Слънчо есенен плахо напича, АПРИЛче топли дрехи не иска да облича

• 14 490
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Аги, защо не си изтеглиш от торентите БейбиАйнщайн? Днес точно това търсих и понамерих. От БГ сайтовете има само в Датата.
Моите идеи засега са: конструктор, индианска палатка, дъска с магнити и за рисуване. Ние ще купим нещо другото да си разпределят бабите Simple Smile

# 256
Добро утро  Hug
Дъска за рисуване взех и аз от тия магнитните и много я харесва, а и не драска по стените  Wink
Аги, много готин двор имате, направо ти завидях  Flutter
Нуни, как сте бе, мила  Grinning
Аги, имам Бейби Айнщайн, ако искаш дати го пратя по кюто?
Харесах в един детски кът едно като бюро и инструменти за работа, на ще видя колко пари е, имаше и столче.

# 257
Всички имате много поздрави от Леската Grinning
Нямат нет и за това не е влизала скоро.

# 258
Аги , много ми хареса, въпреки че ми се искаше повече снимки да беше пуснала, но мернах камината  Peace

Ема снощи игра от 12 до 2 часа, то и аз де, нямах избор  ooooh!

Искам да се разходим, но в тоя дъжд май няма да ни огрее, как ще я караме цял ден вътре?!

# 259
  • Русе
Юлче, страхотно возило! Идеално.......за вас четиримата! Laughing  bouquet
Вчера докато го гледах в нета, Диди се залепи да го сочи и да повтаря "кааа....кааа....кааа". После зацепих, че казва "car"  Shocked - трябва да го е научила от Бейби Айнщайн ("On the go" и беше любимото).

Аги, става много хубаво! Peace

Магнитни дъски и аз гледах вчера - освен за драскане, с магнитни букви и цифри. Вече могат да учат букви (Преслав на 1,6г знаеше 10 букви Thinking, ама от тогаз не е мръднал в знанията, та по-скоро ще е за него  Twisted Evil).
Работилниците много ги харесвам - миналата година се целех в една, ама докато се наканя закриха магазина  #Cussing out, а беше супер изгодна (55лв.). Кухни и домакински уреди имаше много хубави на Метро миналата година. Thinking, обаче дзверовете сигурно ще се избият ако вземем нещо такова - вижда ми се по-подходящо за Преслав в момента. newsm78
Красе, ако вземеш палатка, вземи нещо по-стабилно, че като ти знам халата  hahaha, ще и види сметката за нула време. Нашата е вече потрошена..., а си мечтаех как ще си играят двамцата вътре, като порастне Диди
 Confused

# 260
Да, ние искахме огромна кола, за две хлапета и купища багаж  Mr. Green
Като гледам всички априлчета тази коледа ще получат еднакив подаръци  Joy И аз съм харесала идеята за магнитна дъска, също от линковете на Татянка - кукла, която може да се съблича и облича. Нали е любител на куклите.

# 261
Ееее. Юлче честито, със здраве да си я ползвате и много пътешествия да направите.

Аги , много хубава къща, страхотен двор, а Черно-белите тапети са трепач.

Танче, после ще прегледам предложенията  bouquet Точно тефал-а бях харесала, но 50Еуро, май започвам да се замислям, ако ще се чупи бързо, пък и ако не и е интересен

Мацки, да ви похваля театъра. Ако някой си чувства детето готово за такова мероприятие, ходете няма да съжалявате. Гледахме Мечо Пух в Ариел. Помещението е доста старичко, но пък постановката е страхотна и какичките много добри. Симона се смя , пляска, вълнува. Но тя беше и много теоретично подкована за Мечо, Прасчо и т.н. За следвашата псотановка, пак така ще процедираме, първо четене на книжката, после театър.

# 262
Яна, а къде се намира това и от колко има представления?

# 263
Наде, ето сайта:
http://www.arieltheatre.com/index.php?20002.
Ние ходихме в Лагера

# 264
Че това било супер близо до нас newsm78, а аз никога не съм го виждала Sad
Янче, свиркай другия път като ходите, може заедно да отидем Wink

# 265
  • София
Здравейте!

За кукления таетър наскоро попаднах в една тема из форума и разбрах, че е добра идея. Иначе си мислех, че нашите са още малки.

Янче, Соня в момента чете само списанието" мечо пух", но не разбира от героите/мечо го знае де/, а обръща внимание на всичко друго-калинката, пчелите, баткото, тортата, чашките, чинийките, топки и др. подробности  Mr. Green

Соня също пише на магнитна дъска, но иска и с химикалки. Засега и давам смао молив, за да пазя мебелите. Снощи като си я взех от наште на блузата й имаше 4 цвята маркери. Сега се чудя с какво да ги изпера.

Юлче, честита ви кола.

# 266
Ау, Аги, тапетите в хола са страхотни, браво zа иzбора  Peace 

Ян4е, и аz съм се zамислила много върху тия кухни, да му се невиди. Дали да вzема по скъпата с надеждата, 4е Ще е по ка4ествена? Или Ще е съЩия боклук и Ще ме е яд zа стоте ??  newsm78  Таzи Мини Тефал беШе жълта, каzвам го zаЩото има раzли4ни модели.

Моята калпаzанка бие рекорди zа ноЩен сън  Laughing  СноЩи спа 13 4аса непробудно  Mr. Green  (фук фук)

Моми4ета, днес говорих с баЩа ми, съгласен е zа парите  Grinning

Ето и поредния сайт, www.kinderbutt.de с доставка до БГ среЩу 20?.
Малко предложения от там, слагам ви номера на артикула и вие можете да го въвеждате на на4алната страница в полето Schnellsuche в ляво  Peace
52887786
52886313 дървена къЩа, от една страна е куклен театър, от друга магаzин, от третата поЩа
52881831
52883029
52883070 zа моми4ета кухни, zа мом4ета това  Wink
52882081
52882139
52884522 и 52884921
52882317 zа двора на Аги  Mr. Green
и специално zа Дан4ето  Mr. Green  52880075

Каква е таzи магнитна дъска zа рисуване?   неЩо такова ли?

# 267
Снощи като си я взех от наште на блузата й имаше 4 цвята маркери. Сега се чудя с какво да ги изпера.

Вениш, супер е  Peace

# 268
Наде, честито и от мен!   bouquet
Юле, честито возило!   bouquet
Честит 1ви сняг, софиянки!! Mr. Green

Деска, как е Кало?  Hug
Жени, аватарът ти е як отвсякъде  Mr. Green
Ренка, дай снимки с тия прически на Валката  Laughing
Рени79, накисваш с Персил, от Вениша една гъбичка ми се разпадна, не съм рискувала върху дрехи  Confused Rolling Eyes

Малко по старите темчики:
рязането на нокти - по време на 2-3 рекламни паузи и сме готови  Peace
отоплението - пускаме клиамтика - държим около 23-24 градуса
храната от хладилника - мляко или млечен десерт нещо - не затоплям  Naughty а и през вечер си хапваме двамата с Алекс сладоледче  Peace готови сме направо за хАмериката  Laughing сокове не давам, водата е със стайна темп.
противогрипна - не Naughty против съм  Peace

Упс, събуди се, ставам...

# 269
Специалното за Данчето ми хареса и на мен. А тези, които са aqua doodle - маркерът с вода ли се пълни?

Общи условия

Активация на акаунт