Индия - земя на боговете - 4

• 31 787
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
И както катето така и аз първо чета какво сте писали, после се изказвам, немога аз така неподготвена, речта трябва да подготвя, яката да пооправя и така почвам! bowuu bowuu bowuu

# 136
  • София
Защо така някой има ли идея защо толкова много вода пият Индийците и то масово!

Предполагам е навик, т.к. през топлите месеци в Индия трябва да се наливаш с вода, дори и да не усещаш жажда, иначе неусетно можеш да се обезводниш (личен опит).

# 137
Добро утро  Hug.
Мила съм, но като се регистрирах бях на две водки и си сбърках името Drunk
Хе-хе, това беше много готино .
А за водата много добре си правят, че пият повече. Колежката ми /с чая  Mr. Green/ ме научи и мен да пия много вода. Всеки път като отиваше да си взима вода, ми донасяше и на мен една бутилка и така до края на деня си правих повече от 2 литра само в офиса. Много съм й благодарна за това.

# 138
Здравейте !

Тези евнуси в Индия са много интересни. Бях чела много за тях. Включително това, че проклятията им са лоши.
В Йемен също много се консумира чай с мляко. На мен много ми харесва, защото слагат и специфични подправки.
Лила, аз познавом една българка женена също за индиец. Имат момиченце - Рокмани. В последно време той се занимава с готварство в индийски ресторанти, иначе е инженер.

Аз пък относно миризмите да си кажа, че по-смрадливи хора от българите не съм срещала. Съжалявам, но това е положението. В обществения транспорт ме се е налагало нееднократно да слизам, защото не мога да издържа вонята на пот и мръсотия. Предпочитам къри . Rolling Eyes

Кате, вие стачкувате ли ?

Лек ден от мен!   bouquet

# 139
Добро утро, само се разписвам, че имам талонче с номер за къната и трябва да си пазя реда. Много е интересно, но целият Бахрейн е решил да си прави заради Еid. Twisted Evil После ще разправям.

Снежи, разкажи нещо повече  за евнусите, на мен също ми е много интересно. Grinning

# 140
Ура Ура Ура вече съм си в Ямбол
Привет на цялата компания Heart Eyes Hug
Вече съм на линия  напращяла от знания и изучена.Като оставим лошата организация по обучението,разходката до София беше много приятна.Успях да се видя  с Анито за кратко,но си побъбрихме на воля.Жалко,че времето ни притискаше,но следващия път ще е за по дълго. Hug
Сега отивам да ви чета да видя какви сте ги нищели

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 11:32 от gorjiana

# 141
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Охоооо, Галенце, добре завърнала си се... ама какви са тези срещи тайни, а??? Hug да не ни оплюхте до девето коляно ... шегувам се??!!
Ани надявам се да се включиш и ти с инфо, пък може и снимки... аз ще ви направя албумче Mr. Green

Снеж, цялото училище стачкува, но аз не - стачкувах само един ден, защото не мога да си позволя ЛУКСа да лиша семейния бюджет от моята заплата!!!! но да не ви отегчавам..... а по въпроса за миризливите българи как искам да кажа нещо, но не мога Sick

# 142
Привет!

Много ми беше приятно да се видим с Галето in real  Grinning Виждането не беше планирано предварително и се осъществи благодарение на приятно стечение на обстоятелствата  Wink Времето беше кът, но следващия път повече  Peace Снимки за албумче няма, поради липсата на помощна техника  Twisted Evil

Момичета виноват съм   Embarassed изоставам с материала, но ще влеза в релси следващите дни и ще изчета внимателно вичко което сте писали. Много ми стана интересно за индийските травестити, за пръв път виждам как изглеждат и научавам как се казват.

Ели, радвам се че нещата с нета се нормализират и не губим приятната ти компания във вечерните часове, поради технически причини.

# 143
Ура Ура Ура вече съм си в Ямбол
Ура Ура Ура, вече си на линия . Галенце, много ни липстваше тези дни, но добре, че си си изкарала готино. Много се радвам, че сте се видяли с Ани /и аз искаааам  Cry/. Ани, поне Галето ме е отсрамила  Mr. Green аз като нямах възможност.
Ноичка, какво стана??? Не те ли къносаха вече  newsm78??? Драсни някой ред, че ще пускаме ЦРУ след теб  Mr. Green??? Кога пътувате довечера???
 Hug

# 144
Днес да няма някакъв празник, че всички сте се покрили  Confused?? Само аз ли не съм чула  newsm78???
Довечера ще се разбере кога ще е нашия Аид. За разлика от всички тук аз искам да е в събота, а не утре  Blush, но луната ще покаже  Mr. Green.

# 145
  • София
Добър ден най-накрая и от мен   bouquet
Добре завърнала се на Галя  Hug

Който изостава с материала, бързо да наваксва, щото на края на темата ще препитваме кой какво е научил newsm53

Това по-горе се нарича gemstone painting, рисунка направена от стрити на прах полускъпоценни камъни. Типично е за Раджастан (може би и за други части на Индия). На живо изглежда много ефектно.

# 146

Ноичка, какво стана??? Не те ли къносаха вече  newsm78??? Драсни някой ред, че ще пускаме ЦРУ след теб  Mr. Green??? Кога пътувате довечера???
 Hug

Полетът е след два часа, а ние сега се прибираме и не сме оправили багажа,  Джон даже не се е върнал още от работа. Twisted Evil Къната....много хубаво я изрисуваха, това е най-добрият салон в Бахрейн, но сега като изсъхна е оранжева на дланите, а отгоре е по-бледа. Има и черна, но е химикали и понякога дава алергични реакции. Иначе дават едни сушилки, за да изсъхне по-бързо, това не е проблем. Но втори път не бих си направила. По снимките ги дават явно прясно нарисувани докато не е паднала къната, ако можеше така да останат нямаше да е зле. На крака имам една красива пеперуда, а по ръцете имам отстрани на дланите, не е лошо, както казват англичаните. Не съм минала още ОТК проверка, обаче. Mr. GreenМалките вдигнаха целия салон на ура. Дилън получил медал за отличен успех по арабски, а аз благодарности от учителката, че добре съм ми организирала подготовката. Целувки на всички, ще пиша от хотела. Heart Eyes

# 147
Здравяейте и от мен!
ох цял ден пак сме по задачки по градинки, тук там и крака не ми останаха!
Днес и катастрофа видях и настръхнах!Тук карат като луди!
Верно по арабско са със собствен правилник, но тук си мислят че баща им е взел пътищата на концесия!
ох малко се и разтоварих, малко да оборудвам мама, а другата седмица и ремонт почваме и тогава не знам какви ще ги къдря със Сами, по цял ден навън не става!
Ноя искаме снимкииииииииииииииииииии, може само на ръцете и паролата за албума да не забравиш!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 148
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Бройте ме и мен тази вечер за присъстваща!!! Mr. Green
Ама моля ви се някой да начеши любопитството ми и да ми каже как така
...Виждането не беше планирано предварително и се осъществи благодарение на приятно стечение на обстоятелствата  Wink Времето беше кът, но следващия път повече  Peace Снимки за албумче няма, поради липсата на помощна техника  Twisted Evil

А това за снимките.. съм го чувала и друг път!!! Twisted Evil

# 149
Е Катюшка нали знаеш как е на първа среща...разменихме си телефоните и готово. bowuu
А снимки няма,защото ни липсваше фотографа.
Този път не стига че нямах зарядно и кабел,но и фотоапарата си бях оставила у дома. Mr. Green Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт