Къде в Бургас - 5

• 26 964
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, мами! Hug
Може би е малко рано да ви питам това, но ... да знаете някаква механа+хотел(къща за гости) близо до Бургас , ще си търсим място за Нова година. Не сме много хора - около 7-8 човека. Може и да е в Бургас, но аз лично не се сещам за такова място в града. Ако имате някакви други идеи ще съм ви благодарна да ги споделите  Mr. Green

в Медово има страхотни кощички + механа, обачи Люси ако се включи да ти даде координати, че съм затрила брошурите, а май че и сайт нямат, че е съвсем ново това, обаче ходихме с нея да разглеждаме - страхотно е

# 91
   Кампари и Амелия, благодаря ви много за бързите отговори, за първия магазин се сещам, който е по посока Ботева и там няма Rolling Eyes Ще проверя в този по Богориди Hug
Интересно, че и в интернет не се предлагат Crazy

Ако някой се сеща за други магазини, да пише  bouquet

# 92
Mellita, ето сайта на шато Медово

Nadejdica - ти работиш ли сега? къде? В неделя съм на сватба и ми трябва пострижка, боя и прическа  Mr. Green

# 93
Да попитам и в тази тема: Магазинчета за килими? Къде около вас има такива като забутаните например на ул.Кирил и Методи и в блока на Краставицата? Проверила съм и в Домко! Другаде къде има да ме упътите?
Предварително ви благодаря!

Упътиха ме и за магазина до Мр. Бриколаж ! Други?

# 94
sneji20 и на Младост има уж сливенски били, може да провериш Peace

Кампари (по Сопранов) мерси за отговора  Peace ще проверя  Hug

# 95
  • Бургас
Тъкмо и аз се канех това да питам. Понеже през деня не мога да обикалям, а мъжът ми работи и в събота и реших да избера къде да отида с ваша помощ, защото времето ни е много малко. 
Бих искала вълнен килим, даже ако има не с косми (фъкан или не знам как се нарича), а тъкАн - още по-добре, но със съвременен дизайн.  Например нещо такова http://www.kilimi.biz/big.php?pr=modern&j=6

Галя, къде по-точно на Младост? Те не го ли събориха?

# 96
От страната на пазара е - има едни малки магазинчета - ключар и други такива, там е, няма как да не го видиш.  Peace

# 97
  • Бургас
За килими може да провериш,и в магазин "Престиж" в Славейков.На 1 ет. на магазина ,има килими,пътеки,и др.Също казват,че са Сливенски.

# 98
абе тази тема тук ли я преместиха, а ще ни позволят ли две теми

# 99
  • Бургас
В неделя съм на сватба Mr. Green

Да не сме на една и съща сватба Wink

# 100
Галя 82, четка за прахосукачка има в това магазинче на Сливница, за което говори Кампари. Наскоро минавах оттам и ги видях.
Днес съвсем случайно в един магазин за домашни потреби на Фердинандова намерих моите формички за мъфини и след малко се отдавам на кулинария Flutter Спестих и на мъжа ми едно ходене до Метро  Wink

# 101
  • Бургас
Галя 82, четка за прахосукачка има в това магазинче на Сливница, за което говори Кампари.

Къде точно на Сливница се намира, това магазинче?

# 102
  • Бургас
Лилита , а откъде на Фердинандова ги взе, че и аз нещо съм се запалила по пустите му мъфини Embarassed

# 103
  • Бургас
Момичета, пратиха ми оферта за РД от Усмивка. Ако някой се интересува, да ми пусне съобщение, ще я препратя

# 104
Момичета, пратиха ми оферта за РД от Усмивка. Ако някой се интересува, да ми пусне съобщение, ще я препратя
аз бях обещала да я сканирам, че ходих лично да си я взема, ама нещо техниката отказа  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт