Родители във Великобритания, 10-та тема

• 20 276
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ей момичета, много ви благодаря за съдействието  Hug

Алиса, Blackheat ми е на едно от първите места в списъка smile3521
Страницата на BBC ли имаш предвид: www.bbc.co.uk ?
После пиша в търсачката education??? или ...
Можеш ли да ми дадеш някакъв линк, pleeease?

Alisa, Diorella  Kissing Heart

П.П. Заради вашите торти изядох цял шоколад  Blush
Е на това му се вика да ти потекат лигите...

Айде доскоро.

# 136
 Алиса ,  мерси за сладкарниците,определено ще имам нужда от тях за по така случаи. PeaceВсе пак друго си е като треснеш на масата едно красиво произведение  .
 а аз нали съм си добре с гърлото...баклави и торти изобщо не ми се доядоха Outta Joint добре 4е не живея близо до някой турска сладкарница ,4е щеше да бъде издевателство над психиката ми...

Диорела,ще 4акаме снимка наистина.

# 137
Игнис, да, ето тука

http://news.bbc.co.uk/1/hi/education/default.stm

в дясно на страницата е LATEST ENGLISH SCHOOL TABLES.
Можеш да търсиш по код на местоживеене, или по име на училището. Разделено е на начални и secondary schools.

# 138
Честит рожден Ден на малакта принцеса на Диорелла (на патерица).  Tada
 Да ти е жива и здрава, много умна и послушна. Желая и щастливо детство![/
b]

# 139
  • Bristol
IGNIS, аз харесвам много този сайт, UpMyStreet, бях го споменала и по-горе. Има информация за училищата, подобна на тази в сайта на ББС, но допълнително има данни и за частните училища, криминална статистика за района, транспорт, магазини, спортни центрове, цени на къщите, последни продажби на недвижими имоти в района и какво ли още не! Само трябва да вкараш пощенски код от желания район и да натиснеш GO  Mr. Green

# 140
  • София
 smile3525
Alisa, Мери, thanks!!!

# 141
  • София /Абсурдистан
  bouquet

# 142
м_е_р_и, и аз ти благодаря за този саит Peace. Страшно много ми е полезен и удобен. smile3525

# 143
IGNIS, ако пък не ти хареса нашия квартал наоколо има няколко много хубави - Mottingham, Eltham, Orpington, Chislehurst ... аз избрах Bromley от гледна точка и на хубавия сравнително голям местен център с много място без движение на превозни средства - можеш да срещнеш много майки с малки деца и колички.
във всяка ариа има добри и по-малко добри части ... при нас има както евтини, така и много скъпи и красиви къщи на богати хора. най - добре е, ако имате възможност с кола да пообиколите и да разгледате - ние така направихме. имаше райони, които ни бяха препоръчани от познати, които на нас по една или друга причина не ни харесаха на място. след като си харесахме мястото намерихме местни агенции и се абонирахме да ни пращат оферти и така. много ни помогна и местният вестник където специално за района имаше оферти на различни агенции.
относно училищата - от тук можеш да си поръчаш принтирани репорти по пощата за училищата в близост до пощенския код:

http://www.dcsf.gov.uk/performancetables/paperapplications.shtml

# 144
  • Bristol
Радвам се, че сайта ви е харесал и съм сигурна, че ще ви е от полза  Peace
Току що гледах в сайта на ББС една класация на училищата по райони, How different areas performed. За моя изненада South Gloucestershire не се представя зле, но дишаме прахта на Gloucestershire, където е Ани Wink А едно време живеехме и Жорко учеше в училище в Solihull, те са на 4-то място!!! Викам на мъж ми, да се връщаме там Mr. Green
Май откачам вече с тези училища  Crazy Но мисля ще ми простите и разберете, ако ви кажа, че до сега съм посетила 8 secondary schools  #Crazy Избирането на училище излезе, че не е по-лесно от избирането на къща  Laughing Снощи беше последният ни open evening. Важното е, че цялото семейство стигнахме до консенсус. Сега чакаме да минат няколко дни, за да успокоим страстите и информацията да отлежи малко. Силно се надявам, статистическите данни и вътрешното ни чувство да не са ни подвели, както и да имаме късмет  Whistling

# 145
Мери,търся и аз нашият район в списъка, не мога да го намеря и се чудя,че уж има добри училища ,а ни няма! Пък ние сме били 1ви!  Laughing

# 146
Мери, за другата година ли ще подавате докИменти?
Пак на близост до училището ли е принципът на прием?
Не е ли останало някое грамар училище незатворено към вашия край?
Да, 8 посетени училища си е постижение.

# 147
  • постоянно
като ви чета   направо ми идва да започна да гледам отсега за училище Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

# 148
като ви чета   направо ми идва да започна да гледам отсега за училище Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

а на мен направо ми се отщява Wink....абе не е зле до тогава да сме спе4елили от лотарията..

# 149
  • София
Момичета, купих си билет за Лондон, заминавам на 23 Ноември, така че ме чака голямото лутане...
Оставям малката на баба й, ще обикалям кварталите и градините Simple Smile

Някой да иска нещо от BG? smile3503  Една тортичка???

Мери, тоя сайт дето си го пуснала е супер, сигурно добре сте се ориентирали.

Macoball, вие сте в тузарския квартал, а? smile3521

Stardust, ok. Ще гледам да разгледам Бромли, Гринуич и околностите..., незнам как ще се справя, че съм само за 6 дни.
Поне ще зарадвам таткото  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт