Бременни чужбински мами - 14

• 13 799
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Оранжево небето, аз почиствах старателно гениталиите на дъщеря си с клечки за уши, натопени в преварена вода.
Тукашните акушерки ми казаха, 4е този секрет бил защитен и се образувал от моите хормони, по време на бремеността.И понеже малката няма и 3 седмици, се 4удя какво да правя.

# 136
Клара , Честита ви рожба !  bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве , късмет и любов и пожелавам !
На теб леко и бързо  възстановяване !

Небенце , аз с практика от 2 момиченца бих ти дала съвет , да миеш дупето и шушката на дъщеря ти при всяка смяна на памперса .
Мие се от пред на зад , ако обаче е останало нещо допълнително с влажна кърпичка почисти . Няма нужда да бъркаш на вътре .

# 137
Здравейте, мами.
Клара, честита рожба. Много хубаво име сте избрали! Много да ви радва и да е жива и здрава. Кърменето не го мисли, ще си дойде на мястото, колкото по-го мислиш, толкова по-трудно става. А и ако става - става, ако не - не. Не се притеснявай, това е най-важното!

Момичета, как ги слагате тия снимки? Опитвах, ама не успявам. Четох и инструкции и пак не се справям.
Изобщо, да ви се оплача, но съм много изглупяла. Дано е от бремеността, че иначе лоша работа.
Не знам другите как сте, но на мен вече много ми тежи, а още толкова много остава. Днес следобед спах, и като тръгнах да ставам много рязко се извъртях и така ме заболя корема, че 1 минута не можем да помръдна изобщо от болка. Имам чувството, че ще експлоадирам скоро.

Лека вечер на всички, и лека нощ на тези с малки бебета. А и на другите.

Сара

# 138
Леле, това с почистването ми звучи много сложно, ами ако наистина влезе ако и се замърси и се получи някоя инфекция?? newsm78 Sad
Сара, като пускаш съобщение има една иконка точно под бутона за Болд текст пише "вмъкни изображение",натискаш я и ще ти даде знак , точно между тези две скоби слагаш URL-то на линка с картинката, която си избрала да публикуваш Peace, и си готова, дано да съм го обяснила както трябва, че не ме бива за тия работи Mr. Green

Вчера на курсовете в болницата ми казаха, че било нормално в последните дни преди раждането да прокървиме, не бивало да се шашкаме, защото това било от узряването на плацентата, или пък от някакви хормонални войни в нашия организъм newsm78, на някоя от вас случвало ли и се е. Оранжевке, на теб от какво ти казаха, че е кървенето като стигна в болницата?

Пумпал- ти как си? Стискаш ли? Ще видиш колко бързо ще мине времето, последния месец направо лети без да се усетиш, мисли си за положителни неща и говори на бебето да не бърза толкова, не не е сега момента Mr. Green Peace

# 139
...на 6 септември на бял свят се появи малката ми кукла София - 3250 гр и 50 см...

Кларе, честита Ти дългоочаквана и желана дъщеричка!

Да Ти е жива и здрава принцеската- София! Успешно гледане и кърмене и като ти остане временце ще чакаме разказа Ти!

...да ви се оплача, но съм много изглупяла...
Саре, я недей така. Съвсем не си оглупяла, просто мислите са насочени подсъзнателно в съвсем друга посока, а обикновените делнични неща остават на заден план. Всичко ще си дойде на мястото

# 140
Тукашните акушерки ми казаха, 4е този секрет бил защитен и се образувал от моите хормони, по време на бремеността.И понеже малката няма и 3 седмици, се 4удя какво да правя.
Чела съм го това за секрета. Дъщеря ми не е имала такъв, но по същия начин се цапаше, когато ходеше по голяма нужда, затова така я почиствах винаги, когато се налагаше. За мен лично, по-голям проблем /евентуално/ биха създали останали непочистени фекалии там, отколкото, ако при почистване падне този секрет.
Изчакай и говори със специалист, той да ти каже как да процедираш. Simple Smile

# 141
  • Germany
Небенце, Carvum carvi - това са свещичките за колики. Без рецепта се вземат. Саб Симплекса нищо не помага - големия ми син е изпил тонове - и пак си беше 3м със страхотни колики. Опитай с тези свещички, много били ефикасни и абсолютно натурални, може да се дават и по 3 пъти на ден, а също ако ти се видят големи може да се разделят на половинки и така та ги слагаш.

# 142
Дивиана, Даниелка, Дезита, благодаря Ви за сьветите и отговорите Hug
Me_and_baby, шийката на матката ми кьрвеше.Казаха, 4е било нормално

# 143
Оранжево небето, честито бебче!!! Heart Eyes  bouquet Да ти е жива и здрава малката сладурка! Flutter
Извинявам се, че така нахълтвам в темичката ви, но съм пропуснала да честитя на Небенцето Embarassed Embarassed Embarassed
Но пък беше з мен много приятна изненада Heart Eyes

# 144
Здравейте !
Аз от три дни съм с болки в бъбреците и целия корем .
Онзи ден като влязох в тоалетната по малка нужда ми идваше да умра . Такава жестока болка ме преряза през половината тяло в коремната област направо нямам думи .
За капак и болезнени контракции имам от по 7 минути интервал за около половин час на денонощие та не знам .
Днес по късно ще ходя до бърза помощ да ме прегледат , дано не се окаже нещо сериозно .

# 145
Честита кукла на Клара!!! Да е здрава, весела, щастлива!

makaui daniela, звучи ужасно; дано бързо да мине, отивай на лекар...Бъбречните кризи са кошмарни Tired; дано това не са контракции...

Аз се държа; броя се че утре влизам в 9-тия  Simple Smile Започнахме ремонта вкъщи, така че нямам избор, стоя 2 в 1 и (почти) не мрънкам!

Гледаха ме в петък на ехограф; според лекарката бебо е 2.700, с месец оставащ...много ми се видя (а аз съм малка жена), ама няма да си го слагам на сърцето; като знам колко са неточни тези мерки. "Поръчала" съм си бебе 3кг и малко  Joy, ще видим какво ще ми се падне  Simple Smile

# 146
  • NL
                                                 Clara,Честитоbouquet
                            Всичко най-добро за вас и малката София
.

# 147
  • Germany
Мами, колко градуса държите в къщи на бебоците? Най-добре било на хладно - между 18-22 градуса да спят, а за стоене през деня 22-24 градуса, но на мен това ми е студено Rolling Eyes Rolling Eyes Confused И не знам сега да пускам ли парното или някоя печка...какво да правя Confused

# 148
Децита , недей да пускаш нищо !
Ще прегрееш детето и ще се изприщи.
Ако искаш да разбереш дали му е студено на едно дете си поставяш бузата върху нослето на детето .
Ако му е студено нослето значи му е студено .
При мен се оказа фалшива тревога .

# 149
Pollia, мерси за пожеланията Hug.Радвам се, 4е се вклю4ваш Heart Eyes.А младежа ти толкова е пораснал, 4е е станал неразпознаваем Grinning 
Даниелка, стискам палци да не се окаже нещо сериозно и болката да не се повтаря.
dezita, аз знам 18C.В Холандия в каляват много децата(навьн ходят леко обле4ени, бебетата нямат шапки на главите, 4есто са или по 4орапки или без, а за обувки да не говорим).
Аз сьщо имам проблем с Т и предпо4итам да ми е топли4ко.18С ми се струва студено.В кьщи средно е 22-23С и пак ми е хладно, но засега няма да отоплявам.Аз знам 4е трябва кра4ета да са топли4ки, вратлето сьщо се проверява(напр.ако е мн.топло зна4и бебо е прегрял)

Общи условия

Активация на акаунт