Хайде ЮЛСКИ мами,сваляйте килограми!

• 11 082
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Миме, какви витаминки си си взела, че аз напоследък съм без сили!!!
Искам пък и аз на разходка в паркаааа с вааасссс  Crossing Arms

За акта за раждане и аз да ви успокоя, че си взех нашия без проблем, само парите ги преведоха след 3-4 седмици!!! Добре, че не разчитах на тях!!!  #2gunfire

Уффф малкия ревна, идвам след малко  Mr. Green

# 151
  • София
вики ще ме умориш  Laughingбихме дошли на драго сърце в заимов ама не знам баща му кога ще си дойде и дали ще може да ни закара. ако идваме ще ти пиша Peace
туити мерси за сайта ще го огледам и аз  Peace
хриси много сте големи, пу пу , машала, както казват старите бабки пред входа  Grinning

# 152
  • Sofia
Рени, браво на вашия татко за сайта за аватари и линийки. (между другото изглежда ми познат от някъде, ама не знам от къде). Нашия (не че и мама не може, ама нещо я мързи и време няма през деня  Embarassed) хич не му се занимава. Даже вместо да му направи личен сайт на Александър му качва снимките в Пикаса на Гугъл ...

# 153
  • София
Здравейте,

И аз да се разпиша, че се загубих  Laughing

Честито на празнуващите месечинки, които съм пропуснала да поздравя.

Аркси, аз вече се справям сама с количката и съм в парка до обяд и след 4, зависи как ни е манджата, кърмя със силиконови и още не съм се престрашила да го правя на вън, така че можем да се засечем или уговорим.

Моята сладурана започна да прави по 9-10 часови паузи, обикновено последното кърмене е 20,30-21 и след това към 6 сутринта. Днес аз я сабудих в 6,30, че от 20,30 не беше яла и много ми се видя. Много съм доволна, наспивам се, душицата е поспалана като мама  Laughing

# 154
Здравейте!

Иве, мъжът ти явно добре се е справил с вдигането на скандал... аз пробвах тоя път с добро, бях си приготвила копия на акта, обясних им, че живея във Варна и трябва след месец да ходя до Сф само заради тях, а женицата също така с добро ме посъветва да си оправя адресната регистрация и да си подам молбата във Варна. Simple Smile. То не, че не трябва да го направя, ма нещо хич не ми се тича по институции с бебе баш сега...

Хриси, същия кошмар като се опитвах да размразявам кърма и да давам... тренинг си трябва за тия неща Simple Smile. И честита ваксинка Wink

За тези, които са от Варна: днес ходих в Санита (срещу ЖП гарата) да питам за 5-валентната ваксина и ми казаха, че си я имат непрекъснато и мога да си я купя по всяко време от тях, без да запазвам нищо.
Взех си и някакъв антицелулитен крем, който уж не е противопоказан за кърмещи, ще докладвам след 6 седмици  :Р. Ако не ме домързи да го мажа, де... че Мустелата за след раждане малко я попропускам...

# 155
Искре, той е голям ентусиаст в това отношение. За това дали ти е познат - бил ви е съсед до преди 3 години, та може от това да е.
Моя син нещо иска да стои само с вдигнати крака и се нерви, ако постоянно ги сваля. Опитах да ги държа, ама ме заболяха ръцете. Него явно го заболяват крачетата да ги държи сам високо вдигнати. Накрая сложих една висока възглавница под тях и той се кротна, че дори и заспа с вдигнати крака  ooooh! То и аз така спях допреди години, ама можеше поне за това да не се мята на мен...

# 156
Indiscipline мажи се и после да кажеш  Hug Мнооого ме интересува  Wink Бедрата ми са станали на портокалчета.. докато бях бременна не ми излязоха стрии, но сега и такова ми се появи  ooooh!

# 157
Беболинчо, ще кажа как е...
Кога пък ти се появиха стрии?!

Докато бяхме бременни някакси - лесно. Поне при мен. С всичката работа, дето я имах + дипломирането си мислех, че ехее, само да родя  - и отпуска. Обаче тогава ставах по-рано, за да си се наплескам с всичките кремове (стрии, целулит, бюст, еластичност, абе глезотия) - и сега въобще не мога да смогна да се мажа, че не се и сещам... само се поглеждам от време на време като се чудя какво да облека за разходка, че 1) да мога да я накърмя малката, ако се наложи, 2) да не се пребия по стълбите докато свалям коша на количката и да не се оплескам докато вадя останалата част от багажника, 3) да не се чувствам като няква кифла по улиците... и т.н., и е тогава става страшно Simple Smile). Докато бях бременна бях адски агресивно настроена към всякаква идея за промяна в начина ми на мислене по отношение на мен самата и се подигравах на всички, които ми обясняваха как "в името на бебето" ще се жертват и ще имат стрии, излишни килограми и т.н., пък аз - не! Много се ядосвах и се инатих до последно. Е, не качих чак толкова, не ми станаха нови стрии от бременността, ама сега имам чувството, че не мога да поддържам стандарта Sad. И хем си мисля, че трябва да се взема в ръце...
Абе четох новия брой на "9 месеца" и ме `фана следродилната... все ми се струва, че нещо пропуснах и няма да ес повтори. Сори за дългия пост Simple Smile

# 158
  • София
Момичета, да споделя и аз, че много се тормозех, че ми намалява кърмата, даже вечер я дохранвах с 60 мл адапте. В един момент си казах майната му, ще я кърмя докато има и колкото има и не знам от това, че се успокоих от друго ли от събота не съм я дохранвала (пу пу).
Май си трябва спокойствие за пусто кърмене. Иначе пия чая на Хип, храня се добре (още съм дебела по този повод), пия много течности, много ядки, абе каквото си трябва, само не цедя, че това за мен е голям стрес. Така и не се справих с цеденето, всички край мен много хвалят помпата на Авент, а аз нищо не мога да извадя.

Рокси, много се радвам, че ви е минала жълтеницата и ние бяхме дълго време жълти.  Вземаха и кръв от вената, ужасно е - добре сте направили като сте си тръгнали. Аз още се измъчвам, че подложихме Ема на това изпитание  Cry, както и да е минало.

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 15:21 от munka77

# 159
Силве, кой е този крем?
Ели, не съм го чела, за познати става дума и то на 27 години и двамата...Ти по-добре ли си вече?

# 160
  • София
Indiscipline твоя пост сякаш аз съм го писала, само дето не кърмя на вън и не ми стават старите дрехи  Laughing
Миналата събота бях на фризьор и се почувствах супер, е нямаше време за боядисване, но тази събота ще го направя между кърменията - има светлина в тунела

# 161
Силве, не е следродилна, а е носталгия Simple Smile Вчера в кафето до нас имаше една кандидат-мама, дето до 2 седмици трябва да роди. И така се кефеше на гъзето на бебето, което щръкваше. Направо цял ден след това ме тресеше носталгията по бременността  Heart Eyes

# 162
Марти, Percutafeine се казва, някакъв френски е, не съм го чувала.
Така изглежда:

Като поисках в аптеката някакъв крем и обясних, че кърмя и т.н. аптекарката отиде в склада, помота се и излезе с тоя крем, директно ми го маркира и каза, че това е кремът. Simple Smile

Струва 27 лв.

Рени, де да знам... може и носталгия да е. Ама днес като ги гледах толкова снимки на кореми... А, и Марти и Хриси ги има с нарисуваните кореми, само че но вътрешните страници!

# 163
Затуй- никакво четене на мамешки списания Peace Аз съм си натрупала едни учебници ( не уча обаче Mr. Green) и си ги чета за поддържане на ума. Така че следродилната депресия засега ме заобикаля.

# 164
На мен ми се беше дочела една книжка много, ама не я намирам никъде... и по-добре, де, че и тя е една жизнерадостна... Simple Smile)). Та попрочитам малко поезия от време на време, извадила съм си 2 любими книжки... Ти имаш да учиш още ли?

Аз следродилната си я карах до 5ти месец така, предварително, та мисля, че съм я минала.
Ма много женски хормони отделям сигурно, та съм се скифлила Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт