Нашите " специални" деца с ДЦП.

• 65 378
  • 461
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И при нас спането е болна тема .... ние вкъщи всъщност незнаем вече какво е спане по цяла нощ. Имаме и периоди в които спинка като ангелче, но това са изключения и малки празници за нас. Опитвали сме с какво ли не, но не помагат хапчета, билки, хранения по-рано, къпане с топла водичка, масажчета и гимнастики за умора - НИЩО.
Лошото е че не спи и денем ... правим какви ли не еквилибристики и гушкания с часове и когато мигне само 10-15мин ни идва да я .... ама такава си е и вече сме свикнали. Само дето сега баба е у нас и ни овиква че ние сме виновни, че не я гледаме правилно. Мисля обаче че й се изсяснява вече картинката и й става ясно че проблема си е в детето, а  не в нас родителите й.
Не съм писала тези дни, защото тя беше много болна и й обръщах изключително много време. Бях болничен до петък и от утре пак съм на работа-ако обаче леля доктор каже че има нужда още да си стоя с нея вкъщи - ще стоя.
До утре мили мои!
Спокойна нощ на големи и мънички!!!

# 226
Нанди бързо оздравяване.

# 227
Nandy, моля те изчисти си пощата!

# 228
  • София
Поосвободих местенце Simple Smile
Може да ми пишеш  ajeliya

# 229
Момичета къде сте,как сте.Нищо не пишете- липсвате ми.

# 230
Здравейте от София, бебоче и аз това питам къде сте всички?
Ние днес трябваше да се приберем, но се оказа, че чак утре ще си ходим, а на мен детенце толкова ми липсва, но се радвам, че видях Нанди.  bouquet 
На мен също ми липсвате, драснете по ред. Hug

# 231
 Simple SmileПривет и от мен!Само си включвам компа,а нямам никакво време да чета или да ви пиша.Имам една хубава и една лоша новина.В понеделник бяхме с Анди в София на преглед,направихме ЕЕГ,което за голямо учудване на лекарката беше хубаво,т.е. сме преборили епито.А лошата е,че не даде грам,ама грам надежда за психо-моторното и развитие. CryЕва ли не.........

# 232
Ajelyia не знаех че си в София.Аз съм се делила от момиченцето ми един ден само и щеше да пукна.Разбирам те какво ти е.
Андреа браво за ЕЕГ-то.Това е важно сега не какво казват някакви си доктори.да не мислиш че те знаят,какво следва. Wink

# 233
Бебоче,така е,но винаги след консултация с невролог се чувствам смазана.Оптимизма ме напуска и ми трябва известно време да постигна отново предишното си равновесие.Е,опита го имам, Simple Smileтака,че сега ще ми е по-лесно.

# 234
андреа.а, я се усмихни да видя.
Ти видя ли снимките от скенера на Никита, кажи речи само ликвор, детенце ходи, дано майката не ми се сърди, че го давам за пример, но Никита доказва за пореден път, че в медицината две и две не прави четери.
Длъжни сме да вярваме, че децата ни ще напредват, иначе от къде сили да се борим.
За това, горе главата само този горе знае какво ще става.

# 235
# 236
Това е нещо друго Heart Eyes
щом е хубаво ЕЕГ-то, як фитнес, Wink психолог, логопед и т.н и т.н
И нашето ЕЕГ е супер ама доктора неще да спира радедорма, а от него едни лиги/саливация/, ум да ти зейде.

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 22:57 от ajeliya

# 237
  • София
Здравейте мили мои!
Нямаме Нет вкъщи и не можах още вчера да споделя радостта си от срещата с ajeliya . Хубаво беше, но беше за малко. На нас майките никога не ни стига времето... но се надявам да има нова среща, на която д асподелим повече радости за децата и нас  Hug
ajeliya Благодаря за пеещият заек от името на Мария!
Ако знаеш смао как му се зарадва на пеенето.... той спираше и тя се озърташе да чуе от къде пак ще тръгне... тогава го бутвах с нейната ръчичка и той пак запяваше, а малката грейваше .... ще имаме много хубави моменти със Зайо.
Още веднъж Благодаря   bouquet!
А аз намерих много хубаво детско сериалче в нета - Baby Einshtain и си мисля да го запиша за Сиска. Мисля че ще й хареса да го гледа и ще му се смее от сърце. И музиката е много приятна. Става за всички дечица, които проявяват интерес към филмчета.

Андреа, много се радвам за хубавото ЕЕГ на малката госпожица. както ти е написала Бебоче -радвай се и само ти си преценяваш как е детенцето ти в момента и какво хубаво може да се случи с нея в бъдеще... лекарите я виждат за 10-30мин и си говорят това по учебниците. Действай сега по рехабилитацията и се занимавай повечко с нея. Сега е момента.

Бебоче, а как е Петето? Плувате ли мила? Здравички ли сте? Ти как си, доволна ли си от работата, успяваш ли да си почиваш и д аимаш време и за малката? малееееееееее колко въпроса зададох  Embarassed

Приятен и спокоен ден и целунете слънчицата си от мен  Heart Eyes
Ние ще сме си на Тетевен и няма да пиша 2 дена. До скоро!

# 238
Много се радвам, че малката принцеса Мими е харесала зайчето, Сиси има същия, голяма атракция, аз тръгвам, нямам търпение да видя Сисолинка, довечера ще се включа.
Чао, милички, лек ден.
Нанди , приятна почивка.

# 239
Много съм притеснена, Сисолинка вчера и снощи повръща всичко на фонтан, не съм спала цяла нощ, че и лекарствата си повърна, днес май е по-добре, но е много отпусната и кисела и забелязах едни бели точици по езика и, мисля си, дали може да са гъбички, утре пак ще идва доктор, дано каже какво е... искам един, едничък ден без притеснения.
Извинявайте, че ви се оплаках, гушнете децата си от мен.

Общи условия

Активация на акаунт