36
Хера това е направо ужасно, шила съм гоблени и знам каквое е ..
За пералнята- Михаил ме беше издебнал и вкарал една салфетка.. малииии после какво пощене на дрехите падна
.. айде че мрънка

Общи условия

Активация на акаунт