! 

/

Ама добре, че татето бързо изкара 
...ходи и вършей из къщи, но предпочита да стига лазейки до дадена цел
навън ходи, но го държа за двете ръце...в повечето случаи бързо му омръзва и прикляква, и иска да сяда...

И аз очаквам с нетърпение снимките!
...засега няма да отказвам вашата резервация
надявам се да се наредят някакси нещата и да има с кого да пътувате 

И Макка, и Вая имат твоята лъчезарна усмивка! 

добре, че предвидливо си копирах това, което бях написала...

Дисковата херния си е много кофти диагноза...
Че колкото повече се помайваш, толкова по-трудно се навиваш след това - ей ме на живия пример А за съня Моника напоследък хич я няма - става към 8, наобяд спи около час и половина - два (от 13 до 15) и следобяд, ако изобщо спи, за около час. Вечер заспива не по-рано от 21.30 - 22
Добре, че поне през нощта спи (с някои малки изключения около избиването на четвъртия й зъб). Така че, радвай се, че спи Влади и хич недей се връзва

Честито на всички празнували през изминалите дни и добре дошли на завърналите се

Ники ми липсваше ужасно - в автобуса пътуваше 5-месечно бебе
, което се пощури от кандилкането, ама поне ми сгряваше сърцето, докато се цедях... 
Честито!
Пожелавам ви още дълги години брачен живот, изпълнен с любов, щастие и разбирателство! Снимките ви са страхотни 

Дари М, щом имаш информация, пиши как е минало
-пожелавам ти да сте винаги така,като на тази снимка 

)за пътуването за общия рожден ден-мнго искам да дойдеш и мисля,че ако направим добра организация от тук-може да стане-може да ви вземем в нашата кола-е,малко ще ви е тясно отзад с НИя ама-с любов и търпение ,ще изтраете-само трябва да се уговорим с някоя от другите мами да тръгнем заедно и да сложите вашият багаж при тях-,че 2 колички и чанти няма да е хич възможно
-може ли ДЕНИ да пуснеш списък-кой е с 1 ,кой с 2 нощувки-аз самата не знам какво съм заявила-а май искам 2 ако повечето са за този вариянт
снимките от Турция или поне тези, които си пуснала са страхотни 

Препоръчани теми