Хайде ЮЛСКИ мами,сваляйте килограми!

• 11 069
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
автосугестия=самовнушение

# 196
Благодаря, вече ще знам  Hug

# 197
Добро утро мили майчета!Тия дни така и не успях да се включа,а имах доста мнения да споделя по темите които разисквахме тук-вече им изпуснах края,така че друг път.Аз съм в една въртележка,в един вътовъртеж по скоро,по цял ден обслужвам децата,а навън пак с майки и пак за децата се говори-просто пълна мъгла и от цялата работа ми е едно самотно и скучно.Днес ни е първата консултация така,че пак ще се включа да се отчета с мерки.А за малкия съм сигурна,че е синеок,защото очите му са ярко и ясно сини,почти като моето синьо са.Е,чувала съм и невероятни истории как дете се ражда с черни очи,а после му стават сини и обратно.Или как в пубертета на много деца косите им от прави стават къдреви и обратно-ама дали е верно незнам.ВЕСИ,и на мен Елком ми изписваха за дерматит,но като се замисля в листовката пишат,че има какви ли не приложения.ЕЛИ,все исках да ти пиша,че колкото и да ти е проблемна лявата гърда трябва да продължаваш да кърмиш от нея въпреки болката и тя ще привикне-аз така бях с дясната,проблема ми беше със зърното обаче.А ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВЕСИ И МАЛКАТА ИНА-ама верно ти е одрала кожата!   bouquet  И ние ви черпим виртуално-ставаме на месец и по тоя повод мисля днес да похарча малко кинти!  Laughing
Ето малко снимки на мамин Колю-хи хи,не са много качествени щото едните даже си ги правих сама,ама брат ми си дойде и скоро ще ни направи и на нас фотосесия.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3841982

# 198
Добро утро
Искам да ви почерпя че днес моят малък син Сашка има имен ден  party023 cook Coffee
И да честитя на всички останали Александровци и Александри че маи са множко тук да много послушни и най голямата радост на мама и тати

# 199
  • sf
Добро утро!
аз решавам въпроса с горещата вода от термоса така- имам си преварена в друг съд със стайна температура и просто смесвам да стане топла/ особено за яденето в 6 е чудесно, защото иначе ще ореве света от глас.
сега го люшкам в шезлонга, ама все нещо се пъне- тръни май има по дупето  #Crazy
у нас положението е войнствено- мъж ми определено сдава багажа от напрежението. вчера ми викаше да си взема бебето и да си ходя, а каката да му оставя  #Crazy а можело и само аз да си ходя/ викам, де,бе, аз се мъчих да ги раждам тия деца, па сега и доброволно да ти ги оставя- нема начин просто.
айде бегам, че тоя взе да се дере, ше ходим в парка

# 200
Здравейте, момичета,

аз не пиша много, повече чета, но днес не мога да се стърпя да не се похваля  Simple Smile Сутринта сина ми (на два месеца) преживя първото си занятие по плуване за бебета.
Отначало гледаше доста учудено, тип: какво пак са намислили тия, преживя няколко "гмуркания" съвсем геройски и накрая се отпусна, даже заспа във водата. Още спи - като къпан  Grinning - вече час и половина, което си е рекорд по това време на деня.

# 201
Добро утро.
На всички именици честит празник!!!!  Hug
Ками, аз нещо не съм в час напоследък та ти защо си гипсирана???? Пожелавам ти бързо да ти мине!!!!  bouquet

Днес пък мойта мишка с пишка става на 2 месеца. Кога мина това време... newsm78
По случая Макси ви праща усмивка!!! 

# 202
Добро утро на всички! Дано сте имали спокойна и прохладна нощ и да сте поспали!
Сега стягам багажите да ходя да подавам документи при социалните. Дечко ще си има и той заплатка Mr. Green Но първо трябва да изчета отпред какво трябва да им нося, че те ми казаха хората, ама пуста куха глава - що ще помни?!? Поне бележките за доходи запомних и се снабдих с тях.
Целувки на всички. Като се върна ще се включа пак, че вече и аз си имам комп и няма да съм зависима от мъжо ми   Peace
Викат ме за МАНДЖААА

# 203
  • София
Добро утро,да ви е живо и здраво името!
Честити месечинки.Ние вчера бяхме в южния с Искрето направихме една хубава разходка,исках и днес ама сме на консултация от 17ч.
Имам питане,кажете каква чанта за количка,да има повечко отделения и да не е 120лв
Немога и да харесам шезлонг имаме един на Хаук ама не люля хубаво,а в кошчето се прегъват и повръщат.

# 204
Привет и от нас,

Хриси ме е изпреварила за автосугестията Simple Smile
Вики, няма проблеми, ще те подсетя Simple Smile
Мими, мъж ми ще ме води с колата. Ако искаш да се включиш ще минем да ви вземем, но няма да има място в колата за втора количка и ще трябва да се класираш само с кошница или столче за кола.
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ИНА, НИКОЛА И МАКСИ-тата, И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА САШКО. Мамита, пожелавам ви да са най-послушните деца на света.
Яна, страшна усмивка е ударил Ники на едната снимка. И май се кани да те захапе така както се е завъртял  Mr. Green

# 205
  • Sofia
Здравейте, аз да се запиша на бързо и ще излизаме преди да е ревнал моя шушо.
Ника честити ви два месеца и ние днес празнуваме със същия повод.
Гоца щях да пиша за люлката и май забравих. Ами на мен ми върши страхотна работа, Макс през деня спи само на пресекулки по 20тина минути и само люлката ме спасява. Има различни мелодии, щурчета птички и ромон на вода    Mr. Green   играчки които се въртят и огледало над главичката да се оглеждат  Mr. Green и различни скорости за люлеене. А и се люлее в две посоки - напред назад и на ляво и дясно.
Хайде че ревна    ooooh!

# 206
Добър ви ден  Laughing
Честит имен ден на всички Александровци  Hug да слушат, ама в нормални граници /някой все пак трябва да поддържа тонуса на мама  Wink/
Честит 1 месец на Никола и Яна  Hug и 2 месеца на порасналите човечета на МДС и Ника   bouquet
абе така как всички обяснявате колко много приличала Ина на мен ме срам да кажа, че си ми е много хубаво детето   Joy
NaMeLeSz с Рени сме почти комшийки - през няколко блока сме  Peace
Така значи аз утре ще стягам багажа за едноседмичен престой в Кюстендил и на село в балкана. Ей това ще ми е отпуската тази година  newsm53 Но като си представя каква камара трябва да помъкнем само за бамбучката  ooooh! съм направо щастлива, че мъжа успя да ме навие да купим по-голяма кола  Blush /аз като се бях хванала за едно Клио, дето само количката едва ще се събере там  Embarassed/ и ще ви липсвам така да знаете  Mr. Green
Ели днес ще ти пиша на ЛС - не съм забравила, но нещо не можах да се организирам тези дни  Hug
Стефи много добра майка си си, а Етко да видиш как бързо ще се оправи  Hug
Dazzle и аз се замисля много за това плуване на бебетата, сега почвам да чета и да се поинформирам къде, какво, как и колко но може и да ти подосадя с някои и друг въпрос Wink
Хайде, че и ние ще се ядем след малко  Laughing

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 11:58 от Там-там

# 207
Dazzle и аз се замисля много за това плуване на бебетата, сега почвам да чета и да се поинформирам къде, какво, как и колко но може и да ти подосадя с някои и друг въпрос Wink

няма проблем  Hug

# 208
Виртуална почерпка за всички от Сашко:) Tada

# 209
  • Sofia
Александър черпи - кой каквото пие и хапва Simple Smile
На другите празнуващи имен ден - да са живи и здрави и да слушат майките си!
На празнуващите месечници - и те да са живи и здрави и да слушат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт