БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 778
  • 4 992
  •   2
Отговори
# 3 015
  • Пловдив
За Пловдив мога да препоръчам майстор на лични за - цялостен ремонт-ВИК, плочки , шпакловка боядисване.

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 13:49 от mdonkova

# 3 016
  • Сф
Здравейте,
Търся майстор за поставяне на вътрешна изолация на една стена, плюс шпакловка отгоре. За София става  въпрос.
Моля, дайте ми някакви насоки, че просто откачам вече.
Четох назад темата, извадих доста телефони, но няма връзка, не ги вдигат Sad
Вероятно са много заети ...
Писах ти на лични!

# 3 017
Добър ден,

Сменявал ли е някой радиатори на Топлофикация по време на отоплителния сезон и как става, че изобщо не ми е ясно.

# 3 018
Добър ден,

Сменявал ли е някой радиатори на Топлофикация по време на отоплителния сезон и как става, че изобщо не ми е ясно.
С източване на системата демонатаж на старите и монтаж на новите радиатори.. после системата се пълни и обезвъздушава наново

# 3 019
Добър ден,

+трябва да се обадиш в топлофикация и да ги предупредиш, за да дойдат да ти пломбират радиаторите и да монтират отново топломерите (ако са на радиаторите)

# 3 020
Мерси за отговорите, топломерите са на радиаторите от Техем ще дойдат да монтират на новите въпроса е дали топлофикация ще се навият да точат системата посред зима трябва да се спре парното на целия вход, съседи ще мрънкат...обикновено кога го спират парното, миналата година помните ли кога ви го спряха?

Това ремонт да правиш на панелка е голямо приключение. Sad

# 3 021
Мерси за отговорите, топломерите са на радиаторите от Техем ще дойдат да монтират на новите въпроса е дали топлофикация ще се навият да точат системата посред зима трябва да се спре парното на целия вход, съседи ще мрънкат...обикновено кога го спират парното, миналата година помните ли кога ви го спряха?

Това ремонт да правиш на панелка е голямо приключение. Sad
Ами майстора дето ти пратих при нас само панелки е правил основно...довери му се.. само един от всичките 6 апартамента, който е направил пред очите ми е тухла

# 3 022
Добрем, мерси за отзивите Малиш.

# 3 023
  • софия
Освен това се плаща за пълнене на системата. Питайте домоуправителя. Разбира се, всеки може да се направи на луд и да каже, че има теч  Sick Някои дори се хвалят, че са излъгали за това. Ако наистина не е спешно, коректно е да се изчака приключване на отоплителния сезон.
Краят на отоплителния сезон е около април месец.

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 05:06 от zvаnchе

# 3 024
  • от Луната
Звънче, не знам при вас как е, но август излизат изравнителните сметки, а края на отоплителния сезон обикновено е април месец. Зависи от средно месечната температура, а по желание на живущите и с подписите им парното може да се спре и по - рано.

# 3 025
  • софия
Април съм искала да напиша, но защо август е станало не знам Crazy

# 3 026
Здравейте!
Трябва ми майстор за ремонт на баня(без В и К) .За Варна става въпрос.

# 3 027
  • Варна
Здравейте трябва ми майстор за хладилници за Варна, по-точно искам да ми смени уплътнението на вратата на фризера, дали е възможно?
 Майстор за бани за Варна-Мануел 0886083656 и друг път съм го препоръчвала, ако четат момичетата да дадат отзиви, коректен е, работи чисто, педантичен е и си изпипва нещата.

# 3 028
Добър ден отново на всички,

Някой правил ли е скоро външна топлоизолация на панелка търся алпинисти от коя фирма сте доволни в София?

# 3 029
Добър ден отново на всички,

Някой правил ли е скоро външна топлоизолация на панелка търся алпинисти от коя фирма сте доволни в София?
На нас външната ни в прави едно момче, от което сме страшно доволни... ако не намерите ще питам съседите за координати.

Общи условия

Активация на акаунт