СРЕЩА - ГОРЕЩА!Спамо - чат темичка. 03.09 - 09.09`07

• 46 537
  • 3 715
  •   1
Отговори
# 3 435
Джей Джей, здравей! Mr. Green

# 3 436

Ай стига бе, тия и там ли са слушали чалга, бах мааму, добре, че не идвах.

# 3 437
Продължавам да се подмотвам и да не пускам прахосмукачка. Последното ми оправдание е, че има още 6 мин. до 16 часа  Mr. Green

# 3 438
Продължавам да се подмотвам и да не пускам прахосмукачка. Последното ми оправдание е, че има още 6 мин. до 16 часа  Mr. Green
Е, помотай се до 4,15, че да си похортувяме.... Аз предвидливо си свърших работата за днес и оставих мъжа да гледа детенце.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 3 439
Наизвадила съм всички пуловери и ги освежавам в пералнята. Опасявам се, че няма да ми стигне място на простора  Confused После ще се мятам на метлата и парцала.

Забравих да се похваля. ЦЯЛА СЕДМИЦА сме без дете.

# 3 440
Мойто дете е при баба си, и аз се подмотвам и не отивам да си го взимам- оправдавам се пред себе си, че е напълно възможно все още да спи WinkЩе изчакам до към 17:00ч. и ще отида

# 3 441
Мечо, помня, че щяхте да се местите. Какво стана?

# 3 442
Пък аз тръпна в предстартова, училищна треска. Вълнувам се дотолкова, че започнах да се тревожа да не взема да родя преждевременно от толкоз много емоции. Горкото ми детенце!!!!! въоръжавам се с бинокъла и ще гледам как върви училището. Ха е посмял някой да го закачи, ха съм го вдигнала на мерниск!

# 3 443
Аз па съм с две деца Close

епа Мечо си се премести бе, отдавна.Стана ми почти комшийка, ама до са един път не е казала да излезнем с чаветата некъде Crossing ArmsПрави се на работна Mr. Green

Ауууууууууу, къв е тоя език, Тедориньо ShockedНещо ти е станало през почивката май Wink

# 3 444

питаш ли ме???

ама пък гледаш мъжки задници да се въртят под носа ти, БУКВАЛНО, в изобилие

# 3 445
Пък аз тръпна в предстартова, училищна треска. Вълнувам се дотолкова, че започнах да се тревожа да не взема да родя преждевременно от толкоз много емоции. Горкото ми детенце!!!!! въоръжавам се с бинокъла и ще гледам как върви училището. Ха е посмял някой да го закачи, ха съм го вдигнала на мерниск!
А не се прави па и ти ма.Остави детето да се развива самостоятелно.

# 3 446
  • СОФИЯ

питаш ли ме???

АААА НЕ   Naughty МОГАТ ДА МИ СЕ ВЪРТЯТ И В ЛАТИНО КЛУБ  Hug

# 3 447

Това можеше да го спестиш Joy

Продължавам да ви мразя всичките, дет отидохте и не казахте Close Crossing Arms
Другия път си хващам адаша под ръка и отпрашвам с него smile3534

# 3 448
А не се прави па и ти ма.Остави детето да се развива самостоятелно.
Ма къв мъж ще да стане, ако го оставя на себе си сал!?!?!?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

питаш ли ме???

Де го тоя рог на изобилието???
 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

# 3 449
че и младички при това Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт