Къде в Бургас - 5

• 26 935
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • Бургас
 newsm17 Хелп!Момичета,препоръчайте ми къде да отида за медицински педикюр,че много ми се е забил един нокът и ми се реве-не мога дори чорапи да обуя  Tired Face

# 167
newsm17 Хелп!Момичета,препоръчайте ми къде да отида за медицински педикюр,че много ми се е забил един нокът и ми се реве-не мога дори чорапи да обуя  Tired Face
За такова нещо се ходи на хирург. Работата не е безобидна - на двама мои познати са им правили такива операции за вадене на нокътя. А за "медицински" педикюр никога не съм чувала.

# 168
Хирург    Peace

# 169
  • Бургас
Четох доста по темата и точно затова питам за лечебен медицински педикюр,тъй като това трябва да е първата крачка и много често с едно ходене на 3-4 седмици проблема се решава и ноктите не се забиват в месото.А  хирурга вече е за краен случай и много препатили казват,че след това проблема си остава.При мен специално влошаването се дължи на 7-часово трамбоване по улиците с прекалено стегнати (явно) чорапи,а ме наболяваше още като излизах.По-скоро стана нещо като разраняване на самото месо,защото не съм много подута,а и гной не се вижда.Днес успях леко да повдигна нокъта и се вижда едно много малко остро крайче,което май е направило проблема.И тъй като никога не съм ходила нито на маникюр,нито на педикюр,затова питам дали някоя може да ме упъти къде да отида на въпросния медицински педикюр. Peace

# 170
Преди няколко месеца в една тема от "Нашият дом" препоръчвахте фирма за обзавеждане и дизайн(пишеше и името на човека от който сте доволни).
Помня само че се намира на ул"Кирил и Методи". Не съм сигурна 50А ли беше номера?
Бихте ли дали координатите пак ако се сещате.

# 171
  • Бургас
...........някоя може да ме упъти къде да отида на въпросния медицински педикюр. Peace

Медицински педикюр, имаше една мацка, но нямам си на идея къде работи в момента.
Мисля, че Павлина ще ти помогне. В момента работи в студио "ЕVA", ул.Дунав 11 (уличката м/у механото и тоха).

покрай тия трансформации на темата - това сега го видях
newsm78 ами може - аз съм на вечерна в България - Капитанската зала. Ти къде си?

Зала Компас ли - това ли е капитанската зала? Да вечерна, май сме били на една сватба, сега остава да се разпознаем Mr. Green

# 172
еееее защо не се обади по-рано бе човек  Hug
Миленика кажи сега коя беше ти, аз съм лесна за рапознаване - играх с пилето Embarassed, не бях се подготвила физически и психически, ама ме помолиха да заместя момичето, и аз какво да ги правя, нали са мои хора...   Wink

iveto_ , lina_d ти е обяснила, но ако искаш да ти пратя на ЛС телефона й и точния адрес

# 173
  • Бургас
еееее защо не се обади по-рано бе човек  Hug
Миленика кажи сега коя беше ти, аз съм лесна за рапознаване - играх с пилето Embarassed, не бях се подготвила физически и психически, ама ме помолиха да заместя момичето, и аз какво да ги правя, нали са мои хора...   Wink

На съседната маса Wink

# 174
  • Бургас
Адреса на салона на Надеждица е ул.Христо Фотев № 1 - Beauty Sun се казва. Peace

# 175
да си питам и аз: къде да си занеса два чифта ботуши до коляното за смяна на ципове и една пътна чанта, ама да не ме удрусат много.
какви пари е при надеждица боядисване и постригване

# 176
bubi4ko пиша ти за цените по Кю-то

а за циповете, питай там до Френската - на ъгъла на Левски и Освобождение. Някой беше писал на тоя повилион да провериш

# 177
  • Бургас
Мерси на мацката ,която ме ориентира за темата   bouquet
Сега да попитам,някой може ли да ме ориентира къде правят качествен перманентен грим в Бургас?  newsm78

# 178
  • Бургас
да си питам и аз: къде да си занеса два чифта ботуши до коляното за смяна на ципове и една пътна чанта, ама да не ме удрусат много.
какви пари е при надеждица боядисване и постригване
ципове за чанти, ботуши, дрехи: "Сливница" 60 и някой си номер, срещу детската градина /златно ключе май беше  Blush/. имат и работилничка в меден рудник зад първата спирка посока центъра. Вносители са на ципове, дамски токчета, могат да сменят и само механизъмчето, ако самия цип е здрав  Peace Вчера подменях цип на жилетка на Надежда, пластмасов /загуби му механизъма в градината, а такъв нямаха под ръка и нямаше да намеря другаде, защото те са вносители и зареждат Б-с/, та цип и шев струваше 5 лв. Ципа е готин, пластмасов, не е "пружина", а с едрите зъбци

# 179
  • Бургас
Искам да си скъся един колан ,сещам се само за Пиргос стил,ама не ми се разкарва до там  Embarassed Някъде в района на  Лазур  да знаете  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт