БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 500
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Сф
Аз питах едната фирма за дограма за цената на обръщането, и ми казаха 20-25лв на линеен метър, което е безумно. Шпакловчиците, които наемах миналата година, ми обръщаха вратитет за по 5лв/м. Тъй че питайте първо, може да не си струва.
10,12 лв е обръщането на линеен.

# 2 731
Ами, мен ми казаха друго и прецених, че не си струва. Тази цена, която ти казваш, пак е двойно на нормалната. Money

# 2 732
Доста е наистина.  Confused

SNUFFX, разгледай сайтовете на фирмите за дограма. Много от тях имат пакетна услуга с демонтаж, извозване, монтаж и обръщане на ъглите. За смяна на радиаторите инсталацията трябва да се източи. Фирмитр, които се занимават с отопление могат да ти изчислвт и да ти ги монтират. Техникът от ТЕЦ, който отговаря за станцията на блока ви се вика и той ще ви обясни какво се прави след това.

Добрем, мерси нека спрат парното и действаме.

# 2 733
  • Сф
Ами, мен ми казаха друго и прецених, че не си струва. Тази цена, която ти казваш, пак е двойно на нормалната. Money
Ами 5 човека- майстора питах, отделно из нета си е тая цена - 10 линеен метър.
Никога не е била 5 лв цената.(работих към фирма за дограма и то в Перник)
Дай ми го тоя на 5 където обръща, че имам за обръщане доста . За Сф .Дори и най смотаните зимата не паднаха под 8 лв примерно. Peace

# 2 734
И аз не съм чула за такива 5 лв./м
Моите майстори м.г. ми взеха по 8, за двустранно.

# 2 735
  • София
Моля, препоръчайте ми читава бригада за направа на нов покрив. Става въпрос за село на около 20 тина км. от София.

# 2 736
  • Sofia
Търся майстор за поставяне на плочки в кухнята и може би ще трябва да се разбива част от нея (София). Ще огледам темата за препоръки, исках да попитам някой дали е ползвал този сайт за намиране на майстори и дали може да препоръча някой там?
remonti.bg

И също, ако някой е намирал хубави плочки за кухня да сподели къде, защото нещо не намирам такива, каквито търся. Благодаря!

# 2 737
  • Сф
Какви плочки, за под, за стена???

# 2 738
  • Sofia
За стена. Нещо в бяло или кремаво, да подхожда на кухня в скандинавски стил, в светлосиво.  Flutter

# 2 739
  • Тра-ла-ла
Обръщането на дограма е малко тъмна Индия, особено откъм технология. И аз съм получавала евтина оферта от порядъка на 5лв/л.м и моментално я отхвърлих. По-нормално е 12-15лв/л.м. двустранно. Освен това е хубаво да се проучи как аджеба правят обръщането. Варира от бутане на стиропор едно към гьотере и замазване оторе до обръщане с гипсокартон. Виждала съм и обръщане на външни ъгли с армираща лента, а не с метален ъгъл Crazy Както и изобилие от материали за замазване.

Точно фирма за дограма ми прави обръщането със стиропор, а замазка отвън се напука за нула време...уж материалът бил мразоустойчив. Crazy

# 2 740
Привет на всички, търся свестна фирма в София за смяна на входна врата.

# 2 741
Привет, препоръчайте ми майстор за полагане на венецианска мазилка.
За София става въпрос.
Каква е горе-долу цената за  работа за квадрат?

# 2 742
Ами то зависи от това на какво е, ние имахме и колонта, стена и таван със скрито осветление. Според мен точна цена ще е след оглед. На нас средно ни се върза около 20лв.

# 2 743
  • Сф
За стена. Нещо в бяло или кремаво, да подхожда на кухня в скандинавски стил, в светлосиво.  Flutter
Хикови, на Опълченска, между Симеон и Сливница, ако не бъркам .

# 2 744
  • Варна
Търся добър дърводелец за Варна, който да изработи две малки вратички.

Голям проблем станаха тези вратички. Имаше, но решихме да ги сменим с по-хубави, за да подхождат повече на останалото обзавеждане.
Фирмата, която прави мебелите каза, че не можело да стане.
Съфорумка ми препоръча един мъж, който прави мебели. И той каза, че не може да стане и мъжът ми да пробва да си ги направи сам.
Така и не ми стана ясно защо всички казват, че не може, след като там имаше вратички. Дори скелето стои за което бяха хванати пантите.
Вече искрено съжаляваме, че изгорихме проклетите вратички на казана за ракия  Mr. Green

Затова не ми трябва човек, който прави мебели,
а мисля точно дърводелец, който изработва дребни неща.

Общи условия

Активация на акаунт