Какво се крие в АПРИЛското коремче - момиченце или момченце?

• 14 269
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • In someone's dreams
Бихте ли казали тел. на д-р Марков.
Благодаря предварително!  bouquet

# 136
Бихте ли казали тел. на д-р Марков.
Благодаря предварително!  bouquet
0899130550

# 137
мами, тези, които имат Т 37-37.3, от какъв източник черпите информация, че е нормално от хормоните? Аз също имам т непрекъснато 37-37.4 и съм доста притеснена от какво е, бях болна, но вече се излекувах, а продължавам да имам Т. Изследванията обаче не показаха нищо обезпокоително. Интересно ми е да науча, че това се получава от хормоните  newsm78

И пак да питам мамите от Варна, защото в предишната тема никой явно не е видял въпроса ми, можете ли да ми изпратите координати на добри специалисти по фетална морфология и евентуално нухална транслуценция, моля ви  Hug благодаря предварително

# 138
навсякуде пи6е 4е е нормална т за бременни,не се притесняваи! Hug

# 139
привет и от мен не стига 4е наван е толкова гадно времето ами и вие за какви нешта спорите , Crossing Arms аз викам да се поразвеселим малко да си говорим за цици.........може да ви се струва рано но мамите които ве4е имат деца знаят какво имам в предвит . когато забременях със Сашко и някаде в 3 месец маика ми ми донесе едно пар4енце хавлиен плат да си търкам гърдите докато се къпя и ваоште каза да ги тероризирам зърната до колкото издържам аз намерих на4ин за терор докато гледах ТВ и си ги вартях насам натам.това го правех заштото са много нежни и когато живот и здраве се роди бебо като захапе зърното и ти се виждат звезди4ки от болка.аз родих в Тина Киркова бях на 5 етаж с оште 5 жени в стаята нито една не го беше правила и повярваите ми само как се превиваха от болка завиждаха ми заштото аз спях докато кърмех Сашето имаше на някои им поте4е крав и трябваше да спрат да кърмят докато не им мине а това сашто не е добре 4е може да се запушат ........абе ваобште женски му работи така 4е спираите с 4ерните мисли и хваштаите по едно зърно пък иследвания която иска и както иска да си прави все пак всяка от нас си има собствено мнение . и както казва Наталия Симеонова :АЗ ВИ ОБИ4АМ ОБИ4АЙТЕ СЕ И ВИЕ :  bouquet

# 140
  • Варна
И пак да питам мамите от Варна, защото в предишната тема никой явно не е видял въпроса ми, можете ли да ми изпратите координати на добри специалисти по фетална морфология и евентуално нухална транслуценция, моля ви  Hug благодаря предварително

Извинявай, не съм видяла предишния ти пост. Във Варна най-известни специалисти за ФМ са доц.Балев и д-р М.Давидков.
Аз лично ходя при доц. Балев. Преглежда в болница "Темелков", която се намира на ул.Ал.Константинов 5 (до Зимно кино "Тракия"). Телефонът на регистратурата е: 600126, 600127. Часове се дават в петък за следващата седмица. Трябва да се отиде лично рабо сутринта, защото часовете свършват много бързо. Преглежда в понеделник и сряда от 15 до 19 часа.  Прегледа струва 25лв

Д-р Марио Давидков преглежда в МЦ Младост. Телефон за връзка 0888376382 (взех го от Здравния справочник).

# 141
  • Пловдив
Аз писах, че ФМ ще направя при своя лекар - добър диогностик е и има хубава апаратура!  Peace
cenitelkata, това с търкането и подготовката на гърдите с търкане, дърпане и т.н. и доста се отрича, защото може да причини контракции. Разбира се обаче, всичко е въпрос на личен избор!  Hug

# 142
аз не искам да си налагам мнението, важното е 4е на мен ми помогна и сега го правя когато се къпя . а наи ве4е исках да поразведря малко обстановката  Cry Tired Tired

# 143
Приятен уикенд Grinning

# 144
Момичета, колко струва прегледа на триизмерен ехограф?

# 145
  • Русе
Здравейте мамчета  Hug !!!                                                                                                                                                                 
Да ви кажа какво установих снощи-май вече имам коластра  newsm78   Embarassed .След къпане се мажа с обикновенно кремче и си правя лек масаж с него на гърдите.И снощи докато го правех усетх нещо мокро.Първоначално помислих,че не съм се подсушила добре и го направих пак,но се повтори същото.Тогава се стиснах еднократно за да се уверя,че не се лъжа и видях как излиза мътна течност от едната ми гърда  Embarassed .Как мислите дали е коластра и нормално ли е да се появи толкова рано???

# 146
Здравейте мамчета  Hug !!!                                                                                                                                                                 
Да ви кажа какво установих снощи-май вече имам коластра  newsm78   Embarassed .След къпане се мажа с обикновенно кремче и си правя лек масаж с него на гърдите.И снощи докато го правех усетх нещо мокро.Първоначално помислих,че не съм се подсушила добре и го направих пак,но се повтори същото.Тогава се стиснах еднократно за да се уверя,че не се лъжа и видях как излиза мътна течност от едната ми гърда  Embarassed .Как мислите дали е коластра и нормално ли е да се появи толкова рано???
разбирасе 4е е нормално нали си бременна просто при вси4ки е разли4но някои нямат до края други като теб имат от рано и на мен първия път ми тръгна много рано сега оште нямам

# 147
  • Пловдив
Момичета, колко струва прегледа на триизмерен ехограф?
Пепи, моят Док и за 3 и 4 Д си ми взема, като нормалния преглед, а винаги ме гледа на тях. Ако не си му пациент обаче не знам... newsm78

# 148
Циците не си ги пипам изобщо  newsm78
С Калоян започнах в 7ми месец да се мажа с един крем на Чико. Не се появиха стрии, не увиснаха и не ме болеше кой знае колко  Wink
Сега мисля да постъпя по същия начин.
Дърпане, търкане и такива неща ми се струват много болезнени  Rolling Eyes

# 149
А пък аз искам да ви питам как сте с кожата на лицето? На мен ми излязоха страшно много пъпки и направо незнам какво да правя newsm45

Общи условия

Активация на акаунт