НОЕМВРИЙЧЕТА '2005 No 3

• 14 847
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
дето вика бубуто, аз тъпо и упорито ще напиша какво правим ние, въпреки може да подразня някого, и не се вписвам в общите теми днес. Но нямам какво да кажа по тях Simple Smile
днес дядо има имен ден, а баба - рожден ден и затова сме ги пратили цял ден на разходка с лодка  Mr. Green Деян втора вечер поред вдига 39,8 градуса без каквито и да било други симптоми на разболяване, настинка, зъби и пр. Тъй че програмата си върви. Вчера го качихме на корабче и 6часа се лашкахме по морето - много съм доволна - детето направо се хипнотизира, спа два пъти, беше изкл. сговорчив, изяде цяла риба, а освен това си беше хубаво, красиво и спокойно. Утре стягаме багажа и летим обратно.

майче, ако петра е глупава, деян е два пъти по-глупав, щото и не говори. Какви ти тук цветове, какви пет лева. Дай да ги съберем, може да се заобичат.

# 181
 hahaha
пък ако ги и задомим - ще си имаме внучета-идиотчета  Mr. Green
оффф, айде, че се улях с глупостите!

пп - още нещо - аз от тая разходка с лодка няма добри спомени - ставаше ми лошо /бременна/, изгорях и нали не мога да плувам + съм силно късогледа - и на рибките из водата край островите не можах да се порадвам кат хората  Mr. Green ма филков се кефи де, та това ми беше достатъчно - ма как звуча - добра булка, добра булка - ся траа някой и захарче да ми даде  Mr. Green

оф, айде! до след 5 минути, де  Mr. Green

# 182
Ааааа, зетя си аз не давам  Naughty

# 183
е, давам ти го тогаз!
на петра й трЕба някой дет да я дърпа напред - демек поне да говори  Mr. Green

тити - ти таквоз, да не се обидиш!

# 184
на мен ми  естудено и не се пуснах във водата, само си гледах отгоре. И се пържих на слънце. Красота си е тук, спор няма. Нищо не си купихме, да кажа, само на хлапето една шапка и едни гащи; не върви пазарлъкът, от 140 пари се опитваме да смъкнем на 20, ама не ни връзват.......

Деян изпада в истерия например за това, че не искал да седи в детското столче. или, искал да седне на стола на баба си примерно. Или не иска да пие вода от тази чаша, а от онази чаша. досадно е, нали и при вас е така или да се ядосвам?

не бе, майче, аз вече не помня с кого по-напред се сгодявахме. И с Ния, и с Роси по едно верме май, ама симка нещо важни решения взима, сигурно да я даде на някой по-умен. Имаме и две бургаски снахи, и изобщо в този харем на коя по-напред да обърне внимание детето....тук пак една кака  го напъпли ....айде спирам, че ей го на, пак се образува група по интереси  Mr. Green

# 185
  • Измир
ТИтИ, разказвай още!  Много хубавИ споменИ Имам от разходкИте с корабчета. Да сИ прИзная нИе всяка годИна ходИм, но до сега не сме взИмалИ СевИ с нас. Може малко странно да звучИ, но ТурцИя мИ лИпсва доста често. СИгурно защото ходИм там вИнагИ лятото на почИвка, свекИ гледа детето, нИе го удряме на меден месец, разходкИ, покупкИ, развлеченИя. . .

Майче, Петра на сън лИ плаче И в последствИе се разбужда, ИлИ направо се събужда? Защото СевИ като плаче на сън, лееекИчко я гушкам, галя И спокойно И казвам, че всИчко е наред, И тя се унася пак. А да знаеш, че И СевИма не познава цветовете. 

# 186
  • София
Оооо то и мойто дете спада почти към глава глупави - не може да си каже ни името, нито на колко е годинки...за цветовете - нищо не казва , евентуално може и да донесе синия балон ако има в стаята бял и син....но само ако е много на кеф...обаче може да брои - "ено, ено, ено ...десет" ей така се брои Simple Smile и като гледам съседчето, което и песни пее, Филип е мноого назад с материала....но пък онзи ден ми нарисува прекрасен "лет" (самолет) е трябва да проявиш малко фантазия, но все пак прилича....
но за говорене смислено - няма особен напредък за последната полувин година Wink

# 187
Ния говори много...за да не депресирам другите няма да изпадам в подробности  Mr. Green
само исках да споделя как брои и тя "ено, две, ПЕТ" като "пет" се извиква с най-големия кеф на света Simple Smile

днес допускам много грешки като пиша...

# 188
  • София
Аааа 5 и на Филипи му е много любимо число...явно има нещо магнетично в него  Mr. Green

# 189
  • Измир
СевИ също не спИра да плямпа, даже ако не я слушаш тИ хваща главата И тИ говорИ пред носа, но пък говорИ смесено.
СердИка, прИ МалИк как стоят нещата?
А за броенето _ на турскИ броИ да десет (гледа едИн бебешкИ канал И от там се научИ), а на БГ _ едно, две, осем, девет.  Crazy

# 190
Нещо много странно ми се държи форума днес....преди малко като писах постинга на тити го нямаше, сега пак ще трябва да пиша
тити не се ядосвай. Ния от доста време е така. Когато се обличаме вечер след баня винаги приготвяме 2 комплекта с дрехи, защото винаги иска други чорапи, други гащи, друга блузка.....когато каже изкам друго ***** - и показваме 2 и я питам "кое си избираш". Избира едното и продължаваме. Много често избира точно това, което си й предложил преди това, но въпросът е да има избор. Ако не й угодиш, започва едно пищене, извиване, тръшкане....

# 191
На нас любимото ни число е три. Иначе и ние много приказваме.

Най големия й напредък е че вади буквата на мама от един куп с магнитни букви дето се слагат на хладилника. Но това се дължи на баба й  не на мен.............

# 192
  • София
 smile3518Момичета, със сигурност някой от вас  познаваха малкото бебче на Лилибон. Криско е вече ангелче...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=235575.msg5365400#msg5365400]

Съжалявам, ако ви натъжавам  в празничния ден, но ми искаше да споделим мъката на семейството и да се помолим за Криско да почива в мир! newsm17

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 11:42 от muzka1

# 193
  • София
Ох, много се смях тази сутрин във форума. Признавам, отчасти за чужда сметка - на майчето трагикомичният-разказ ми се стори много смешен. Но и съчувствам, де. За съжаление и аз не се сещам за съвет, явно си е до дете, т.е. деца. Ама аз си спомням, че майчето и Филков лашкаха Петра на люлеещия се стол по цяла нощ, много след като Роси отдавна спеше почти непробудно. Аз още тогава казах, че не лашкам и не разнасям деца нощем, освен ако не ги боли нещо.

Роси също се тръшка за глупости - вчера, например, се захласна класически. Не го беше правила от много време. И то, защото бързахме да излезем и, вместо да я оставим да пълзи сама по стълбите, я вдигнахме и пренесохме.

Аааа, тити, толкова от тебе - обещала Деян на 4-5 места. Не, че той много обръща внимание на момите. Роси снощи беше на рожден ден и си хареса двама близнаци на 1.3 години - нагушка сериозно единия (кестеняв, зеленоок, Коце) и когато той се почувства твърде обсебен, видя другия и каза "Сега това!" и загушка и него (рус, синеок, Гоце Mr. Green).

Днес мъжът ми има рожден ден, така че празник има.
И аз ще кажа едно честито на Ели и ще пожелая много здраве! Но за другото, Реничка, наистина не си права. Първо, че доста хора ти четат постингите и второ, тук не действаме по някакви норми за общуване, всеки си говори с когото иска и за каквото му е интересно, както и в реалния живот.
Деситка, много се зарадвах да те прочета пак   bouquet

# 194
Ку куу  Grinning
надниквам набързо, както правя вече 2 месеца  Rolling Eyes

Реничка, благодаря ти за пожеланията! Идея си нямам дали си ми получила СМС-а за рождения ден на Ели, защото не получих отговор newsm78 От сърце желая на Ели здраве и много усмивки!

На мен на рождения ден не ми остана никакво време да вляза и да пиша повече, затова се разписвам сега. Самата вечер нямаше нищо особено. Ще празнуваме с цялото семейство в събота вечерта. Тогава ще събера цялата рода у дома  Mr. Green А в неделя следобед съм поканила приятелки с малки деца и се надявам да стане весело мини парти  Laughing

За броенето - на Ади любимото число е четири. Като я питаш на колко е годинки казва" На тетли"  ooooh! Joy

тити, лек полет на обратно! За ядосването - Ади вече мина през този период, ще мине и при вас! Сега Ади вече се облича абсолютно сама - потник, панталони, блузка - всичко! Станала е много самостоятелна.

деситка, радвам се, че сте добре с втората бебка  Heart Eyes Желая ти повече сили да имаш и Ема да те слушка повече!

майче, от разказите ти за семейния живот винаги има какво ново да науча! Освен това винаги са ми много интересни, имаш талант да пишеш!

Изчезвам ....

Hug

Общи условия

Активация на акаунт