СРЕЩА - ГОРЕЩА!Спамо - чат темичка. 03.09 - 09.09`07

• 46 869
  • 3 715
  •   1
Отговори
# 3 255
Абе разбрах, че Анче мамче е идвала, де е тя. Бравос на нея, дано да дойде на следващата среща.

Беше, знаеш кво яко парче е, малееееееее ooooh! Whistling Whistling, ако бех мъж  Mr. Green

# 3 256
Абе разбрах, че Анче мамче е идвала, де е тя. Бравос на нея, дано да дойде на следващата среща.

Беше, заеш кво яко парче е, малееееееее ooooh! Whistling Whistling, ако бех мъж  Mr. Green

Ми не можах по снимките да се ориентирам коя е. newsm78 Лео, Леооооооо, кво щеше да напрайш бе? Mr. Green

# 3 257
Ми не можах по снимките да се ориентирам коя е. newsm78 Лео, Леооооооо, кво щеше да напрайш бе? Mr. Green

С къдрава дълга коса, до Цомба седи  Flutter
Нямаше да и дам да пишка поне два часа  Joy Joy Joy

# 3 258
Нямаше да и дам да пишка поне два часа  Joy Joy Joy

Ъ, е оти?

# 3 259
Тя да смее да не дойде, нал ше й одрежа къдравата грива Whistling
Жива, умряла, идва.Даже ми даде идея, ако искаме да направим срещата на 31-ви, че е Хелуин, и да се маскираме Mr. Green

# 3 260
Жива, умряла, идва.Даже ми даде идея, ако искаме да направим срещата на 31-ви, че е Хелуин, и да се маскираме Mr. Green

Е и маскирани, ако се явим в Градина ,верно ще ни помислят за откачени  Joy Joy Joy

# 3 261
  • София

Tя замина днес на вилата, после у Турция на море, ама нема такъв изрод - много ненормална мацка, изкефи ме на МАХ newsm10 newsm10 newsm10

# 3 262
Аха, водоф я, супер готина. Heart Eyes Видяхте ли кви ора ви водя у темате бре, едно благодаря кажете барем. Първо Шуши, после Пети, ся Анче мамче, А, А?

# 3 263
  • София

Аууууууууууу, ми аз без грим ше дода, от тва по-хелоуин здраве му кажи Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 3 264

Е и маскирани, ако се явим в Гадина ,верно ще ни помислят за откачени  Joy Joy Joy
Е те понеже вече не са ни помислили Joy Joy Joy

# 3 265
  • София
Е и маскирани, ако се явим в Гадина ,верно ще ни помислят за откачени  Joy Joy Joy

Хаха, че малко се маскираме всеки път, най-вече ти Twisted Evil Hug Hug Hug

# 3 266
  • София
Аха, водоф я, супер готина. Heart Eyes Видяхте ли кви ора ви водя у темате бре, едно благодаря кажете барем. Първо Шуши, после Пети, ся Анче мамче, А, А?

lovekiss lovekiss lovekiss

# 3 267

Tя замина днес на вилата, после у Турция на море, ама нема такъв изрод - много ненормална мацка, изкефи ме на МАХ newsm10 newsm10 newsm10

Е па то аз само такива забърсвам из форума. Mr. Green Как беше приказката, краставите магарета отдалеч се надушват.

# 3 268

Аууууууууууу, ми аз без грим ше дода, от тва по-хелоуин здраве му кажи Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И дан си забравиш циците, ама ония снощните, с големите зърна Mr. Green

# 3 269
  • София
И дан си забравиш циците, ама ония снощните, с големите зърна Mr. Green

Ми така ще е, само по тех, без грим и ше мириша натурално Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт