На ясла или у дома ще посрещнат есента АПРИЛските деца

• 8 972
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Николай нещо се мръщи на терлиците, като ги обувам и реввв.
Вени, "нашата" ясла пък не само, че няма да стане, ами и молбите които подадохме нямало да важат. Смятай, че има повече 100 такива и бройката беше запълнена. Според новата простотия трябва да дебнем пак кога ще има човек там. Оплетох се, ама съм бясна.
Сега ще обработвам майка ми, друга надежда нямам.
Майка ми беше на подобен курс още преди да родя, само дето не виждам някой да се занимава с това.
Има огромна афта до предкътника, явно бая се е хапал, аз чак сега видях. То устата му е забранена зона, охранява се Mr. Green

# 136
Красе, това е много интересно дето го пишеш. А само за учителки ли са курсовете?
Абе снощи случайно попаднах на темата за Варненските градини, то наистина голям кошмар  било. Приятелката ми се оплаква миналата седмица че отказват да и вземат малката и тя щеше да ходи да плаши директорката, че ще направи оплакване в общината ли незнам къде си. Чухме се онзи ден, какво е станало незнам, но в крайна сметка са занесли рушвет и сега вече работят по изследванията. Не са никак цъфнали и вързали, ама явно е било единствена опция. Много жалко че из целия град се процедира така, няма ли кой да ги озапти тези директорки? Срамота е, за деца става въпрос все пак.

Възглавница на Лекса скоро и сложих в леглото, но така и не се ползва на този етап.

Юлче, и аз като теб от край време си мечтая някой от нас да имаше такава работа дето се ходи все по хубави места за да кажем 3-5 години. Сега с деца сигурно няма да е никак лесно такова начинание, но все още не съм се отказала ако има възможности.

# 137
  • София
Соня спи с възглавница, откакто стана на годинка, но тази ми се струва тънка и искам да й купя нова. Кажете откъде мога да купя подходяща възглавница. Драганов е казал на 2 познати майки, че възглавницата трябва да е толкова дебела, колото пръста е разстоянието м/у раменцето и вратлето.

Отивам да дремна, че нещо съм много крива днес, защото не съм си доспала. Снощи бях на моминско парти, че в събота сме на сватба на една приятелка.

# 138
Здравейте момичета,и от мен за днес да се разпиша и аз.
На моите момчета отдавна им слагам възглавници но тънки и малки като за техните главички,друг е въпросът дали спят върху тях през нощта или следобед.Те моите много се въртят затова сега преди да сме извадили чувалите ставам по цяла нощ да ги завивам,и те кой гушнал възглавницата,кой по очи върху нея,кой под нея и така във всякакви пози ги намирам.

Да ви питам,вашите деца лесно ли свикнаха с домашните пънтовки,че аз вече трябва да им купя да не им е студено на краченцата.Четох че купувате и за разни марки за това питам,може би вече сте ги вкарали в употреба? smile3539

И друг въпрос имам-обувате ли им вече чурапогащтници ,какви купувате,от кои сте доволни,от какъв матерял?Или пък може би вече не им слагате? Thinking Rolling Eyes

# 139
Здравейте!
Бубка, добре завърнала се в САЩ и във форума!  Laughing
По твоя въпрос, мисля, че ако бях на твое място не бих се върнала, но ти си знаеш положението и възможностите, а и както казваш,с пари навсякъде можеш да живееш добре, а и сигурно вече ти е втръснало да си далеч от близки.
Аз без проблеми бих емигрирала в САЩ / мислим за Орландо, мъжът ми е бил там, има роднини там и приятели/, но децата са малки, а и не можем да оставим свекърва ми сама тук, но след време ще опитаме, най-вече заради децата.

Фил, много ти се струпа вече, дано скоро мине този период.  Hug

Джинджър, още не им обувам чорапогащници, защото е топло при нас, а и моите момчета не обичат да са навлечени. Топлинки имат, но и за тях им е топло.

Аз с моето нетърпение не успях да ги науча да спят в спални чувалчета, но сега съм им купила големи шалтета и не се отгъват. Има възглавница в леглото, но му е по-удобно да не спи на нея.

Днес направих удар - купих им есенни обувки на "Капчица" по 19 лв. единия чифт, зареждат ги за първи път в магазина и още не са им надули цената, защото не знаят дали ще са търсени.

Красе, още отначало знаех, че няма да ви стане яслата /просто имам опит с ремонтите/, но не исках да те отчайвам.

Ренка, аз вече претръпнах към разхвърляната си къща и не си хабя нервите напразно. Има толкова по-страшни, несправедливи и ужасни неща в този живот, че хич не си струва да се ядосвам, че и на децата да си го изкарвам. Както казва мъжът ми, след време, като пораснат, ще ми липсват крясъците, разхвърляните играчки и всичко, свързано с детството им.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 14:57 от Леси

# 140
Привет!
Възглавничка още не ползваме, може би защото аз самата не ползвам и не ми е удобно и съм решила за по-натам да оставя купуването и. Blush
Джинджър, по въпросчетата ти:
Пантофкисъм купувала на К и К, но този път за яслата взех гуменки, защото там ще е мн. топло и не искам да му се запотяват крачетата.За марката не мога да се сетя сега Blush ooooh!.
Чорапогащници все още не ползвам за детето, защото е топло, но мин.година ползвах на Сали и съм доволна Peace.Тази година по-вероятно да не му обувам през седмицата, защото яслата е мн.близо до вкъщи и само облечи-съблечи няма смисъл.Но събота и неделя като митлосваме улиците ще е опакован.

Юлчееееее, писах ти на ЛС Peace
Янче, още палцестискаме Hug.кога ще са готови резултатите?

# 141
  • София
Краси, много неприятно! добре, защо майка ти не продължи започнатото?

Аз също се чудя за пантофи - сега ходи с буйки КК, но те са 20-21 и незнам как му стават още? Разтегателни ли са, що ли?
Иначе му взех едни топлички пантофи като бяхме в Етъра, но той си ги събува - незнам защо?! Shocked Като беше пак студено ги извадих да му е топло, но... не би? И сега се чудя да купувам ли други? А и обувки не съм му взела - само с едни маратонки сме и незнам дали ще е достатъчно!

Чорапогашник още не носи, а мин. година ползвах и аз на Сали и едни от Лора останали и запазени!

# 142
Плацестискането ви даде резултати  bouquet
Отивам днес да ми правят биопсия и се оказа, че са объркали второто цито и че ми е в норма Simple Smile Разходих се до другия край на София, но важното е че всичко свърши добре.
Сега съм си в къщи и отивам да се гушна до бибанче Laughing

Бубка, добре си ни дошла. Много да се забавляваш и после заредена да си посрещнеш Дани.

Храненето - когато иска го практикува сама. Цапа, но аз не обръщам внимание, така или иначе заради кучето се чисти всекидневно и пак си е кочина.

Чорапогащници обувам засега само с рокля. До работата ми има един склад за дрехи на някаква скандинавска фирма и съм се заредила от там с готини чорапогащници с гумички отдолу. Но пак ще и обувам и пантофи.

Симона още спи при нас, така че я завивам с нашата олекотена завивка. Така съм сигурна дали и е топло или студено, но е време вече да си ходи в леглото. Възглавница още не ползва.

Леси, добър удар Laughing
ФИл Hug И до вас бързо да стига добрата ни енергия.

Юлче, ами то твоята идея за емиграция е съвсем изпълнима с работата на Младен. Част от колегите ми точно така си живеят. Пък на мен като ми споменат за комадировка и сърцето ми се свива.

# 143
Янчееееееее, много се радвам мила newsm44 newsm44 newsm44!Виж нашата положителна енергия как помогна Peace.
Фил, как е Преси днес?А ти?
Бубс, добре завърнала се  bouquet.

# 144
                                  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Янчеее, ей това се казва добре новина - идея си нямаш колко се зарадвах!!!

Дано има още добри новини от болничките!

# 145

Видях, ама се подмотквам още  Mr. Green

Плацестискането ви даде резултати  bouquet
Отивам днес да ми правят биопсия и се оказа, че са объркали второто цито и че ми е в норма Simple Smile Разходих се до другия край на София, но важното е че всичко свърши добре.

Страхотно е това! Много се радвам, че си добре!

Юлче, ами то твоята идея за емиграция е съвсем изпълнима с работата на Младен. Част от колегите ми точно така си живеят. Пък на мен като ми споменат за комадировка и сърцето ми се свива.

Аз съм винаги готова, багажа го стягам за половин час. За където и да е, само възможност да се отвори  Laughing  Май всъщност съм по-голям фен на самото пътуване, отколкото да живея на дадено място.

Още не съм обувала чорапогащник, пантофи не носи - само термочорапи и тук-там терлици.

Иво сега е нещо крив, яде му се, но като не ще да си извади бибата от устата - си седи гладен.

# 146
  • София
Янче, страхотно!!!  Peace
Дано и другите болнички да се появят с добри новини!

Това със супата е уникално. Сам ли се сети?
Ми то някак съвсем естествено се получи - след като се научи да пие от чаша, почна да надига чинии, паници, кофичките в пясъчника  ooooh! и когато най-сетне се престраших да му оставя купичката и той ни го демонстрира.

Чорапогащници още не съм обувала, топло ми се струва, но имаме 2-3 от мин. година, които би трябвало да му стават.
За вкъщи не съм му взела пантофи, а едни гуменки от тънък плат с по-дебелшка подметка, з-то нямаме килими, но пък иначе е сравнително топло през зимата.

Днес купих на малкия комплект зимно яке с гащеризонче само за 28 лв. Много изгодно ми се видя, аз бях предвидила поне 2 пъти повече пари.

# 147
Ренка, Леси, много изгодни покупки сте направили #Crazy.
Ренка, казвай бъъъъълзичко откъде за да плагиатстваме Mr. Green.

Видях, ама се подмотквам още  Mr. Green

Peace

# 148
  • София
Янче, много се радвам за теб!

# 149
  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Янче, сууууууууууууууууупер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бубс, welcome back  Laughing Да си починеш хубавко сега   bouquet И честита годишнина със закъснение, много да с еобичкате  Heart Eyes

Рина, това Сачи е много сладко, ама едни асоциации за ядене в мен нещо изникват  Laughing

юлче, коя ваксина сложихте  newsm78 аз още не съм си завела детет за тази с шарките - но другата седмица и това смятам да направя  Peace

Мисче, така кажи, че искаш ясла или градина да правиш, по-добре н атеб да направим дарение, отколкото на някоя държавна градина  Crazy и ще ни приемеш нали Heart Eyes Mr. Green Каква ти е точно особенността на работата, любопитно ми е  Embarassed А за Варна - да, хубав град е, море и морска градина, но иначе...в последно време се отвращавам от хората тук, ми то...какво да ви кажа...едно голямо село, даже си мисля, че хората по селата са далеч по-възпитани и по-културни. За хаоса с колите и  паркирането няма да говорим...бе лоша работа  Close

възглавница - има детска, малка от едногодишен, но много малко се задържа върху нея, нали обикаля цялото легло ooooh!
чорапогащник не съм обувала и няма да обувам, на момче - още миналата година бях споделила ми е много ...  Sick
пантофки - той днес си събу насред улицата с цяетята обучките, а какво ли остава за пантофки вкъщи, ще кара бос или колкото изтърпи с чорапи..в тая връзка Юлче, как се справяте и с вашия босоножко  Laughing

Леска, и аз мисля като теб - заради децата си заслужава човек да се махне оттук, но в момента имам разкошна работа, която много обичам, малко съм егоист нали  Rolling Eyes А за Капчица - честито   bouquet

Ренка, Валката е генийче  Hug да си носи със здраве новите дрешки  Hug

Моето зверче заспа преди малко обедния си сън Tired довечера пак ни чака дива игра до 12 поне

Общи условия

Активация на акаунт